Şimdi Ara

N82 lutfen yardım edin telefonu mahvettim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Nokia N82 telefonumun tabiri caizze tam anlamıyla mahvettim galiba.. Gecen hafta gittigidiyor sitesinden bir Nokia N82 BLACK kapak aldım onu gittim bi teknik servise verdim dedim ki bu kasayı buna entegre edebilir misin tabi dedi hemen aldı eline saat 17:30 da gel dedi. gittim 4-5 saat dolastım sonra gittiğimde adamın suratında garip bir ifadeyle abi bu toplanmıyo dedi. deliye dondum. adama hemen toplayabildiğin kadarını topla dedim adam topladı kapagı kapattı ( kaldı ki benim tus takımını da kırmıs) o sırada demesin mi ben bunun kasasını cıakrtırken ekranı kırdım diye. tam anlamıyla deliye dondum gittim orjinal nokia ekran alıp taktırdım.. sonra telefonu elime aldım bi de ne goriim sms gondermiyo.. hiç bir sekilde.. arkadas hemen atladı N72 sine cin malı orjinal nokia kapak taktırmıs onda da olmus eskiye geçince duzelmiş. tamam dedim gittim daha iyi bir servise daha dogrusu antalyanın bir numarasına adama durumu anlattım tamamdır bilader dedi sen bana bırak.. kapagı değiştirmiş herşey eskisi gibi olmus sms gondermiyo hala.. once operatorden zannettim turkcell ve vodafone ile denedim direk sms gonder der demez sms gonderilemiyor diyo.. tamam dedi mservis ayarlarındandır .. servis ayarlarına baktım bişi bulamadım.. en son yazılım guncellemek geldi aklıma 30.0.091 surumune geçtim. o da kar etmedi... telefonu fabrika ayarlarına getirdim olmad.. Allah askına bu sms gondermeme sorunu nedir arkadaslar bilen biri cevap versin lutfen... yoksa kvk ya goturcem telefonu onlar da bana geçirecek biliyorum.. siz bu telefonu elletmişsiniz diye baslıcaklar.. off allahım ya... harika telefon rezil oldu

• ekaranını kıran telefonunu mahveden adama ver zararını ödesin kaç liraya aldıysan parasını versin öyle rezillikmi olur yav
  • Geçmiş olsun kardeş. Değiştiriyorlarmı bilmiyorum ama keşke ilk kvk'ya götürseydin kapak değiştirmek için.
  • KVK değişim yapmıyor zaten sorun orda ... onlar ok deseydi ilk oraya telefon ettim biz sadece bizden alınan urunu değiştiririz dediler.. sacma sapan bişi aslında.. işin kotusu adama gitsem ode desem odemiyorum dediği anda yapacak bişi kalmıyor.. bi de arkadaslar bu telefonun orjinal kasasını nasıl temin ederim malum rezil oldu elimdeki
  • öncelikle geçmiş olsun
    sen cihazı mahveden kişiye ver kaça aldıysan cihazı parasını ondan al
    sende yeni bir n82 al kendine
  • adamın ödemeyeceği kesin 900 ytl lik alet ödeyemez ama en azında zararını karşılayabilir bence sararını karşılamasını iste
  • fabrika ayarları değilde bir kerede tam format atmaı dene durumuna üzüldüm doğrusu geçmiş olsun direk kvk ya gitseydin onlar orjinal kağağı kendileri getirip değiştiriyolardı hiç bu kadar masraf çıkmazdı sanada.adam parayı ödemez bana kalırsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilginiz için gerçekten cok tesekkur ederim arkadaslar içim yandı desem yeridir. telefonu sarja koydum suan format olayına girmiyim.. birazdan dolar o zaman tam format atabilirim bunu kapagı orjinal haline getiren yaptım demişti ama bi de ben deneyeyim
  • arkadaşım mesaj göndermiyorsa ilk bakacağın ayar mesaj merkez numarasıdır.türkcell ise
    mesaj merkez numarasını +905329010000 bu numarayı giripkaydettikten sonra kullanılan mesaj merkezi olarak bunu seçmelisin.mesaj merkez numarası olarak 1-2 tane farklı numaralar var.birde bunu dene.birde mesaj alabiliyormusun mesajın kapakla ilişkisini kuramadımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.