Bildirim
N82 & N86 yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
N86 tabiki . Daha yeni sistemi var ve kamerası da iyi . N82 artık eskidi . Bulursan sıfırı da yok . -
N86 bir senelik N82 ise yaklaşık üç senelik bir model. N82 sıfır bulman çok zor.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
N86 tabiki . Daha yeni sistemi var ve kamerası da iyi . N82 artık eskidi . Bulursan sıfırı da yok .
Vakit ve nakit sıkıntın yoksa, dokunmatik beni zorlamaz diyorsan, N8 geliyor, onu bekle, ikisinin de pabucunu dama atacak....
http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 13 Haziran 2010; 9:30:42 > -
N8 e para yetişmez hocam N86 da kızaklı acaba sorun yaratırmı ? Led flashı nasıldır bide acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
N86 bir senelik N82 ise yaklaşık üç senelik bir model. N82 sıfır bulman çok zor.
Vakit ve nakit sıkıntın yoksa, dokunmatik beni zorlamaz diyorsan, N8 geliyor, onu bekle, ikisinin de pabucunu dama atacak....
http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php
Alıntıları Göster
-
Vaktin varsa diye boşuna demedim. Cep piyasası son bir yılda çok ilginç bir duruma geldi. Model çıktıktan 3-5 ay sonra neredeyse yarı fiyatına düşmeye başladı. İşte 5800, E72 vs...Bir de kampanyaları takip edersen şöyle %20 veya %25 kıstırdın mı süper. Kimileri iphone 3 gs leri aldılar bu şekilde 1100 TL civarında. Bence bekle, acele etme. N8, iphone 4, wave gibi modeller arka arkaya girecek piyasaya, rekabet olacak ve elbette fiyatlarda oynayacak...quote:
Orijinalden alıntı: ByJasper
N8 e para yetişmez hocam N86 da kızaklı acaba sorun yaratırmı ? Led flashı nasıldır bide acaba ?
Alıntıları Göster
-
max bütcem 600 hocam 2. el alıcam zaten alırsamda bu 2 telefon arasında kaldım görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.quote:
Vaktin varsa diye boşuna demedim. Cep piyasası son bir yılda çok ilginç bir duruma geldi. Model çıktıktan 3-5 ay sonra neredeyse yarı fiyatına düşmeye başladı. İşte 5800, E72 vs...Bir de kampanyaları takip edersen şöyle %20 veya %25 kıstırdın mı süper. Kimileri iphone 3 gs leri aldılar bu şekilde 1100 TL civarında. Bence bekle, acele etme. N8, iphone 4, wave gibi modeller arka arkaya girecek piyasaya, rekabet olacak ve elbette fiyatlarda oynayacak...
Alıntıları Göster
-
N82 iki kez kullandım. Birincisi ilk çıktığında, ikincisini ise 6 ay kadar önce almıştım. Süper bir telefon ama, sıfır bulman çok zor malesef.quote:
max bütcem 600 hocam 2. el alıcam zaten alırsamda bu 2 telefon arasında kaldım görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.
Alıntıları Göster
N86 kullanmadım, kızak mekanizması nasıldır bilmiyorum, 6600 gibi değildir umarım...
Paranı sakın küçümseme arkadaşım, 4 ay önce 900 küsur olan E72 yi şuan 575 TL ya alanlar var. Beklemeyi göze alırsan zarar etmezsin...
-
Anladım hocam demek istedini Zaten çıkmalarına hayli bir süre var bide ucuzLaması baya bir süre Ben bu 2 telefondan birini alayım en iyisi :)quote:
N82 iki kez kullandım. Birincisi ilk çıktığında, ikincisini ise 6 ay kadar önce almıştım. Süper bir telefon ama, sıfır bulman çok zor malesef.
N86 kullanmadım, kızak mekanizması nasıldır bilmiyorum, 6600 gibi değildir umarım...
Paranı sakın küçümseme arkadaşım, 4 ay önce 900 küsur olan E72 yi şuan 575 TL ya alanlar var. Beklemeyi göze alırsan zarar etmezsin...
Alıntıları Göster
-
Hala karar veremedin mi? Neyse ben de yazayım fikrimi. N86'nın çekimleri gece hariç her şartta N82'den iyidir. Video çekimi de N82'den iyidir. Ayrıca işletim sisteminin daha yeni oluşu, işlemcisinin daha hızlı oluşu, bataryasının daha uzun dayanması, ekranının daha büyük olması ve AMOLED olması, ücretsiz Ovi Maps olması N86'yı seçmek için yeterli sebeplerdir. -
N86 daha iyi çekiyor ve N82 sıfırını bulmak imkansız gibi birşey.İnternette birçok N86 vs. N82 kamera kıyaslamaları var bazılarında N82'nin çekimleri normalden daha kötü çünkü N86'yı yüceltmek için yapılmış kıyaslamalar.Tabiki objektif kıyaslamalardada N86 geçiyor ancak çok farkla değil.quote:
Anladım hocam demek istedini Zaten çıkmalarına hayli bir süre var bide ucuzLaması baya bir süre Ben bu 2 telefondan birini alayım en iyisi :)
Alıntıları Göster
Objektif(tarafsız) kıyaslamalar:
Başka bir kıyaslama(en detaylı ve objektif olanı)
http://nokiapp.com/2009/07/30/n86-8mp-v-n82-camera-dual/
-
N86 tabikidequote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
N86 daha iyi çekiyor ve N82 sıfırını bulmak imkansız gibi birşey.İnternette birçok N86 vs. N82 kamera kıyaslamaları var bazılarında N82'nin çekimleri normalden daha kötü çünkü N86'yı yüceltmek için yapılmış kıyaslamalar.Tabiki objektif kıyaslamalardada N86 geçiyor ancak çok farkla değil.
Objektif(tarafsız) kıyaslamalar:
Başka bir kıyaslama(en detaylı ve objektif olanı)
http://nokiapp.com/2009/07/30/n86-8mp-v-n82-camera-dual/
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Hala karar veremedin mi? Neyse ben de yazayım fikrimi. N86'nın çekimleri gece hariç her şartta N82'den iyidir. Video çekimi de N82'den iyidir. Ayrıca işletim sisteminin daha yeni oluşu, işlemcisinin daha hızlı oluşu, bataryasının daha uzun dayanması, ekranının daha büyük olması ve AMOLED olması, ücretsiz Ovi Maps olması N86'yı seçmek için yeterli sebeplerdir.
Hocam Lg Viewty Smart Aldım ama hoşuma gitmedi açıkçası bende sattım bugün. N86 benimde hoşuma gitti dış görüntüsü. Ama kızaklı Beni çok tedirgin ediyor daha önce kullanmadım hiç hemen bozulsun istemiyorum.
-
Benim N86 3 kere falan yere kapaklandı kızak hemen hemen ilk aldığımdaki gibi.quote:
Orijinalden alıntı: ByJasperquote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Hala karar veremedin mi? Neyse ben de yazayım fikrimi. N86'nın çekimleri gece hariç her şartta N82'den iyidir. Video çekimi de N82'den iyidir. Ayrıca işletim sisteminin daha yeni oluşu, işlemcisinin daha hızlı oluşu, bataryasının daha uzun dayanması, ekranının daha büyük olması ve AMOLED olması, ücretsiz Ovi Maps olması N86'yı seçmek için yeterli sebeplerdir.
Hocam Lg Viewty Smart Aldım ama hoşuma gitmedi açıkçası bende sattım bugün. N86 benimde hoşuma gitti dış görüntüsü. Ama kızaklı Beni çok tedirgin ediyor daha önce kullanmadım hiç hemen bozulsun istemiyorum.
Alıntıları Göster
-
Şimdi kararsız kaldım bak N86 da led flashı videoda kullanabiliyormuyuz ?quote:
Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam
Benim N86 3 kere falan yere kapaklandı kızak hemen hemen ilk aldığımdaki gibi.
Alıntıları Göster -
quote:
Şimdi kararsız kaldım bak N86 da led flashı videoda kullanabiliyormuyuz ?
Evet olması lazım..
Karar nasıl veremiyorsunki tabiki N86 -
quote:
Evet kullanılabiliyor.
N86 -
Xenon flaş mesafesi 3metredir ve o mesafedeki çekimlerde N82 fark atar ama diğer gece çekimlerinde n86 daha iyi. 28mm geniş açılı lens sayesinde daha fazla alan görüş açısı içinde. Tabi mm olarak ne akdar küçülürse yakın çekimlerdeki kalite de o kadar düşüyor. Gündüz çekimlerinde de gerek renk gerek detay açısından n86 daha iyi. Yine de kamera için alınacak telefonda xenon olmalı bence. Sonuçta n82 komple bir kameraya sahip. Kamera hariç tüm özelliklerde ise n86 üstün.quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRYquote:
Evet olması lazım..
Karar nasıl veremiyorsunki tabiki N86
Alıntıları Göster
-
N82 fark mı atmış taklamı atmış orasına siz karar verinquote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Xenon flaş mesafesi 3metredir ve o mesafedeki çekimlerde N82 fark atar ama diğer gece çekimlerinde n86 daha iyi. 28mm geniş açılı lens sayesinde daha fazla alan görüş açısı içinde. Tabi mm olarak ne akdar küçülürse yakın çekimlerdeki kalite de o kadar düşüyor. Gündüz çekimlerinde de gerek renk gerek detay açısından n86 daha iyi. Yine de kamera için alınacak telefonda xenon olmalı bence. Sonuçta n82 komple bir kameraya sahip. Kamera hariç tüm özelliklerde ise n86 üstün.
Alıntıları Göster
http://www.slideshare.net/nokiaconversations/nokia-n86-8-m-p-vs-n82-low-light-performance-1779099?from=ss_embed
-
aslında n86 almaya karar verdimde .. n86 ana başlığında kızak çiziyor tuşları demişler. toz falan giriyor vs. ondan endişeleniyorum. 5 ay sonra elimde kalmasın telefon .quote:
Orijinalden alıntı: zakkuivi
N82 fark mı atmış taklamı atmış orasına siz karar verin
http://www.slideshare.net/nokiaconversations/nokia-n86-8-m-p-vs-n82-low-light-performance-1779099?from=ss_embed
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: zakkuivi
N82 fark mı atmış taklamı atmış orasına siz karar verin
n86 ilk çıktığından beri her seferinde bu test gösteriliyor ama gerçkte bu kadar iyi gece performansı yok. Daha fazla ışık topluyor N82'den ama bu testtin %100 doğru olduğunu sanmıyorum. N86 kullanıcılarının gece çektiği fotolar böyle değil.
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- pwm dimming nedir
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X