Şimdi Ara

N90 Sattım, K750i Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: Palmal

R1AA008
    Kamera: 4.5

Bu eskimidir yenimidir acaba?

Sondan bir önceki sürüm.. Yeni aldığın için SEUS ile update olur sanırım telin.. Şu anda son versiyon r1bc002.. Ama bu versiyonu yükleyenler iki versiyon arasında çok da büyük bir fark olmadığını ifade ediyorlar.. Hatta yeni versiyonda sorunların arttığını söyleyenler bile var.. Bence, önemli bir sorunla karşılaşmadığın sürece bu versiyonda kalman daha iyi olur..

planlamacı n var ki son versiyonda
    ben 1-2 kişi dışında kötü yoruma raslamadım bu son versiyon için o da normal yani...esatoda da yok
    hışırtı problemi var o versiyonda

'Keşke yüklemeseydim, pişman oldum, nasıl geri dönerim' tarzında bazı yorumlardan dolayı böyle yazdım.. Tabii genelleme yapmak yanlış olur dediğin gibi, son sürümden memnun olduğunu söyleyen de çok var.. Ama genel kanı bu versiyonlar arasında bariz, farkedilir derecede bi fark olmadığı yönünde.. Aslında itiraf edeyim, biraz da arkadaşın update işine bulaşıp, henüz yeni almışken teli aldığına pişman olmasını istemediğimden böyle yazdım Çünkü, sen de biliyorsun ki K750i updatei sorunlu..Evet, r1aada ahizeden gelen hışırtı varmış.. Palmal arkadaş, eğer bundan şikayetçi olursa kendisine update konusunda elimizden gelen yardımı yaparız..

• Bunları 800x600 pixelde koysaydın tam olarak görürdük; ama sana şunu diyorum makro
    çektiysen N90 daha başarılıdır Bu çoğu kez görüldü
  • palmal çektiğin resimlerde ışık yansıması var
    ben bişi anlıyamadım
  • Yukardaki resim rezaleti için özür dilerim, bi türlü benim istediğim boyut olmadı Her iki çekimdede makro yada başka bir ayar yapılmadı, orjinal ayarlar neyse onunla çekildi. Ama benim şahsi kanaatim K750i daha güzel çekiyor, yada ben N90 ile resim çekmeyi beceremedim hiç.

Bu versiyon ile ilgili yorumlar: Bir görüşme yaptım, ses eski kullandığım K750i lere göre epey yüksek, ahize sesinden bahsediyorum, ama bi haşırtı huşurtu var. Birde radyoyu kapattığınızda, kapanırken haşırt huşurt diye bi ses çıkıyor, buda öncekilerde yoktu.

Şimdi yeni versiyonmu yükleyecez buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palmal -- 1 Nisan 2006; 0:49:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

'Keşke yüklemeseydim, pişman oldum, nasıl geri dönerim' tarzında bazı yorumlardan dolayı böyle yazdım.. Tabii genelleme yapmak yanlış olur dediğin gibi, son sürümden memnun olduğunu söyleyen de çok var.. Ama genel kanı bu versiyonlar arasında bariz, farkedilir derecede bi fark olmadığı yönünde.. Aslında itiraf edeyim, biraz da arkadaşın update işine bulaşıp, henüz yeni almışken teli aldığına pişman olmasını istemediğimden böyle yazdım Çünkü, sen de biliyorsun ki K750i updatei sorunlu..Evet, r1aada ahizeden gelen hışırtı varmış.. Palmal arkadaş, eğer bundan şikayetçi olursa kendisine update konusunda elimizden gelen yardımı yaparız..

önceki versiyonda bozduklarını düzeltip yeni versiyon çıkarıyorlar, bilmezmiyim
    r1aada hışırtı problemi yoksa gerçekten gerekiz bi versiyon son versiyon orası doğru, hiç bi yenilik yok

•  N90 Sattım, K750i Aldım

N90 Sattım, K750i Aldım

sorun yok düzeltim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 1 Nisan 2006; 0:51:33 >
  • quote:

Yukardaki resim rezaleti için özür dilerim, bi türlü benim istediğim boyut olmadı Her iki çekimdede makro yada başka bir ayar yapılmadı, orjinal ayarlar neyse onunla çekildi. Ama benim şahsi kanaatim K750i daha güzel çekiyor, yada ben N90 ile resim çekmeyi beceremedim hiç.

Bu versiyon ile ilgili yorumlar: Bir görüşme yaptım, ses eski kullandığım K750i lere göre epey yüksek, ahize sesinden bahsediyorum, ama bi haşırtı huşurtu var. Birde radyoyu kapattığınızda, kapanırken haşırt huşurt diye bi ses çıkıyor, buda öncekilerde yoktu.

Evet, ahize sesinde böyle bir sorun var.. Rahatsız ediyorsa, yeni versiyonu yüklemen gerekecek

• quote:

Yukardaki resim rezaleti için özür dilerim, bi türlü benim istediğim boyut olmadı Her iki çekimdede makro yada başka bir ayar yapılmadı, orjinal ayarlar neyse onunla çekildi. Ama benim şahsi kanaatim K750i daha güzel çekiyor, yada ben N90 ile resim çekmeyi beceremedim hiç.

bi yeri ara
    ahize sesini en kısık 2 çizgide tut
    karşı tarafta ses olmasın, hışırtı var mı sende?
    asıl hışırtı bu hışırtı
    dış hoparlör hışırtısı henüz düzeltilmemiş yeni versiyonla

• 7evren teşekkürler :) bir mod arkadaşta benim eklediklerimi silerse sevinirim, zira ben değiştir butonuna ulaşamıyorum.

planlamacı dostum, bencede yeni versiyoun yüklemek lazım, eski versiyonlarda cazırtı yoktu.
  • Evet bir hışırtı var ama rahatsız edici değil, yani bu kadar zaten olur heralde, ama radyoyu kapatırken çıkan cazzzırt cuzzurt sesi, beni rahatsız etti

bi yeri ara
    asıl hışırtı bu hışırtı

• Bu hisirti sesine neden bu kadar kafa yoruyorlar anlamiyorum? Sonucta hangimiz sadece alttan iki cizgide gorusme yapiyor ve onca gurultu arasinda belkide %10'luk bir paya sahip o sesi duyuyor merak ediyorum?
  • Orjinalden alıntı: Palmal

Evet bir hışırtı var ama rahatsız edici değil, yani bu kadar zaten olur heralde, ama radyoyu kapatırken çıkan cazzzırt cuzzurt sesi, beni rahatsız etti

bi yeri ara
    asıl hışırtı bu hışırtı

radyoda bildirilen bi sorun yok!
    radyoyu şu anda sağlıklı da anlayamazsın belki senin evde çekmiyo
    son versiyonda ahizide ses kısılıyor onu da belirtelim
    hışırtıyı yok etmek için sesi kısmışlar
    r1aada anormal yüksekti ses
  • n90 ile k750 arasında işletim sistemi farkı çok fazla değilmi hocam ya? yani nokia dan vazgeçip se işletim sistemini kullanmak nasıl bişi? zor olmadımı senin için ? ayrıca k750 nin mp3 çaları nasıl ses iyi çıkıyomu? msn varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Bu hisirti sesine neden bu kadar kafa yoruyorlar anlamiyorum? Sonucta hangimiz sadece alttan iki cizgide gorusme yapiyor ve onca gurultu arasinda belkide %10'luk bir paya sahip o sesi duyuyor merak ediyorum?

evde konuşunca duyuluyo sokakta duyulmuyo

bayağ kafa yoruyolar herhalde çünkü bi sonraki versiyonda gidermişler sorunu
  • N90 son günlerde benim yanımda taşımakta zorlandığım, hatta evde bırakıp çıkmak zorunda kaldığım bir cihaz olmuştu, ne cebe sığıyordu nede kılıfa. Titreşimin olmayışıda tuz biber oldu.
    Symbain benim için bi tek MSN için gerekli, 6630 cihaz var elimde, yani symbiansız kalmadım :) Ama K750i müzik dinlemek ve foto çekmek için harika bir cihaz.

Arkadaşlar radyoda cızırtı yok. Radyoyu kapatıyoruz, yani çıkıyoruzya, işte kapanırken iki kez cazzzırtttt cozzurttt diye ses geliyor. defelarca acıp kapattım hep aynı ses. Daha önceki iki cihazımda bu ses yoktu.

quote:

Orjinalden alıntı: acy_78

n90 ile k750 arasında işletim sistemi farkı çok fazla değilmi hocam ya? yani nokia dan vazgeçip se işletim sistemini kullanmak nasıl bişi? zor olmadımı senin için ? ayrıca k750 nin mp3 çaları nasıl ses iyi çıkıyomu? msn varmı?

• @Palmal,

Şöyle bie kar-zarar analizi yaparsak şu anda bulunduğun versiyon daha iyi gibi..

1. R1AA08'de ahize sesi hiçbir versiyonda olmadığı kadar yüksek.. Hışırtı var, ancak bu hışırtıdan rahatsız olmadığını söylüyorsun.. R1BC002'de hışırtı yok, ancak ahize sesi özellikle dış mekanlarda duymakta zorlanacağın derecede kısık..
    2. Son versiyonda (r1bc002) da hoparlörden müzik dinlerken hışırtı oluştuğunu söyleyen pek çok kişi var..
    3. Video, foto çekimi, ses kalitesi ve ses yüksekliğinde bu iki versiyon arasında önemli bir fark yok..

Sonuç olarak, r1aa008'de kalman daha mantıklı görünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Nisan 2006; 1:17:43 >
  • quote:

N90 son günlerde benim yanımda taşımakta zorlandığım, hatta evde bırakıp çıkmak zorunda kaldığım bir cihaz olmuştu, ne cebe sığıyordu nede kılıfa. Titreşimin olmayışıda tuz biber oldu.

ya sen böyle konuşunca sanki banada psikolojik bi sıkıntı geliyor telefondan ötürü
    bende n90 kullanıyorumda
  • peki palmal hocam ben 6630 ve k750 arasında kararsısızm bana bi yardımcı olurmusun? k750 nin 6630 dan avantajı nedir? (2mp olması hariç) k750 de msn olmuyormu? k750 den çektiğimiz kamera görüntülerinden foto alabiliyormuyuz? k750 de 6630 olduğu gibi çektiğimiz fotolardan klip yapabilirmuyuz (bu çok önemli) ve son olarak k750 de cihazın güvenlik kilidi varmı nokialarda olduğu gibi? hani şu kilitlediğin zaman hiç kimse cihazı karıştıramıyor ya (özellikle merak lı kız arkadaşlarımız ;)
    bunları cevaplandırırsan sevinirim hocam.. ona göre bende bunlardan birini düşüneceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Bu hisirti sesine neden bu kadar kafa yoruyorlar anlamiyorum? Sonucta hangimiz sadece alttan iki cizgide gorusme yapiyor ve onca gurultu arasinda belkide %10'luk bir paya sahip o sesi duyuyor merak ediyorum?

evde konuşunca duyuluyo sokakta duyulmuyo

bayağ kafa yoruyolar herhalde çünkü bi sonraki versiyonda gidermişler sorunu

Bu sorun yogun kullanici sikayetlerine sebeb olmuş, ciddi bir bug olmasindan ziyade sonucta yazilimsal tipik bir bug oldugu ve bir sonraki yeni versiyonda "mecburen duzeltilmesi gerektigi" icin duzeltilmis bir hata kanimca.. yoksa aman aman, cok goze batan ve şirkette yogun kullanici sikayetlerine neden olmus bir bug oldugu icin ilk is olarak yeni versiyonda bu hatanın duzeltildigini sanmiyorum

• @planlamacı
    Ben K750i ilk aldığımda, ahize sesi bana çok az gelmişti, ve hep öyle sürdü, şuanda süper bi ahize sesi var, bunun dışında hiç bir şikayetim yok. Şu radyoyu kapatırken çıkan sesde olmasa:) Bencede bunda kalmak gerek, çünkü ahize sesi mükemmeeeel....

@7evren
    N90 Mükemmel bir cihaz! Eğerki taşımakta bi sıkıntı yoksa senin için, kesinlikle devam derim. Ama ben hakkaten artık evde bırakıp çıkıyordum.

@acy_78
    Söylediklerinin hepsi (msn hariç) mevcut. Güvenlik kilidi, bildiğim kadarıyla var, otomatik tuş kilidi var, ve sen bu kilide birde güvenlik kodu ekleyebiliyorsun, kimsede açamıyor. 6630 benim için sadece MSN demek, bunun dışında K750i ile kıysalanmıycak bi cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.