Almış olduğum cihazın, karşı tarafı rahatsız edici cızırtı sesi, radyo kapanırken çıkan cazırtı ve arkada oynayan lenk kapağı yüzünden, aldığım yere geri götürüp, yenisiyle değiştirdim... Bunda bütün bu sorunlar yok oldu, demekki cihaz arızalıymış.
KVK ne işe yarıyorki diyenlere bi örnek olsun dedimde
quote:
Orjinalden alıntı: Palmal
Aman hiç bulaştırma beni Telsim müşteri hizmetlerine, orayı aramak dünya para, üstelik beklemekten insan bunalıyor, en sonundada telefon yüzene kapatılıyor, bilirim telsimi. Neyse mms gelmesede olur, yeterki telsimle muattap olmayım.
quote:
Orjinalden alıntı: acy_78
telsim müşteri hizmetlerine anlatsaydın sorununu
ha ha hay baya bi bunaltmışlar seni,adından nefret etcek duruma getirmişler
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk Günümüz popüler telefonları mı!!! n70 tamam hadi 6280de bi yere kadar ama 3250 ne zaman bu kadar popüler oldu yahu! Forumda kaç kişide var merak ettim şimdi...
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40 N90 dan k750 ye geçmek biraz tuhaf geldi de, madem büyük geliyordu. Günümüzün popüler 3 telinden birini alabilirdin 1. N70 2. 6280 3. 3250 tabi gene de senin kararındır saygı duyarım
Popüler olması için çok mu kullanılması gerek, yoksa ilgi mi duyulması arkadaşım ??? Çok fazla ilgi gören nesneler de popüler olabilir haberin olsun
Yok ondan haberim vardı senin tekrar hatırlatmana gerek yoktuda daha telefon kapalı bi kutu gibi... Ne olduğu belli değil.. Tip olarak hemen hemen ikizi gibi olan 3230unda ne kadar iddialı olduğunu ve ne kadar hayal kırıklığı yarattığını hatırlıyorumda bununda özellikleri güzele benziyor inşallah aynı sonu yaşamazlar.. Bu arada çok ilgi duyulduğu için popülerse bu telefon, çok kullanılmadığına göre arkadaşa öneriyorsun ama riske girmesin bence....
Çok kullanılmadığına göre mi İyi de dostum bu tel daha yeni yaw.. Nasıl çok kullanılacak. Grey mrey satıyor millet. Gen-pa servise 10 gün sonra başlayacak. İlginç ama neyse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme