Şimdi Ara

N90 Sattım, K750i Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Palmal

@planlamacı
    Ben K750i ilk aldığımda, ahize sesi bana çok az gelmişti, ve hep öyle sürdü, şuanda süper bi ahize sesi var, bunun dışında hiç bir şikayetim yok. Şu radyoyu kapatırken çıkan sesde olmasa:) Bencede bunda kalmak gerek, çünkü ahize sesi mükemmeeeel....

@7evren
    N90 Mükemmel bir cihaz! Eğerki taşımakta bi sıkıntı yoksa senin için, kesinlikle devam derim. Ama ben hakkaten artık evde bırakıp çıkıyordum.

@acy_78
    Söylediklerinin hepsi (msn hariç) mevcut. Güvenlik kilidi, bildiğim kadarıyla var, otomatik tuş kilidi var, ve sen bu kilide birde güvenlik kodu ekleyebiliyorsun, kimsede açamıyor. 6630 benim için sadece MSN demek, bunun dışında K750i ile kıysalanmıycak bi cihaz.

mig33(vs ile) ile msne bağlanabiliyorsun k750i deabimde w550i var..mig33 ile bağlanıyor..sergen baba 'nın açtığı topicte de bağlananlar çok...ordan indirebilirsin..anlatımıda var

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Bu hisirti sesine neden bu kadar kafa yoruyorlar anlamiyorum? Sonucta hangimiz sadece alttan iki cizgide gorusme yapiyor ve onca gurultu arasinda belkide %10'luk bir paya sahip o sesi duyuyor merak ediyorum?

evde konuşunca duyuluyo sokakta duyulmuyo

bayağ kafa yoruyolar herhalde çünkü bi sonraki versiyonda gidermişler sorunu

Bu sorun yogun kullanici sikayetlerine sebeb olmuş, ciddi bir bug olmasindan ziyade sonucta yazilimsal tipik bir bug oldugu ve bir sonraki yeni versiyonda "mecburen duzeltilmesi gerektigi" icin duzeltilmis bir hata kanimca.. yoksa aman aman, cok goze batan ve şirkette yogun kullanici sikayetlerine neden olmus bir bug oldugu icin ilk is olarak yeni versiyonda bu hatanın duzeltildigini sanmiyorum

o kadarını bilemiicem

• palmal cevapların için tşk ederim arkadaş da msn ye bağlanabileceğimizi söylüyor k750 o zaman ben kesinlikle k750 alayım. ama fotolardan klip yapıp müzik ekleme var kesin değilmi k750 de. (6630 da olduğu gibi)
  • Pardon, ben o işi bilgisayarda yapacağını düşünmüştüm :) Valla o özellikten haberim yok, ben o işi, bilgisayarda yapıyorum. Movie mekır var canavar gibi, onda yap daha güzel olur bence :) Sonuç olarak o özellikten habersizim dostum. MSN olayınıda bilmiyorum, yapan varmış yukarda yazıldığı üzere. Ama ben yapmadım bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: acy_78

palmal cevapların için tşk ederim arkadaş da msn ye bağlanabileceğimizi söylüyor k750 o zaman ben kesinlikle k750 alayım. ama fotolardan klip yapıp müzik ekleme var kesin değilmi k750 de. (6630 da olduğu gibi)
  • quote:

peki palmal hocam ben 6630 ve k750 arasında kararsısızm bana bi yardımcı olurmusun? k750 nin 6630 dan avantajı nedir? (2mp olması hariç) k750 de msn olmuyormu? k750 den çektiğimiz kamera görüntülerinden foto alabiliyormuyuz? k750 de 6630 olduğu gibi çektiğimiz fotolardan klip yapabilirmuyuz (bu çok önemli) ve son olarak k750 de cihazın güvenlik kilidi varmı nokialarda olduğu gibi? hani şu kilitlediğin zaman hiç kimse cihazı karıştıramıyor ya (özellikle merak lı kız arkadaşlarımız ;)
    bunları cevaplandırırsan sevinirim hocam.. ona göre bende bunlardan birini düşüneceğim.

@Palmal arkadaş cevaplamış sorularını, ama birtakım eksikleri var..

msn var.. e-msn, mig33 gibi programlarla msn'yi kullanabilirsin..
    Kamera görüntülerinden foto alabilir, çektiğin videolarda çeşitli düzenlemeler yapabilirsin..
    Çektiğin fotoları slayt gösterisi olarak, klip şeklinde görüntüleyebilirsin evet..
    Güvenlik kilidi yok...

Symbian önemli değilse, kesinlikle K750 almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Nisan 2006; 1:48:41 >

• Hayırlı olsun arkadaşım.Güle güle kullan.N90da güzel K750de.İkisininde ayrı ayrı artıları var.K750yi sattığımda bende çok aramıştım.O telefonda insanı çeken biey var ama anlayamadım hala çok gariptir.
  • ben onun 6630 da yapıldığıı gördüm çok güzel oluyor benim birader kullanyor. movie mekır ı nerden indireceğim peki?
  • planlamacı hocam sanada çok teşekkür ederim gerçekten 6630 u o takoz boyutuna rağmen msn ve foto klip özelliğini çok beğendiğim için almayı düşünüyordum ama sanırım şimdi tekrar k750 ye yöneleceğim. işletim sisteminin simbian olmasının bana kısaca bi kaç artısını söylermisiniz peki?
  • @TEKNODE
    Teşekkürler, hakkaten bir çekicilik var bu cihazda, bende anlamadım

@acy_78
    Windovs xp kullanıyorsan, programlar / donatılar kısmında vardır movie mekır

@planlamacı
    Ayarlar / Kilitler kısmında Telefon kiliti diye bişi var, buda ayın işi görmezmi? Yani kullanmadım hiç ama, buda cihazı kilitlemiyormu şifreli bi şekilde?
  • quote:

ben onun 6630 da yapıldığıı gördüm çok güzel oluyor benim birader kullanyor. movie mekır ı nerden indireceğim peki?

yok öyle indir mindir java bu...
    telefonda n varsa o...
    6630 da güzel alet haaa
    fiyat da düştü neyse o ayrı konu
  • quote:

quote:

ben onun 6630 da yapıldığıı gördüm çok güzel oluyor benim birader kullanyor. movie mekır ı nerden indireceğim peki?

telefonda n varsa o...
    6630 da güzel alet haaa

ne yani java da program indirme denen bişi yokmu? program yükleme olmazmı yani şimdi k750 de?

• @acy_78
    Windovs xp kullanıyorsan, programlar / donatılar kısmında vardır movie mekır

hocam ben orada öyle bişi göremedim media player var ama movie mekir diye bişi yok ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Palmal
    @planlamacı
    Ayarlar / Kilitler kısmında Telefon kiliti diye bişi var, buda ayın işi görmezmi? Yani kullanmadım hiç ama, buda cihazı kilitlemiyormu şifreli bi şekilde?

Telefon kilidi farklı.. Yaptığın ayara göre (otomatik yaparsan) teline başka bir sim kart takıldığında bu kod olmadan telin açılmaz.. Açık olarak ayarlarsan, telini her açtığında soracaktır telefon kilit kodunu..

Bir çeşit güvenlik önlemi anlayacağın ama telefon açıkken kilit işlevi görüp, telefon içeriğine ulaşımı engelleyen bir özelliği yok telefon klidinin..
  • @planlamacı
    Teşekkürler, ben öyle birşey zannetmiştim onu :)

@acy_78
    Bende var, sende neden yok anlamadım valla

N90 Sattım, K750i Aldım
  • quote:

quote:

quote:

telefonda n varsa o...
    6630 da güzel alet haaa

ne yani java da program indirme denen bişi yokmu? program yükleme olmazmı yani şimdi k750 de?

k750nin içinde ona benzer bi prog var telefonla geliyo genelde ana proglar telefonda var zaten
    ama 6630daki gibi dışardan bulman zor

• @palmal hocam valla bilmiyorum bende yok (tşk ederim çok güzel resimli anlatmışsın ama bende o kısım yok aceba sen sonradna mı yukledin?

@burakkk biraz önce mobiltr filan diye bi siteye girdim meğersem cep tlf ları için dünya kadar rogram varmış ve bunlar simbian işletim sistemi içnmiş dolayısıyla bu programlar k750 ye yuklenmez ama 6630 a yuklenir öylemi??
  • Yok arkadaşım ben sonradan yüklemedim windovs xp profesional kullanıyorum, kendisi var içinde. Bu arada 6630 symbian işletim sistemi kullanır, ve .sis uzantılı bir çok programı yükleme şansın var. K750i bu kadar kapsamlı bir program arşivine sahip değil, hatta işe yarar benim bildiğim bir tek program yok sonradan yüklenecek.
  • benim şimdi yine kafam karıştı ben yine 6630 a yöneleyim o zaman.ama halen güvenilir sitelerden en ucuza satan yer kangurum 520 ye satıyor biraz daha düşermi aceba?
  • quote:

@palmal hocam valla bilmiyorum bende yok (tşk ederim çok güzel resimli anlatmışsın ama bende o kısım yok aceba sen sonradna mı yukledin?

@burakkk biraz önce mobiltr filan diye bi siteye girdim meğersem cep tlf ları için dünya kadar rogram varmış ve bunlar simbian işletim sistemi içnmiş dolayısıyla bu programlar k750 ye yuklenmez ama 6630 a yuklenir öylemi??

evet o programlar 6630a yükenir ama k750ye yüklenemez
  • tşekkür ederim o zaman ben 6630 yanaşım. ama 6630 özelliklerinde daha kibar ne önerirsiniz? (6230 demeyin onu hiç beğenmedim ekran çok küçük ve fotolar çok kötü)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.