Şimdi Ara

N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crux2005 4gbla ilgili resmini de koymuşsun
  • Evet bilerek koydum.Biraz hava atayım dedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

crux2005 4gbla ilgili resmini de koymuşsun
  • crux2005cim
    peki full format yada dierleri ile format atarsak symbian da silinir mi
    not:kusura bakmayın benim hiç symbian lı telim olmadı
  • quote:

crux2005
    Evet bilerek koydum.Biraz hava atayım dedim.

n91i alsan kim bilir neler yapacan
    ayrıca free_wolf bu topicinde hayırlı olsun..topiclerine yetişemiyorum yaw..bi n80,n90 bi w900i,n91 bi de bu officalin anlamını bilmediğin halde başlık olarak yazıp açtığın topicolsun sonuçta öğrendin..hemde diğer anlamlarını da yazhane,ofis falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 7 Şubat 2006 23:23:08 >

• hard disk e nasıl format çekersen çek symbian silinmez.İşletim sistemi telefon hafızanında kayıtlıdır.Ok.

CIF 352*288

quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

crux2005cim
    peki full format yada dierleri ile format atarsak symbian da silinir mi
    not:kusura bakmayın benim hiç symbian lı telim olmadı

• quote:

quote:

crux2005
    Evet bilerek koydum.Biraz hava atayım dedim.

n91i alsan kim bilir neler yapacan
    ayrıca free_wolf bu topicinde hayırlı olsun..topiclerine yetişemiyorum yaw..bi n80,n90 bi w900i,n91 bi de bu officalin anlamını bilmediğin halde başlık olarak yazıp açtığın topicolsun sonuçta öğrendin..hemde diğer anlamlarını da yazhane,ofis falan

saol kardeşim
    inşallah yeni topiclerde açıcaz

+ saol crux2005cim
    peki bu symbian telin hafızasında kayıtlı dedin
    n91 in kaç hafızası var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free_Wolf -- 7 Şubat 2006 23:35:34 >

• Bi kaç foto buldum.

• Telefon Hafızası 30mb Artı 4GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 7 Şubat 2006 23:39:20 >
  • fotolar için sağol crux2005fakat bu n91 büyük biraz yaw...(n70den falan biraz büyük daha doğrusu kalın ve köşeli olduğu için büyük)sanırım micro drive bulunduğu ve köşeli bir telefon olduğu (yani n70 gibi değil..tam dikdörtgen şekli gibi diyeyim ben size)için...
  • peki crux2005cim
    o 30 mb a format atılabiliyor mu(ya da virüs girebiliyor mu )
  • Yok o kadar büyük değil.N70 den olsa olsa bir veya iki santim daha uzundur.
    quote:

fotolar için sağol crux2005fakat bu n91 büyük biraz yaw...(n70den falan biraz büyük daha doğrusu kalın ve köşeli olduğu için büyük)sanırım micro drive bulunduğu ve köşeli bir telefon olduğu (yani n70 gibi değil..tam dikdörtgen şekli gibi diyeyim ben size)için...

• quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Yok o kadar büyük değil.N70 den olsa olsa bir veya iki santim daha uzundur.
    quote:

fotolar için sağol crux2005fakat bu n91 büyük biraz yaw...(n70den falan biraz büyük daha doğrusu kalın ve köşeli olduğu için büyük)sanırım micro drive bulunduğu ve köşeli bir telefon olduğu (yani n70 gibi değil..tam dikdörtgen şekli gibi diyeyim ben size)için...

zaten büyükten daha çok büyük durduğunu söyledim
    ben bu telefonun bundan 4 ay önce falan resmini görmüştüm...tuş takımına falan bakarak 8850,6510 kadar bişeydir diye düşünmüştüm..özelliklerini falanda bilmiyordum o zaman symbian olduğunu bilsem o kadar küçük olduğunu düşünmezdim...yani o şekile göre büyük bir telefon ve köşeleri sivri gibi..(özellikle alt tarafı..) bu da diğer telefonlara göre biraz daha büyük bir telefon görüntüsü katıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 7 Şubat 2006 23:47:51 >

• arkadaşlar
    n91 ile ilgili link bulan var mı
    + n91 de de w800i deki gibi uçuş modu tarzında bi mod var mı ?
  • uçuş modu ne
  • N91 de ucus modu varmi yokmu bilmiyorsan Boyle N91 Offical Topic acmiyacaksin ozaman.
  • Bir baska adi otobus moduTelefonun kapatilmasi gereken mecburi yerlerde bu moda aliyorsun.Boylelikle telefon sebekeyle baglantisini sen istedigin surece kesiyor.Bu modda arama yapamazsin Kimsede sana ulasamiyor ancak telefondaki diger sebekeye bagli olmayan butun ozellikleri kullanabiliyorsun oyun muzik video vs. gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

uçuş modu ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

N91 de ucus modu varmi yokmu bilmiyorsan Boyle N91 Offical Topic acmiyacaksin ozaman.

hayırdır
    sinirli gördüm seni
    uçuş modu (benim bildiğim kadarıyla), telefonu açınca sim kartı devrede olmuyor ve müzik dinleyip dier işlerini hallediyosun
    doru diilse kusura bakmayın bay zeka küpü
    + sen nasıl bi forumcusun yaw
    direk sert tepki verdin
    anladın mı
    ben w800i nin sadece özelliklerini biliyorum
    bu konuda az bilgi sahibi olmam seni rahatsız ediyor ise ben bi şey yapamam
  • hakanl sana bişey sorcam
    soyadın özkan mış
    benimde soy adım özkan
    sen nerelisin(olur ya akraba falan çıkarız )
  • Sorunda bu zaten hakkinda bilgi sahibi olmadigin bir telefona offical topic acman ne kadar mantikli.Arif olan understand
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Sorunda bu zaten hakkinda bilgi sahibi olmadigin bir telefona offical topic acman ne kadar mantikli.Arif olan understand

+zeki insan
    n91 e yeni özellikler ekleniyor
    bu nedenle sordum
    neyse sen söle bakiim nerelisin ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.