Şimdi Ara

N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crux2005

Nokia ihtimallere yer vermez dostum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

@shady_tr
    dostum nokia yetkilileri bence bunu düşünmüştür
    sonuçta 1400 ytl lik mal (oda bi ihtimal )

fiyatı konusunda kesin diil dedim dostum

• Bose + harman kardon gorecegiz sonyi gecermi gecemezmi.Telefondan cikan sesin yuksekligi esas degildir.Esas olan muzikteki her sesin enstrumanin dengesidir.Deck teypler anfisiz bir ise yaramaz bilenler bilir.Sesin kalitesi okuma hizi ilede ilgilidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Canavar gibi bi telefona benziyor, sanırım müzik ağırlıklı bir telefon olduğunu söylemiştiniz, üzerinde kuvvetli bir çift stereo hoparlör var mı bu telefonun, radyosu var mı ?

Şu an piyasadaki en kuvvetli stereo dış ses hoparlörlerine sahip olan telefonun w550i olduğu söyleniyor, artı olarak bir de RDS destekli radyosu var.
    Ben açıkçası w550i almayı düşünüyorum. sırf ses çıkışından dolayı. N91, bir walkman telefonu olan w550 ile ses konusunda başa çıkabilir mi, ne dersiniz ?

bence hayır....Nokia'nın ne kadar ses deneyimi olabilir ki...Başka firmalardan geçincek ses konusunda ama Sony'den kaliteli olmaz...Eğer BOSE'un ürünlerini kullanırsa gerçekten N91 paramparça olur çünkü BOSE için BUY OTHER SOUND EQUIPMENT deniliyor...Yani ne kadar yaparsa yapsın ses konusunda Sony'i geçemez nokia....

Al w550i veya w800i'Yi 750 milyona yanına Shure E4c'yi al 450 milyona sana harika bir ses sistemi....Ama dersen bende para bol bi n91 alayım 1500'a yanında da shure'u alıp 2000 ytl veririm diyorsan o senin kararın....

Birde bu gpotection N91'de var mı acaba arkadaşlar...Yoksa tel yere düşerse bitersiniz...Ama bu düşüş etkisini hemen göstermez onuda diyim....Sonraları şarkının ortasında bozukluklar otomatik durma ve en kötüsü BadSector meydana getirebilir....

• quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Bose + harman kardon gorecegiz sonyi gecermi gecemezmi.Telefondan cikan sesin yuksekligi esas degildir.Esas olan muzikteki her sesin enstrumanin dengesidir.Deck teypler anfisiz bir ise yaramaz bilenler bilir.Sesin kalitesi okuma hizi ilede ilgilidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Canavar gibi bi telefona benziyor, sanırım müzik ağırlıklı bir telefon olduğunu söylemiştiniz, üzerinde kuvvetli bir çift stereo hoparlör var mı bu telefonun, radyosu var mı ?

Şu an piyasadaki en kuvvetli stereo dış ses hoparlörlerine sahip olan telefonun w550i olduğu söyleniyor, artı olarak bir de RDS destekli radyosu var.
    Ben açıkçası w550i almayı düşünüyorum. sırf ses çıkışından dolayı. N91, bir walkman telefonu olan w550 ile ses konusunda başa çıkabilir mi, ne dersiniz ?

bence hayır....Nokia'nın ne kadar ses deneyimi olabilir ki...Başka firmalardan geçincek ses konusunda ama Sony'den kaliteli olmaz...Eğer BOSE'un ürünlerini kullanırsa gerçekten N91 paramparça olur çünkü BOSE için BUY OTHER SOUND EQUIPMENT deniliyor...Yani ne kadar yaparsa yapsın ses konusunda Sony'i geçemez nokia....

Al w550i veya w800i'Yi 750 milyona yanına Shure E4c'yi al 450 milyona sana harika bir ses sistemi....Ama dersen bende para bol bi n91 alayım 1500'a yanında da shure'u alıp 2000 ytl veririm diyorsan o senin kararın....

Birde bu gpotection N91'de var mı acaba arkadaşlar...Yoksa tel yere düşerse bitersiniz...Ama bu düşüş etkisini hemen göstermez onuda diyim....Sonraları şarkının ortasında bozukluklar otomatik durma ve en kötüsü BadSector meydana getirebilir....

hah be hakanl cim
    sonunda n91 ile ilgili bişeyler dedin
    bizde bunu istiyoruz

• Dostum peki ya n70 nasıl ? Ben de w800i'yi çok tutmadım. sıradan bir görüntüsü var. k750i ile aynı klasik çizgide.. Ben gerek stereo güçlü hoparlörleri, gerekse çok sexi dizaynı nedeniyle w550i almayı düşünüyorum. Ama w800'ün de walkman serisinin seçkin modellerinden biri olduğunu gözardı etmemek gerek bence. Sen artık neyinden memnun kalmadın bilemiyorum, zevk meselesi elbet... Peki w800'ü gerek kulaklık, gerek dış ses, gerek yüksek ses çıkışı konularında n70 ile kıyaslayabilir misin dostum ? N70 tavsiye eder misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

selam beyler ben n70imle cok mutluyum ve nokianin n serisindeki en sekil telefonuda kuskusuz n70 n91i ben sahsen kaba buldum sekil bakimindan ama yinede nokia bu ne yaptigini iyi bilir n70imden onceki w800den hic memnun kalmadim ve 1 hafta gecmeden telefon coktu ve w800le n70i kafa kafaya degistirdim iyikide telefon cokmus

Dostum peki ya n70 nasıl ? Ben de w800i'yi çok tutmadım. sıradan bir görüntüsü var. k750i ile aynı klasik çizgide.. Ben gerek stereo güçlü hoparlörleri, gerekse çok sexi dizaynı nedeniyle w550i almayı düşünüyorum. Ama w800'ün de walkman serisinin seçkin modellerinden biri olduğunu gözardı etmemek gerek bence. Sen artık neyinden memnun kalmadın bilemiyorum, zevk meselesi elbet... Peki w800'ü gerek kulaklık, gerek dış ses, gerek yüksek ses çıkışı konularında n70 ile kıyaslayabilir misin dostum ? N70 tavsiye eder misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 9 Şubat 2006 0:45:47 >

• N91 hi-fi var.

Hi-fi:Sesin gerçeğe en yakın şekilde çıkmasını sağlayan bi çeşit teknoloji.Buda n91 in ne kadar sese önem verdiğini gösterir.Zaten nokia kötü bişey ortaya çıkarsa bose+harman+kardon gibi firmalar işbirliği yapmaz.
  • quote:

Dostum peki ya n70 nasıl ? Ben de w800i'yi çok tutmadım. sıradan bir görüntüsü var. k750i ile aynı klasik çizgide.. Ben gerek stereo güçlü hoparlörleri, gerekse çok sexi dizaynı nedeniyle w550i almayı düşünüyorum. Ama w800'ün de walkman serisinin seçkin modellerinden biri olduğunu gözardı etmemek gerek bence. Sen artık neyinden memnun kalmadın bilemiyorum, zevk meselesi elbet... Peki w800'ü gerek kulaklık, gerek dış ses, gerek yüksek ses çıkışı konularında n70 ile kıyaslayabilir misin dostum ? N70 tavsiye eder misin ?

neden olmasın
    n70 de oldukça hoş ve güzel bir telefon
    gerek videosu gerek çektiği fotolar çok iimiş(ama n90 kadar diil )
    istersen n70 de alabilirsin ama sen kamerayı mı daha çok kullanıyorsun mzik çaları mı

• quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

N91 hi-fi var.

Hi-fi:Sesin gerçeğe en yakın şekilde çıkmasını sağlayan bi çeşit teknoloji.Buda n91 in ne kadar sese önem verdiğini gösterir.Zaten nokia kötü bişey ortaya çıkarsa bose+harman+kardon gibi firmalar işbirliği yapmaz.

Dostum kesinlikle iyidir katılıyorum sana, ama katılmadığım bir nokta var ki, bose ve harman kardon işbirliği şeklinde değil de ticari bir şekilde çalışıyor nokia ile isteyen her firma bose ve harman kardon ile çalışabilir, fakat maliyetler artacağından dolayı işi daha ucuz bir yolla kendi bünyelerinde ya da çin işi bir firmayla da bitirmeyi tercih edeler.

Parayı veren düdüğü çalar

• quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

quote:

neden olmasın
    n70 de oldukça hoş ve güzel bir telefon
    gerek videosu gerek çektiği fotolar çok iimiş(ama n90 kadar diil )
    istersen n70 de alabilirsin ama sen kamerayı mı daha çok kullanıyorsun mzik çaları mı

benim için öncelik ses.. Telefon çaldığı zaman çok iyi bir ses çıkmalı, stereo olmalı. Radyosu olmalı, kulaklığı kuvvetli, yükses ses vermeli.
    Forumdaki arkadaşlar Sony'deki megabassı öve öve bitiremiyorlar..

işte beni esas tav eden etken de bu...

• dostum
    n91 i beyenmedim demiştim yanlış hatırlamıyorsam
    o zaman
    sen ya w800i ya w550i yada w900i al
    çünkü gerçekten w serisi çok kaliteli müzik çalıyor
    +w800i nin kamerasıda çok güzel(foto açısından )
  • @ceyarr MegaßaSS Kulaklarını ağrıtacak derecede bass veriyor son seste mükemmel
  • Kulaklarımı ağrıttıktan sonra ben ne yapayım o telefonu.Beynimi şişirsin diyemi alıcamŞaka şaka.Allah sahibine bağışlasın.N91 i isteyen n91 i w550 yi isteyen w550 yi alsın.Kimin ne içine siniyosa kararını ondan yana kullansın.
    quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

@ceyarr MegaßaSS Kulaklarını ağrıtacak derecede bass veriyor son seste mükemmel

• ewet ceyarr cım
    seni msn ime ekledim
    bi ara konuşuruz
  • pekı bu takozun nezaman cıkacagını bılen varmı???
  • quote:

Oyle banla olmaz bu isler bir telefon hakkinda offical topic acacaksan o telefon hakkinda bilgi sahibi olacaksin.Bu topigin acilis nedenini soran oldumu sana.Avukatlik yapma bak isine.Bir haftadan beri n91 ile ilgili olmadik topicleri acip yorum okuyor ondan sonra n91 Offical topic aciyor arkasindan ucus modu varmi telefonda diye soruyor.

Adam haklı bu ne biçim topic bari başlığı değiştirin. N91 topigi zaten var bu topic baştan aşagı geyik @crux2005'un yazdıkları hariç crux2005 bunları o topiğe yazsanda ordan devam etsek...

http://forum.donanimhaber.com/m_4738992/mpage_5/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 9 Şubat 2006 10:17:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

quote:

Oyle banla olmaz bu isler bir telefon hakkinda offical topic acacaksan o telefon hakkinda bilgi sahibi olacaksin.Bu topigin acilis nedenini soran oldumu sana.Avukatlik yapma bak isine.Bir haftadan beri n91 ile ilgili olmadik topicleri acip yorum okuyor ondan sonra n91 Offical topic aciyor arkasindan ucus modu varmi telefonda diye soruyor.

Adam haklı bu ne biçim topic bari başlığı değiştirin. N91 topigi zaten var bu topic baştan aşagı geyik @crux2005'un yazdıkları hariç crux2005 bunları o topiğe yazsanda ordan devam etsek...

Tamamen katılıyorum. Ben de zaten "Official"in anlamını bunun için sormuştum. Başlığı "N91 Geyik Topic" olarak değiştirmek gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

quote:

Tamamen katılıyorum. Ben de zaten "Official"in anlamını bunun için sormuştum. Başlığı "N91 Geyik Topic" olarak değiştirmek gerekir.

tekrar ediyorum
    bu topic i beyenmeyenler
    bu topice girmeyin
    mesaj atmayın bitsin
    ok mi

• İnsanoğlu böyle bir varlık işte.. Savaşan varlık, ne yapacağı belli olmayan varlık.

Eski zamanlardan beri insanlar hep savaşırlar, birbirlerinden bi alıp veremedikleri vardır hep. Yüzyıllar da geçse, teknoloji de gelişse bu kavgalar forumlara kadar hep süreeeer gider..

Free Wolf! Lan oLum, ne biçim topik lan bu böyle ha?
    Bu topiğin neden gözünün üstünde kaşı var ha? Böyle topik mi olur? Bu topik kirli, kirlenmiş lan bu topik, kirlilik yaratıyor. Kaç haftadır yıkamadın bu topiği ha?

Aşşağlık ZenCi

BAN bana bana bana BAN ban bana ban....

• quote:

İnsanoğlu böyle bir varlık işte.. Savaşan varlık, ne yapacağı belli olmayan varlık.

Eski zamanlardan beri insanlar hep savaşırlar, birbirlerinden bi alıp veremedikleri vardır hep. Yüzyıllar da geçse, teknoloji de gelişse bu kavgalar forumlara kadar hep süreeeer gider..

Free Wolf! Lan oLum, ne biçim topik lan bu böyle ha?
    Bu topiğin neden gözünün üstünde kaşı var ha? Böyle topik mi olur? Bu topik kirli, kirlenmiş lan bu topik, kirlilik yaratıyor. Kaç haftadır yıkamadın bu topiği ha?

Aşşağlık ZenCi

BAN bana bana bana BAN ban bana ban....

kardeşim bu topic kötü diyen adı offical olamaz diyenler çok
    bende adını değiştirdim
    bundan sonra bu topic çok güzel olcak

• Sen bilmiyosun bu mevzular nası dönüyo... Birtakım gizli örgütler var. Forumlara kaçakçılık amaçlı ajan gönderiyorlar
    Bu ajanlar da böyle gereksiz topikler açarak, zaten olan bir telefonla ilgili mesela.. Bu açmış oldukları topiklerin içine resim koymak suretiyle bu resimlerin altından gizlice uyuşturucu kaçırarak kaçakçılık yapıyorlar...

Ne malum senin bi ajan olmadığın ?

Free_Wolf ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 10 Şubat 2006 1:43:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.