Şimdi Ara

N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sonunda aradığını bulmuşsun, hayırlı olsun, valla bana kalırsa uzun süre bu teli bekliyeceksin, sanırım 3.çeyrekte çıkacak, samimi söylüyorum senin adına üzüldüm, gel uğraşma bunla i300x al kurtul.senin istediğin müzik sistemini bu telefona kurmuşlar benden söylemesi.
  • Olayin zeki olmakla ilgisi yok az cok telefonlarla ilgisi bilgisi varsa bir kisinin N70 de var olan ucus modunun (Flight mode) N91 de olmamasi veya sonradan eklenmesi gibi bir sey soz konusu olamayacagini bilir.Hele hele soz konusu olan 4gb lik 3.5 mm lik jacki olan muzik agirlikli bir telefon ise...
  • Herhalde bu forumda n91 le ilgili en çok bilgiye sahip olanlardan biriyimFree_wolf sorunun cevabını vereyim kardeşim:Telefonda uçuş modu var.ok+1
    quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Sorunda bu zaten hakkinda bilgi sahibi olmadigin bir telefona offical topic acman ne kadar mantikli.Arif olan understand

+zeki insan
    n91 e yeni özellikler ekleniyor
    bu nedenle sordum
    neyse sen söle bakiim nerelisin ?

• crux2005 sana bi pm patlattım
  • HakanL bu topicin açılış amacı telefon hakkında bilgi edinmek isteyen istedigini sorar

klavye delikanlısı anca burda asar kesersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 8 Şubat 2006 21:03:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

HakanL bu topicin açılış amacı telefon hakkında bilgi edinmek isteyen istedigini sorar

çok tşk kardeş
    beni korudun ya
    çok duygunlandım
    ewet hakanl
    1-sen nerelisin
    2-n91 de uçuş modu varmış
    bu arada sana pm atıcam atamıyorum bana msn adresini versene

• Lütfen arkadaşlar tartışmaya yol açacak sözlerden kaçınalım.Burası paylaşım forumu isteyen istediğini sorabilir.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

HakanL bu topicin açılış amacı telefon hakkında bilgi edinmek isteyen istedigini sorar

çok tşk kardeş
    beni korudun ya
    çok duygunlandım
    ewet hakanl
    1-sen nerelisin
    2-n91 de uçuş modu varmış
    bu arada sana pm atıcam atamıyorum bana msn adresini versene

• turanoguz kardeş
    sen merak etme
    3. çeyrekte bile çıksa elimde olucak
    çünkü haziranda alcam
    şu OKS olmasa .....
  • quote:

turanoguz kardeş
    sen merak etme
    çünkü haziranda alcam
    şu OKS olmasa .....

inşallah en kısa sürede bu tele kavuşursun dostum. çünkü, bu kadar araştırmayla ve ismiyle teknik olarak kalıcı bir topic açmayla takdire şayansın, sen bu teli kullanmayı hakettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Şubat 2006 21:26:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

quote:

turanoguz kardeş
    sen merak etme
    çünkü haziranda alcam
    şu OKS olmasa .....

inşallah en kısa sürede bu tele kavuşursun dostum. çünkü sen bu teli kullanmayı hakettin.

saol dostum da
    ben ne yaptım ki bu teli kullanmayı hakkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free_Wolf -- 8 Şubat 2006 21:25:25 >

• cevabı düzelterek yazdım.
  • tamamdır anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

N91 tam anlamıyla teknoloji harikası.Bunu derim başkada bir şey demem.Bunu bütün dünya biliyor.N90 ve n91e bildiğiniz gibi yüzyılın yeniliklerini içerdiği için ödül verildi.

Telefonda microdrive olduğu için menü seçenekleri altında hard drive bölümünde hard diske defrag,hızlı format full format seçenekleri vardı.Böyle bir şey görmek garibime gitmişti ve bi o kadarda hoşlanmıştım.

Bu arada bi soru:Telefonun videolarını izlerken n91 in ekranında kayan bi yazı vardı.yazıda ready to receive livecast messages yazıyodu.Bu cümleyi bi tercüme ederseniz sevinirim.Az çok anladığım kadarıyla telefon bir şeyler almaya hazır manasında bir şeyler yazıyor herhalde ama birde siz tercüme ederseniz sevinirim.

"Livecast mesajlarını almaya hazır" diyor ama Livecast messages nedir bilemiyorum ama live bildiğiniz üzere "canlı" anlamında kullanılır

• Yeni N91 fotoları buldum ancak n91 in dili çince seçilmiş pek bişey anlaşılmıyor.Ama yinede izlemeye değer gördüm ve ekledim.

• devam ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 9 Şubat 2006 13:51:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Yeni N91 fotoları buldum ancak n91 in dili çince seçilmiş pek bişey anlaşılmıyor.Ama yinede izlemeye değer gördüm ve ekledim.

dostum çook saol
    bu gidişle 10-15 kişi daha n91 alıcak

• son hız devam

• Canavar gibi bi telefona benziyor, sanırım müzik ağırlıklı bir telefon olduğunu söylemiştiniz, üzerinde kuvvetli bir çift stereo hoparlör var mı bu telefonun, radyosu var mı ?

Şu an piyasadaki en kuvvetli stereo dış ses hoparlörlerine sahip olan telefonun w550i olduğu söyleniyor, artı olarak bir de RDS destekli radyosu var.
    Ben açıkçası w550i almayı düşünüyorum. sırf ses çıkışından dolayı. N91, bir walkman telefonu olan w550 ile ses konusunda başa çıkabilir mi, ne dersiniz ?
  • Ses konusunda bence rakip tanımayacak bi telefon.Nokia'nın tüm deneyimini aktardığı müzik telefonudur n91.Telefonda herşey var.

Resimlere devam.....

quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Canavar gibi bi telefona benziyor, sanırım müzik ağırlıklı bir telefon olduğunu söylemiştiniz, üzerinde kuvvetli bir çift stereo hoparlör var mı bu telefonun, radyosu var mı ?

Şu an piyasadaki en kuvvetli stereo dış ses hoparlörlerine sahip olan telefonun w550i olduğu söyleniyor, artı olarak bir de RDS destekli radyosu var.
    Ben açıkçası w550i almayı düşünüyorum. sırf ses çıkışından dolayı. N91, bir walkman telefonu olan w550 ile ses konusunda başa çıkabilir mi, ne dersiniz ?

• resimler süper saol crux2005
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.