Şimdi Ara

N91 Hakkında Herşey (lütfen bu topici istemeyenler mesaj atmasın) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli değil kardeşim.N91 cilere küçük bir hizetimiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Önemli değil kardeşim.N91 cilere küçük bir hizetimiz.

bu hizmetin devamını diler selam gönderirim

• W550 n91 le başa çıksın ya.W550 de neymiş.Tozunu attırır.

Resimlere devam...

• Şimdilik elimdeki yeni fotoğraflar bunlar.Yenilerini buldukça burada paylaşırım.Belki az sonrada n91 le çekildiği söylenen fotolar var onları eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 9 Şubat 2006 14:01:00 >

• Oyle banla olmaz bu isler bir telefon hakkinda offical topic acacaksan o telefon hakkinda bilgi sahibi olacaksin.Bu topigin acilis nedenini soran oldumu sana.Avukatlik yapma bak isine.Bir haftadan beri n91 ile ilgili olmadik topicleri acip yorum okuyor ondan sonra n91 Offical topic aciyor arkasindan ucus modu varmi telefonda diye soruyor.

Kim kanli kim kansiz sana gosteririm klavye delikanlisiymis
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

HakanL bu topicin açılış amacı telefon hakkında bilgi edinmek isteyen istedigini sorar

klavye delikanlısı anca burda asar kesersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 8 Şubat 2006 21:09:54 >

• Bir de bunlara bakın

• Bu fotoları n91 in çektiği söyleniyor sitede ancak ben inanmıyorum neden derseniz ben bu fotoğrafları daha öncede başka sitede görmüştüm ve 6630 un çektiği yazıyordu.Zaten fotoğraflardaki çözünürlükte 1.3 mp olduğunu gösteriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Oyle banla olmaz bu isler bir telefon hakkinda offical topic acacaksan o telefon hakkinda bilgi sahibi olacaksin.Bu topigin acilis nedenini soran oldumu sana.Avukatlik yapma bak isine.Bir haftadan beri n91 ile ilgili olmadik topicleri acip yorum okuyor ondan sonra n91 Offical topic aciyor arkasindan ucus modu varmi telefonda diye soruyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

HakanL bu topicin açılış amacı telefon hakkında bilgi edinmek isteyen istedigini sorar

klavye delikanlısı anca burda asar kesersiniz

sölicek bi laf var mı arkadaşlar
    daha dorusu sölesek anlar mı
    hakanl
    orda dahi dedim
    n91 in geç çıkmasının nedeni bazı özelliklerin eklenmesi
    acaba uçuş modu eklenmiş mi diye sordum
    tamam mı
    bastı mı beynin
    istemiyosan bi şey yazmassın
    seninle uğraşamam ben
    bu güzel paylaşım forumunda böle şeylere yer yok

• Onlar her yerde olan fotoğraflar dostum.Olsun eklemen yeter.N91 hoşuna gittimi?
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Bir de bunlara bakın

• selam beyler ben n70imle cok mutluyum ve nokianin n serisindeki en sekil telefonuda kuskusuz n70 n91i ben sahsen kaba buldum sekil bakimindan ama yinede nokia bu ne yaptigini iyi bilir n70imden onceki w800den hic memnun kalmadim ve 1 hafta gecmeden telefon coktu ve w800le n70i kafa kafaya degistirdim iyikide telefon cokmus
  • Bak bakalim ucus modu eklenmismi diyemi yazmissin.Telefonla ilgili offical topic acacaksan bilgi sahibi olacaksin telefona ozellik eklendigide yok.Ki boyle bir ozellik boyle bir telefonda olmazsa olmazlardandir.Beyin konularina girersem ceza alirim. Bir sey biliyorsan konus alim sansinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

arkadaşlar
    n91 ile ilgili link bulan var mı
    + n91 de de w800i deki gibi uçuş modu tarzında bi mod var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 8 Şubat 2006 21:20:06 >
  • hakanL ye kızma dostum, sen onu tanımıyorsun anlaşılan, bazı topiclere girer, ilginç söylemleri vardır. bir iki atışır sonra vazgeçer, ama topicleri bazen renklendiriyor, telefon konusundaki bilgiside fena sayılmaz.
  • cellat dostum senden bir ricam olacak.Durumun müsaitse ve yaparsan sevinirim.ilgilenirsen adres:http://forum.donanimhaber.com/m_5794686/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

selam beyler ben n70imle cok mutluyum ve nokianin n serisindeki en sekil telefonuda kuskusuz n70 n91i ben sahsen kaba buldum sekil bakimindan ama yinede nokia bu ne yaptigini iyi bilir n70imden onceki w800den hic memnun kalmadim ve 1 hafta gecmeden telefon coktu ve w800le n70i kafa kafaya degistirdim iyikide telefon cokmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Bak bakalim ucus modu eklenmismi diyemi yazmissin.Telefonla ilgili offical topic acacaksan bilgi sahibi olacaksin telefona ozellik eklendigide yok.Ki boyle bir ozellik boyle bir telefonda olmazsa olmazlardandir.Beyin konularina girersem ceza alirim. Bir sey biliyorsan konus alim sansinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar.
    quote:

arkadaşlar
    n91 ile ilgili link bulan var mı
    + n91 de de w800i deki gibi uçuş modu tarzında bi mod var mı ?

ya hakanL uğraşma sende yazmamışsa, yazmamış ne var canım o kadar kusur kadı kızındada olur. çok mu önemli yani ilgilenenler zaten birçok yerden araştırıyor.

• quote:

Canavar gibi bi telefona benziyor, sanırım müzik ağırlıklı bir telefon olduğunu söylemiştiniz, üzerinde kuvvetli bir çift stereo hoparlör var mı bu telefonun, radyosu var mı ?

Şu an piyasadaki en kuvvetli stereo dış ses hoparlörlerine sahip olan telefonun w550i olduğu söyleniyor, artı olarak bir de RDS destekli radyosu var.
    Ben açıkçası w550i almayı düşünüyorum. sırf ses çıkışından dolayı. N91, bir walkman telefonu olan w550 ile ses konusunda başa çıkabilir mi, ne dersiniz ?

bence hayır....Nokia'nın ne kadar ses deneyimi olabilir ki...Başka firmalardan geçincek ses konusunda ama Sony'den kaliteli olmaz...Eğer BOSE'un ürünlerini kullanırsa gerçekten N91 paramparça olur çünkü BOSE için BUY OTHER SOUND EQUIPMENT deniliyor...Yani ne kadar yaparsa yapsın ses konusunda Sony'i geçemez nokia....

Al w550i veya w800i'Yi 750 milyona yanına Shure E4c'yi al 450 milyona sana harika bir ses sistemi....Ama dersen bende para bol bi n91 alayım 1500'a yanında da shure'u alıp 2000 ytl veririm diyorsan o senin kararın....

Birde bu gpotection N91'de var mı acaba arkadaşlar...Yoksa tel yere düşerse bitersiniz...Ama bu düşüş etkisini hemen göstermez onuda diyim....Sonraları şarkının ortasında bozukluklar otomatik durma ve en kötüsü BadSector meydana getirebilir....

• Ben nokia ya güveniyorum.nokia sony den kaliteli yapamaz diye de bişey yok.Niye yapamasın nasıl bu sony sizde bu kadar güven sağlamış anlamak zor.Ben derimki n91 gelsin eline düşerse bi dinle sonra karar ver.Peşin hükümlü olma.Ben nokia ya güveniyorum.Fos çıkmayacak göreceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Canavar gibi bi telefona benziyor, sanırım müzik ağırlıklı bir telefon olduğunu söylemiştiniz, üzerinde kuvvetli bir çift stereo hoparlör var mı bu telefonun, radyosu var mı ?

Şu an piyasadaki en kuvvetli stereo dış ses hoparlörlerine sahip olan telefonun w550i olduğu söyleniyor, artı olarak bir de RDS destekli radyosu var.
    Ben açıkçası w550i almayı düşünüyorum. sırf ses çıkışından dolayı. N91, bir walkman telefonu olan w550 ile ses konusunda başa çıkabilir mi, ne dersiniz ?

bence hayır....Nokia'nın ne kadar ses deneyimi olabilir ki...Başka firmalardan geçincek ses konusunda ama Sony'den kaliteli olmaz...Eğer BOSE'un ürünlerini kullanırsa gerçekten N91 paramparça olur çünkü BOSE için BUY OTHER SOUND EQUIPMENT deniliyor...Yani ne kadar yaparsa yapsın ses konusunda Sony'i geçemez nokia....

Al w550i veya w800i'Yi 750 milyona yanına Shure E4c'yi al 450 milyona sana harika bir ses sistemi....Ama dersen bende para bol bi n91 alayım 1500'a yanında da shure'u alıp 2000 ytl veririm diyorsan o senin kararın....

Birde bu gpotection N91'de var mı acaba arkadaşlar...Yoksa tel yere düşerse bitersiniz...Ama bu düşüş etkisini hemen göstermez onuda diyim....Sonraları şarkının ortasında bozukluklar otomatik durma ve en kötüsü BadSector meydana getirebilir....

• hakanl
    benim artık sana lafım yok
    ama çok teşekkürler sende beni pek bi güldürdün şu mesajlarınla
    yaw her topic e senden bi tane lazım
  • @shady_tr
    dostum nokia yetkilileri bence bunu düşünmüştür
    sonuçta 1400 ytl lik mal (oda bi ihtimal )
  • Nokia ihtimallere yer vermez dostum.
    quote:

@shady_tr
    dostum nokia yetkilileri bence bunu düşünmüştür
    sonuçta 1400 ytl lik mal (oda bi ihtimal )
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.