Şimdi Ara

N91 mefta....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil:( n91 in içine su kaçtı 2 saat önce... tuş takımı tarafından..suanda kapama tuşu hariç kiç bi tuş çalışmıyo...sizce board mı gitti...bulunurmu...

• quote:

Orjinalden alıntı: cgr135

Acil:( n91 in içine su kaçtı 2 saat önce... tuş takımı tarafından..suanda kapama tuşu hariç kiç bi tuş çalışmıyo...sizce board mı gitti...bulunurmu...

telefon zaten board dan ibaret.ekran ve hoparlörler kalıyor geriye.en iyisi bataryayı çıkartıp bir kaç hafta beklemek.telefon iyice zarar görmeden yapsan ii olur.
  • zaten görcegi zararı görmüstür ya artık..girende bi damla su...sabahı getirmeye calısıom zaten simdi götürcem telciye..yani bu tuşların dewreden cıkmasına başka bişe neden olurmu acaba...

dedigin gibi ekranla hoparlör wsws den baska bişe yoksa bunun içinde para eden board da min 600 filandır...
    ...........oogghhh.....
  • saç kurutma makinası ile kurutmaya çalış
  • quote:

zaten görcegi zararı görmüstür ya artık..girende bi damla su...sabahı getirmeye calısıom zaten simdi götürcem telciye..yani bu tuşların dewreden cıkmasına başka bişe neden olurmu acaba...

dedigin gibi ekranla hoparlör wsws den baska bişe yoksa bunun içinde para eden board da min 600 filandır...
    ...........oogghhh.....

telefonun tasarımını bilmiyorum keypad boarda entegreyse işin zor değil se onları değiştirerek kurtulabilirsin.belki sadece keypad zarar görmüştür.telefon çalışırken nemden kısa devre yaptığı için bozuluyor.belki problemin sadece keypad i değiştirerek çözülecekken sen telefonu batarya takılı kullanarak telefonu iyice tehlikeye atıyorsun.sonuçta ne isteren yap banane.
  • kesinlkle hocm saç kurutma makinası her işin görür bnmde başıma gelmişti
  • Ben hiç saç kullanma makinası kullanmamıştım ama gözümün önünde arkadaşımın telefonu için işimize yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok ya saç kurutma makinası daha zararlı bence denemeyin kalan devreleride yakarsınız bence işin ehli birine verin teli!!
  • yazık olmuş ya güzel n91 e bencede saç kurutma makinesiyle bi dene
  • Yapılır mı be
    quote:

Acil:( n91 in içine su kaçtı 2 saat önce...
  • sakın deneme saç kurutma makinesi olayını bir bardağa temiz su koyup telefonu içine koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

sakın deneme saç kurutma makinesi olayını bir bardağa temiz su koyup telefonu içine koy

ciddi değilsin dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

quote:

sakın deneme saç kurutma makinesi olayını bir bardağa temiz su koyup telefonu içine koy

ciddi değilsin dimi?

ciddiyim
    oksitlenmemesi açısından

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

quote:

ciddi değilsin dimi?

ciddiyim
    oksitlenmemesi açısından

• quote:

abi bişey biliyorumda konuşuyorum benim tel suya düştü saç kurutma makinasıyla kuruttum telefoncu bana neden kuruttun dedi bataryayı çıkarsan yeterdi dedi bilmem neyi eritiyomuş
    bi yerimizden uydurmadık heralde

• quote:

yok daa neler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

yok daa neler

güven bana kanka

• quote:

quote:

quote:

yok daa neler

güven bana kanka

kelin merhemi olsa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 21 Şubat 2007; 23:41:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok daa neler

güven bana kanka

kelin merhemi olsa.....

bırak keli olm imama gel
    ne diom lan ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.