Şimdi Ara

N93 isteyen var mı?(2100 ytlmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum yalan mı gerçek mi ama bana baya gerçek geldi.Gücü almaya yeten arkadaş varsa arasın mail atsın sorsun bi.Komisyonumu alırım ama

İşte satan arkadaşın linki :http://www.metro-liste.com/ListeDetail.jsp?id=151683

Aradaki (-) işaretini kaldırın lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin21 -- 26 Ağustos 2006; 1:59:29 >

• 20-30 bekleyip daa ucuzunu we garantilisini almak warken bu riske kimse girmes
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

20-30 bekleyip daa ucuzunu we garantilisini almak warken bu riske kimse girmes
    quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

Bende de bi ara para varken telefon hastalığı vardı.Dedim o yüzden belki birileri almak isterse gücüde yeterse yardımcı olayım Hem bizde bi inceleme görmüş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin21

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

Bende de bi ara para varken telefon hastalığı vardı.Dedim o yüzden belki birileri almak isterse gücüde yeterse yardımcı olayım Hem bizde bi inceleme görmüş oluruz

Alıntıları Göster
    Amacim topic acan arkadasimizla polemik degil, yanlis anlamasin, zaten o sadece paylasim yapmis, sagolsun varolsun
    sadece aklima takildi

bu gsm arenadaki 1kullanicinin telefonu aldiginda cektigi kutu resmi

bu da satan arkadasin kutusu, kosede 1 512mb ibaresi ve resmi var, sanirim paket iceriginde memory card da var, peki bu nasil oluoo???
    yani yargilamiorum ama, n93un satildigi hic 1yerde mc verilmedi, arkadas nerden buldu acep

• quote:

Orijinalden alıntı: pbr178

Amacim topic acan arkadasimizla polemik degil, yanlis anlamasin, zaten o sadece paylasim yapmis, sagolsun varolsun
    sadece aklima takildi

bu gsm arenadaki 1kullanicinin telefonu aldiginda cektigi kutu resmi

bu da satan arkadasin kutusu, kosede 1 512mb ibaresi ve resmi var, sanirim paket iceriginde memory card da var, peki bu nasil oluoo???
    yani yargilamiorum ama, n93un satildigi hic 1yerde mc verilmedi, arkadas nerden buldu acep

Alıntıları Göster
    Valla bende bilmiyorum ama ne biliyim fan club falan kurdular bayadır da bekliyolardı bazı arkadaşlar.Belki dedim almak isteyen olursa arasın sorsun araştırsın,eğer uygun olursa alsın bizde inceleme görmüş oluruz.

• quote:

Valla bende bilmiyorum ama ne biliyim fan club falan kurdular bayadır da bekliyolardı bazı arkadaşlar.Belki dedim almak isteyen olursa arasın sorsun araştırsın,eğer uygun olursa alsın bizde inceleme görmüş oluruz.

Alıntıları Göster
    Hee bu arada aklıma gelmişken bişey daha söleyim ama tartışma çıkarmak için değil vallahi : yani şimdi ikimizde N73 alsak kutuları farklı mı olacak anlamadım?
  • quote:

Hee bu arada aklıma gelmişken bişey daha söleyim ama tartışma çıkarmak için değil vallahi : yani şimdi ikimizde N73 alsak kutuları farklı mı olacak anlamadım?

Alıntıları Göster
    ben de getirtebilirsem 1500 ytl satmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: est2006

ben de getirtebilirsem 1500 ytl satmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    piyasaya çıkınca garantilisi 2000ytl civarı olcak nie kaçağa 2100 verilsinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

piyasaya çıkınca garantilisi 2000ytl civarı olcak nie kaçağa 2100 verilsinki

Alıntıları Göster
    ta artık millet sapıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalgokhan

ta artık millet sapıttı

Alıntıları Göster
    Ya ben n93 kardeşiyim bu teli ilk bulduğumda alıcam ama emin ol kardeş kimse böle işe güvenipte almaz biz burda 1.500 2.000 YTL civarındaki telden bahsedioruz zannetmem millet riske girsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_akar

Ya ben n93 kardeşiyim bu teli ilk bulduğumda alıcam ama emin ol kardeş kimse böle işe güvenipte almaz biz burda 1.500 2.000 YTL civarındaki telden bahsedioruz zannetmem millet riske girsin

Alıntıları Göster
    2000 ytl çok değil mi yaa n73 al daha iyi hem çoğu özellikleri(video yu hesaba katmaz ve WLAN bağlantısını yok sayarsak) aynı hem tasarımı en azından daha hoş

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopat_demobil

2000 ytl çok değil mi yaa n73 al daha iyi hem çoğu özellikleri(video yu hesaba katmaz ve WLAN bağlantısını yok sayarsak) aynı hem tasarımı en azından daha hoş

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KIBRISTA GARANTİLİ 1500 YTL . DUYRULUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ocean

Kıbrıs da olan garantiler arkdaşlar tr de geçerli değil. bilginiz olsun... birde türkiyeye telefonu sokarken gümrük işlemleerini de yaptırmak zorundasınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: ocean

Kıbrıs da olan garantiler arkdaşlar tr de geçerli değil. bilginiz olsun... birde türkiyeye telefonu sokarken gümrük işlemleerini de yaptırmak zorundasınız...

Alıntıları Göster
    bir kaç yıl sonra temiz bir ikinci elini ucuz yollu alıp kullanırım belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

Alıntıları Göster
    en mantıklısı bu olur saten hocambi telefona 2000 ytl nin üzerinde para vermek pek doğru deil bnce hatta 1500 ytl üzeri dielim biz ona
    quote:

Orjinalden alıntı: nervium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 27 Ağustos 2006; 13:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

en mantıklısı bu olur saten hocambi telefona 2000 ytl nin üzerinde para vermek pek doğru deil bnce hatta 1500 ytl üzeri dielim biz ona
    quote:

Orjinalden alıntı: nervium

Alıntıları Göster
    Ben 2100 YTL ye çok güzel bir dijital kamera,MP3 çalar,Memory Stick yanına da Nokia 1100 alırım ama cebe sığdıramamak konusunda N93 le biraz yarışacak durumda olduğundan piyasada bekleyip 2. elini alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 27 Ağustos 2006; 14:01:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Ben 2100 YTL ye çok güzel bir dijital kamera,MP3 çalar,Memory Stick yanına da Nokia 1100 alırım ama cebe sığdıramamak konusunda N93 le biraz yarışacak durumda olduğundan piyasada bekleyip 2. elini alırdım.

Alıntıları Göster
    Bence o paraya dual core işlemcili bir dizüstü bilgisayar veya oldukça kaliteli bir dijital kamera almak daha mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Alıntıları Göster
    N93 2100 ytl yuhhh beee.türkiyeye ilk girdiğinde 1600-1800 arası girer.2100 ytl verilecek para değil şuan için.N80 de 2 ay önce 1800 civarı girdi,şuan 1350 ytl.ve N93 çıktıpında o da en azından 1150 ytl ye gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

N93 2100 ytl yuhhh beee.türkiyeye ilk girdiğinde 1600-1800 arası girer.2100 ytl verilecek para değil şuan için.N80 de 2 ay önce 1800 civarı girdi,şuan 1350 ytl.ve N93 çıktıpında o da en azından 1150 ytl ye gelecek.

Alıntıları Göster
    http://direct.nokia.com/N93/FI/main.html?cmp=BAC-Q264X6046505&ad_id=nokia_

n93 ile ilgili bi site yapmış nokia ama ne olduğunu anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: get a life

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

bende anlayamadım valla kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.