Şimdi Ara

N95 8 gb Simlock Nasıl kırılır. Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizde buraya sıkıntımızı belirtelim belki çözüm yolu kolaydır.

bana yurt dışından n95 8 gb geldi. Telefonu pasaport ile kayıt yaptırdım fakat sanıırm telefonda sim kilit denilen olay var. Çünkü kartı takıp pin kodunu girdikten sonra telefon kilitleniyor.(herhalde sim kilit olduğu için işlem yaptırmıyor)

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Bildiğim kadarıyla telefon orj. çakma değil ama bunu anlamanın kolay bir yolu varsa söyleyin baştan yanlış yapmıyalım.

Ayrıca telefona işletim sistemi yeniden yüklenirse bu sorun çözülürmü?

Şimdiden herkese teşekkürler.

Not: aynı soruyu Cevap : ===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== konulu yerdede sordum. Biraz yaygara yapmış olduk galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mem49 -- 23 Haziran 2009; 23:14:17 >

• N serileri için simlock kırılamıyor diye duymuştum. Eğer bir telefoncu "yaparız abi. 100-150 TL ye olur bu iş" falan derse, telefonun başka bir simkartla çalıştığını görene kadar telefoncuya para vermeyin derim.
    Saygılarımla.
  • valla telefoncuların ne dediği belli değil desem yeridir. bir telefoncuya götürüyorum. Bunlarda simlock kırılmaz daha programı çıkmadı yapacak bişey yok diyor. diğer bir telefoncu 65 liraya kırarım diyor. başka biride abi bunu kırarız ama pahallıya olur onun yerine karta cip takarız öyle kullanırsın diyor.

Anlayacağın onların bile ne dediği belli değil.

Bugün bir arkadaşım ile görüştüm. Telefonun işletim sistemini baştan yüklersek sorun çözülür diyor. Sanırım bunu deneyeceğim... Ama konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim tabi...
  • illetim sisteminden kastı software update ise sim kart takılı değilken yapılmıyor bilgin olsun arkadaşım
  • bende simkart takılı olmadan yapılmıyor diye biliyordum ama sorduğumda update değil tamamen baştan yükleyececeğini söyledi.
  • J.A.F programıyla yapılamaz mı acaba? Benim bilgisayarda kurulu simlock diye bir seçenek vardı, o şekilde kırılabilir diye düşünüyorum
  • programı biraz anlatabilirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.