Şimdi Ara

N95-N81-P1İ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZCE HANGİSİ ALSAM ??? TAVİSEYNZ NEDİR? SIRALAMA YAPIN PLS (N95>N81>P1İ vb.)

• Kamera ve film izlemeye önem veriyorsanız N95'i; oyun ve müziğe önem veriyorsanız da N81'i tavsiye ederim.

Sony Ericsson P1i'de Wi-fi bağlantısı pek kullanışlı olmadığı için önermiyorum.
  • baska tawsieler yoqmu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Kamera ve film izlemeye önem veriyorsanız N95'i; oyun ve müziğe önem veriyorsanız da N81'i tavsiye ederim.

Sony Ericsson P1i'de Wi-fi bağlantısı pek kullanışlı olmadığı için önermiyorum.

Bu tavsiyeyi dikkate almanı tavsiye ediyorum bende...
  • n81in kamerası nası yaf kötümü 5üzernden kac werisn??
  • hocam n81 al kimsede yok havan olsun.Müziğin yanında olsun
  • Zaten müziğe ve oyuna önem veren birisi N81 alır, kamera açısından Mobimag dergisi 5 üzerinden 2.5 yıldız verdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson W800&K810i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N81 Güzel Tel Müziğe Önem Verilmiş Genellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ımsexydog

n81in kamerası nası yaf kötümü 5üzernden kac werisn??

Nokia N81'in kamerasında autofocus gibi önemli özellikler yer almıyor. Telefon, 640x480@15 FPS MPEG4 formatında video kayıt yeterliliğine sahip.
  • SE p1i al bence.Tamamen farklı bir deneyim bluetooth gps kutudan çıkıyor.Malzeme kalitesi iyi. N95 e göre tek eksilii var bence o da kamera özellikleri.Onun dışında p1 çok iyi.3 gün şarjı gidiyor zaten Film ve multimedya için n95 alma ban kullandım.Korkudan sabahları müzik dinleyemiyorsun eğer gece dışarı çıkacaksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 6 Aralık 2007; 22:31:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.