merhaba arkadaşlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum ve iki model arasında kaldım n82 veya n95 ama n95 pilinden ötürü beni, kendsinden soğutuyordu... VE ŞİMDİ ŞUNA BAKIN; nokia.com.tr de dikkatimi birşey çekti n82 ve n95in güç yönetimi kısmına baktığınız zaman n82 için konuşma süresine(gsm) en fazla260 dk.ya kadar diyor, bekleme süresineyse 225 saate kadar. n95te ise 190dk. ya kadar diyordu! yani 3.5 saatti. fakat değişen birşeyler olmuş olmalı ki şu anda bakarsanız n95te konuşma süresine 240dk.ya kadar bekleme süresine ise 225 saate kadar diyor!!! yazılım mı güncellendi acaba?
Büyük ihtimalle hocam...yazılım güncellemeleri arasıra dönemler bazında çıkıyor...nokia'yı arasıra takip etmekte fayda var...
doğrusu çok merak ediyorum bu yazılım güncellemesinden sonra n95in pil ömründe fark edilir bir değişiklik olcak mı çünkü ayın 18ine kadar karar vermem gerekiyor ve ben n95in pilinden ötürü n82ye kayıyorum
arkadaşim n95 8gb al n95 de kullandim 1,2 gün n82 de kullandim bariz fark var ürünler arasinda! n95 8gb şaşma kamera önemli değilse sony ericsson w960 al derim dokunmatik ekran olmasi cezbedior:)
evet aslında w960 da alabilirim hem symbian da var ama hiç elime alıp kullanmadığım için cesare edemiyorum. ama şu bir gerçek kş hem özellikleri hem batarya ömrüyle w960 çok iyi bi tel gerçekten ve incecik! keşke bilebilsem nasıl bi tel...
quote:
Orjinalden alıntı: photographer1987
evet aslında w960 da alabilirim hem symbian da var ama hiç elime alıp kullanmadığım için cesare edemiyorum. ama şu bir gerçek kş hem özellikleri hem batarya ömrüyle w960 çok iyi bi tel gerçekten ve incecik! keşke bilebilsem nasıl bi tel...
W960 alabiliyorsan bence N95 8gb al,eksiksiz bir telefon...