Şimdi Ara

N96 da 3D hardware accelerometre yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür N96 sahibiyim. Daha önce 1 yıl N95 kullanmıştım. N95 e yüklediğim bazı programları sorunsuz yükledim. Ancak accelerometer kullanan Mirage money, Marble Maze gibi oyunlar çalışmıyor. Ayrıca Activity MonN96 ya itör diye pedometre benzeri bi pro vardı. Onu da yükledim. Ancak maalesef o da çalışmadı. Yabancı bi forumda sordum, N96 da 3D hardware accelerometer yok diye bi cevap geldi. Telefon özelliklerinde accelerometer olduğu yazıyor. Acaba farklı bir sistem mi var? Yoksa N96 fp2 olduğu için mi problem yaşıyorum. Yoksa accelerometre yok mu N96 da Ama telefonu çevirince ekran dönüyor , accelerometre olmasa bu da olmazdı herhalde. Bilenler cevaplarsa sevinirim Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 7 Kasım 2008; 10:07:58 >

• maalesef n96 n85 gibi yeni çıkan n series cihazlarda 3d hızlandırıcı bulunmamakta.o yüzden dediğiniz programlar büüyk ihtimalle çalışmadı.ekranın dönmesinin 3d hızlandırıcıyla bir alakası yok

edit:konu açmak yerine n96 konusuna yazarsanız daha hızlı cevap alırdınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 7 Kasım 2008; 14:57:49 >
  • Maksat konu açmak ya ondandır :) bunu forumnokia sitesinden de öğrenebilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_BaKeR

Maksat konu açmak ya ondandır :) bunu forumnokia sitesinden de öğrenebilirdi

cevap yazıp uploadmasaydın maksadın post artışı ya
  • 1-) Bahsettiğiniz kişi öyle insan değil.
    2-) N96 başlığına yazmış cevap veren olmamış. N95 başlığına da yazmış konu açmıyım diye. Ama sonradan açmış.
    3-) Ben yeni gördüm, her 2 başlıkta da cevapladım. Millet duysun öğrensin diye buraya da yazıcam;

FP2'lerde yazılım programlama arayüzü (API)'deki ayarların değiştirilmiş olmasından dolayı eski tabanlı sensör uygulamaları bunlarda çalışmıyor.
    FP2 uyumlu sürüm çıkması gerekiyor.

Ya da Nokia yama gibi 1şey çıkarabilir.

İlgili bilgi;
    http://www.symbian-freak.com/news/008/11/new_s60_sensor_framework.htm

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 7 Kasım 2008; 15:29:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

1-) Bahsettiğiniz kişi öyle insan değil.
    2-) N96 başlığına yazmış cevap veren olmamış. N95 başlığına da yazmış konu açmıyım diye. Ama sonradan açmış.
    3-) Ben yeni gördüm, her 2 başlıkta da cevapladım. Millet duysun öğrensin diye buraya da yazıcam;

FP2'lerde yazılım programlama arayüzü (API)'deki ayarların değiştirilmiş olmasından dolayı eski tabanlı sensör uygulamaları bunlarda çalışmıyor.
    FP2 uyumlu sürüm çıkması gerekiyor.

Ya da Nokia yama gibi 1şey çıkarabilir.

İlgili bilgi;
    http://www.symbian-freak.com/news/008/11/new_s60_sensor_framework.htm

Saygılarımla...

Reis, teşekkür ederim Hem verdiğin cevap , hem de hakkımda söylediklerin için. Demekki, programlar için biraz daha beklememiz gerekecek
    Diğer arkadaşa da sadece şunu söyleyeyim: 2 yılda toplam 3 konu açmışım. Başka birşey dememe gerek yok herhalde.

• Nokia yama çıkarır sanıyorum biz nasıl N95te 1 dosya yüklüyorduk onun gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında cıkıyor merak etmeyın
  • ben nokia 6210 navigator kullanıyorum bende sitede sorduğumda bu cihazda accelerometre yok dediler çalışmaz oyun ve program dediler ama bir oyun ve programın yeni versiyonunu buldum ve çalışıyor sanırım fp2 yeni olduğundan kaynaklanıyor ve yakında bu programların yeni sürümü ile bu işin çözüleceğini umuyorum
  • oyunu bizimlede paylaşırsan seviniriz çok aradım ama bulamadım öyle bşir oyun
  • 3d hızlandırıcı diye bişey yok bu saçmalığı km çıkarttı bilmiyorum çünkü nokia temsilcileri böyle bir özeellik yok diyor arayıp sorabilirsinz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nokia yama çıkarır sanıyorum biz nasıl N95te 1 dosya yüklüyorduk onun gibi olur

bu durumda n95 8 gb nin önemi dahada artıyor......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.