Şimdi Ara

N97, IPHONE 3GS,HTC HD2, HERO GOOGLE NEXUS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, arkadaşlar bu telefonlardan hangisi daha iyi Htc modelleri arasında çok büyük farklar gözükmüyo? Android işletim sistemli telefonlarda flash desteği var mı? Bunun yanısıra sony ericson xperia x10 samsung i8910 omnia hd;
    2)hangi işletim sistemi daha iyi ?
    Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Internet, menü hızı, ekstra uygulamalar dokunmatik olması gps, şarj durumu,kamera önem verdiğim özellikler
    Eskiden ne güzel sadece nokia vardı seçmek kolay oluyodu (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artillery -- 29 Mayıs 2010; 16:31:02 >

• hero yada google nexus derim , x10 android 1,6 kullanıyor ama 2,1 güncellemesi gelicek yakında
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
    Htc desire ve nexus modeline baktım android 2.1 varmış ve işlemci hızı 1ghz ozaman bu telefonlar daha cazip oluyo sanırım heronun işlemcisi daha yavaş altdada linkler var. Bide benim anlamadığım bişey var şimdi iphone da flash desteği olmadığı için sanırm youtube, facebook işbankası gibi siteler özel uygulamalar geliştirmek zorunda kalıyo. Android işletim sistemti bu sorunu ortadan kaldırıyor mu? Bilgisayardan girer gibi internete girebiliyomuyuz mesela facebook pokere girmek için mobile bişeyler kurmak zorunda kalıyomuyuz?
    http://www.htc.com/www/product/nexusone/specification.html
    http://www.htc.com/www/product/desire/specification.html burdan baktım aralarında pek fark yok gibi gözüküyo.

• N97 ve i8910'u bu cihazlar arasından çıkarın. Bu cihazlar arasında en iyisi Nexus One. Zaten Android cihazlar konusunda bence en başarılı firma HTC onun için Android cihaz alacaksanız HTC'den almanızı öneririm.
  • Benimde kafamda htc nexus, htc desire, iphone3gs olarak şekillendi arkadaşıma söleyip fiyatına göre bunlardan birisini almasını söleyecem n97 ericsson xperia x10 ve samsung i7910 hakkında iyi şeyler okumadım pek. Windows mobile da pek tavsiye edilmiyo android sanırm açık kaynak kodlu olduğu için daha kullanışlı gözüküyo. İnternet konusunda bi bilgin varmı hocam normal bilgisayardan girer gibi girebiliyomuyuz sitelere bu telefonlarda java desteği olmadığı yazıyo bahsedilen appletler ve jsp siteler sanırım bunlar webde oyun(poker vb), video yada facebook tarzı sitelerde sıkıntı yaratır mı? BUnlar Otobüs yolculuklarında çok işe yarayacaktır(:.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6S ile takaslım huawei
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.