Bildirim
N97 Mesaj yazarken çok kasması
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim n96 da aynı soru vardı. Yazım dilini ingilizce yaparak hallettim. -
Benim N79da da mesaj uzayınca böyle oluyor,
-
herkesin bildiği üzere 5800 dada aynı sorun var
nokia tr ilemi konuşsak acaba ??
n97-n96-n79-5800 --> neredeyse en aktif 4 telefonu nokianın boru değil yani -
At bi hard format rahatlar -
arkadaşın n86sında da vardı yazım dilini ingilizce yapınca sorun gidiyor fakat bu seferde t9 ile yazmak biraz zaman alıyor -
ingilizce yapınca düzelti t9 kullanmadığımdan pek sorun olmadı, yahu hard format at demesi kolayda bu kadar düz bi çözm yolu olabilirmi kaç para verdik almak için her sorun hard format atarak düzelcekse ne anlamı kaldı. -
telefon ayarlardan dokunma girişi bölümünde yazma hızını cok hızlı yapın mesaj yazarken kasma sorunu olmaz hem turkcede hem ingilizcede -
quote:
Orijinalden alıntı: emrexst
telefon ayarlardan dokunma girişi bölümünde yazma hızını cok hızlı yapın mesaj yazarken kasma sorunu olmaz hem turkcede hem ingilizcede
yanlış yönlendirme bence...
Senin bahsettiğin yazma hızı, harfleri sıralarken aynı tuştaki bir diğer karaktere basacakken gereken bekleme süresi ile ilgili..
Yani t9 kapalı iken program yazacaksın diyelim, 7 tuşuna basıp p yazdın r de aynı tuşta. ya ok tuşuyla ileri deyip hemen tekrar 7 ye 2 defa basacaksın, ya da bir iki saniye bekleyip yine tekrar 7 ye iki defa basacaksın. İşte senin bahsettiğin ayardaki yazım hızı bu aradaki bekleme süresini arttırır veya azaltır.
kasılma problemi tamamen yazılımsal ve symbian a özgü... Çözümü maalesef yok... -
ok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrexst -- 18 Eylül 2009; 19:06:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tfincan
ingilizce yapınca düzelti t9 kullanmadığımdan pek sorun olmadı, yahu hard format at demesi kolayda bu kadar düz bi çözm yolu olabilirmi kaç para verdik almak için her sorun hard format atarak düzelcekse ne anlamı kaldı.
Hard format atmayla da düzelmiyor zaten. Nesaj yazmadaki problem sanırım telefonun yazılımından kaynaklanıyor.
N79 ve 5800' de de aynı problem var.
Nokia çıkardığı yazılımlarda malesef pek titiz davranmıyor. -
ayarlar >> telefon >> dokunma girişi >> yazma hızı >> çok hızlı
yaparsan sorun kalmıyor.
emin ol
dene
gör -
quote:
Orijinalden alıntı: avan_gard
yaparsan sorun kalmıyor.
emin ol
dene
gör
Teşekkürler; eskiye nazaran kasma azaldı. Tabi bu yöntem bahsedilen problemin birebir çözümü değil. Yazma hızı arttırılarak sorun hafifletilmiş oluyor.
Problemin yazılımsal olduğu besbelli. Problemi gerçek olarak ancak Nokia ortadan kaldırabilir. -
Henüz erken arkadaşlar, birkaç ay içinde yeni güncellemelerle tüm eksikler kapatılacaktır. Biraz sabredin, gerçekten dönemin ötesinde bir telefon.. -
denedim ama olmuyor... -
benim n97 ole bir sorun yok ..youtubta nokia firmware 2 yakında çıkacak onu bekleyin köklü güncellemeler var telfon tamamen değişecek şimdki halide benimkinde en azından sorun yok
http://www.youtube.com/watch?v=Tks_cG01fFg
videosu burda ekimde çıkacak
-
bnde N97 almayı düşünüyorum hatta kararımı verdim ama okuduğum yorumlar yüzünden soğuyorm daha doğrusu istediğim bütün özellikleri barındıran bi telefon daha çıkmaz gibi geliyor bana N97 kullananlar memnun olduklarını söyleyenlerde var en iyisi alıp denemek ama biraz daha bekleyecem programlar felan tam otursun sorunlar ortadan kalksın yoksa telefonu aldığımda soğurum telefondan:))
ayrıca video açılmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: avan_gard
yaparsan sorun kalmıyor.
emin ol
dene
gör
alakası yok bununla... N97 kullanıcısıyım ben de ve sorunun tek çözüm yolu yazım dilini ingilizce yapıp T9'u unutmaktır. Zaten quverty klavye var, ne gerek var ki T9'a ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vicodin
At bi hard format rahatlar
arkadaşa uymayın format ile alakası yok önceden türkçe karakterli mesaj yazınca mesaj boyutu artıyodu
o sorunu kaldırdılar şimdi bu sorun geldi ayrıca bu sorun symbian 9.xx in tüm son sürümlerinde var
samsunglarda bile gördüm ben bu sorunu herkez bu konu hakkında nokia'ya şikayet maili atıp
yeni fw cıkarttırabilir. -
arkadaşalr telefonu bi kaç gün önce aldım ve hayatımda yaşadığım en büyük pişmanlıkalrdan biriydi daha aldığım gibi telefondan soğudum facebook msn gibi sadece gösterişten ibaret olan multimedia özelliklerinin arkasına sığınmış bir telefonn alırkenn ıphone kadar uygulama yoğunlu olucağını düşündümm ama ne bir bir program ne bir oyun ngage ıphone daki oyunların yanından bile geçemez telefonu aldım ve artık uzun bi sürede bunu kullanıcamm ama nasıl yapsamda az zararla elimden çıkarsam diye düşünüyorum
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan hesap makinesi silindi
- stereo ses nedir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- bimcell numara taşıma
- virüs nasıl temizlenir
- teşhir ürün alınır mı
- dimensity 8400
- vodafone ödemeli arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X