Şimdi Ara

N97 mi IPhone 3GS mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     N97 mi IPhone 3GS mi?

Sizce N97 mi IPhone 3GS mi tercih etmeliyim? İkisini de inceleme fırsatım olmadı.

İnternet, yazılım desteği ve dayanıklılığı ön planda olarak hangisi daha iyi sizce ? İnternetteki yorumları okudum Iphone'u tavsiye etmişler, fakat IPhone'un yazılımları ve müzikleri satın alma zorunluğu,bataryası ve dokunmatik ekranı beni korkutuyor. Başka telefon tavsiyeleri de kabul. Siz bu şartlarda hangisini önerirsiniz?

• bende 3gs diye düşünüyodum ama
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N97-vs-Apple-iPhone-3GS-16GB.html
    burda n97 daha iyi onun arkasından omnia hd onun arkasından xperia onun arkasından 3gs geliyor
  • 1 aydır iPhone 3Gs kullanıyorum..

N97 elime aldım gerçekten albenisi çok yüksek malzeme kalitesi olarak ama iPhone 3Gs birçok alanda n97 ye fark atıyor bunlardan birkaçı;

-Hız
    -Ram
    -İnternet
    -Oyun
    -Müzik
    -Yazılım
    -Dokunmatik
    -Stabilite

vsvs.

Müzikleri satın almak istersen alırsın ama Pc deki müzikleride pekala iPhone da dinleyebilirsin.Yani öyle illaki para vericeksin diye birşey yok.Yani download et müziği sonra at itunesten iPhone'a.O kadar.

Jailbreak yaparsan (basit bir işlem) yazılımlarda ücretsiz oluyor.Sadece garantiden çıkıyor fakat cihazı restore ettiğinde JB kalkıyor.Yani garantide bir problem olmaz.Bataryası ise ben normal kullanımda 2,5 günü geçiyor.Kullanımdan biraz kıssam 3günü bulur.Bu batarya problemi OS 3.1 de (şuan 3.0 var) çıktığında ortadan kalkacak.Çünkü beta versiyonunu kullananlar bataryada inanılmaz değişim olduğunu söylüyorlar.

Bence bir git cihaza bak eline al

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasid96
    İnternet, yazılım desteği ve dayanıklılığı ön planda olarak hangisi daha iyi sizce ? İnternetteki yorumları okudum Iphone'u tavsiye etmişler, fakat IPhone'un yazılımları ve müzikleri satın alma zorunluğu,bataryası ve dokunmatik ekranı beni korkutuyor. Başka telefon tavsiyeleri de kabul. Siz bu şartlarda hangisini önerirsiniz?

Altını çizdiğim konularda kesinlikle iPhone 3Gs

Kalın olarak belirlediğim şeyler hakkında yanlışın var. Müzikleri para ile alma diye bişey yok! AppStore'daki yazılımların hepsi ücretli değil. Eğer jb yaparsan zaten AppStore'daki ve daha fazla yazılıma ücretsiz ulaşabilirsin. Ayrıca dokunmatik ekranın nesi sizi korkutuyor anlamadım. Piyasadaki en hassas dokunmatik ekrana sahip cihaz...
  • arkdaş hala mı aynı muhabbet yaw aynı başlıklı konuları açıcagımıza up lasak daha ii olur bence
    http://forum.donanimhaber.com/m_33827355/tm.htm
  • Vay be 2 haftada 3-4 tane aynı yada benzer başlık açıldı pes ya arkadaşlar azcık forumu araştırın aynı şeyleri yazmaktan biz yorulduk
  • Öncelikle yorumlar için teşekkürler,

Müzikleri bilgisayardan atınca sorun yoksa benm içn de problem değil, JB konusunda da riskli diye çekiniyordum fakat buna değer :D

Dokunmatik ekran konusunda ıphone'a değil genel olarak bir antipatim var.dokunmatik ekranlar hemen, her ufak darbede bozulacakmış gibi geliyor. tamiri olsa da tuşlu telefon gibi olmaz sanırım.

önceki konuların bir kısmını okudum, fakat özellik ağırlıklı olarak sormak için yeni konu açtım aslında. Fakat yine de hatam varsa özür dilerim. Yeni kullanıcıyız daha yavaş yavaş alışıyorum işte :D

Iphone 3gs'nin bataryası kullanılmadığında ne kadar gidiyor?
  • quote:

Öncelikle yorumlar için teşekkürler,

Müzikleri bilgisayardan atınca sorun yoksa benm içn de problem değil, JB konusunda da riskli diye çekiniyordum fakat buna değer :D

Dokunmatik ekran konusunda ıphone'a değil genel olarak bir antipatim var.dokunmatik ekranlar hemen, her ufak darbede bozulacakmış gibi geliyor. tamiri olsa da tuşlu telefon gibi olmaz sanırım.

önceki konuların bir kısmını okudum, fakat özellik ağırlıklı olarak sormak için yeni konu açtım aslında. Fakat yine de hatam varsa özür dilerim. Yeni kullanıcıyız daha yavaş yavaş alışıyorum işte :D

Iphone 3gs'nin bataryası kullanılmadığında ne kadar gidiyor?

Kullamayacak misin cihazi ?

Seopasti gordum aklima geldi i8910 hd de dusunebilirsin

• StandBy demeye çalıştım :D öneri için teşekkürler listeye ekledim ;)
  • quote:

iPhone 3Gs daha iyi bir seçim olur. Müzikleri satın alma zorunluluğu diye bir şey söz konusu değil, yazılımlarınsa (uygulamaların) ücretsiz olanları da var ücretli olanları da, JailBreak yaparsan ücretli olanlarına da bedavaya erişirsin.

Ayrıca, iPhone 3Gs Capacitive, Multi-Touch dokunmatik ekranıyla en rahat kullanımı sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 31 Ağustos 2009; 21:51:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.