Daha 1 aylik N97 Mini cep telefonumu sarj olmadigi ve dokunmatik ekrandaki tuslar tutukluk yaptigi icin k.v.k servisine verdim ve telefon acilmiyordu.
Servis islem bittiginde cagirdiginda gittim ve urunun dokunmatik erkani duzeltilmis,aciliyor ancak sarj olmuyor ve surekli kapaniyor.
Yapilan Islem kisminda ;; Istenirse ucretli kutulu degisim yapilabilir,Cihazda yogun darbe izleri var,Data Pad i sivili ve curumus yaziyor.
Gorevlide bana urun yapilamadi dedi.
Ne yapmam gerekir. Ayni telefonumdan yenisini verirler mi? Vermeleri gerekir diye dusunuyorum. Saka gibi yapilamadi dediler. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaslar daha once yasayan olmadi mi? Acil yardima ihtiyacim var.
nası yapamıolarsa kesin parça değişimi gibi ayrıntılı bişey gereklidir.uğraşmamak için yapılamadı demişlerdir.başka bir servise gitmeni öneririm.onlar yaparlar büyük ihtimal
Cihazda yogun darbe izleri var,Data Pad i sivili ve curumus yaziyor.
Bunlar doğruysa, ki bazen cihazı yapamayınca başvurdukları şey "sıvı var" olur, eğer doğruysa para istemeleri normal. Yok cihazında böyle darbe ve sıvı temasının olmadığından eminsen, itiraz et.
Sivi konusunda kesinlikle eminim hicbirsey yok. Ancak bir kac kere dustu ve bunu direk anlayip yazmalari sacma. Adli tipa mi gonderiyorlar
Genpaya verecegim birde.
quote:
Orijinalden alıntı: ghost7wolf
Sivi konusunda kesinlikle eminim hicbirsey yok. Ancak bir kac kere dustu ve bunu direk anlayip yazmalari sacma. Adli tipa mi gonderiyorlar