Şimdi Ara

N99i inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben n99i olarak adlandırılan çin malı ucuz bir telefon aldım ilk başlarda hiç içime sinmemişti ama alınca gördüm ki gerçekten işin hakkını verebilecek bir telefon alacak arkadaşlara tavsiyem düşünmeden almalarıdır telefon gerçekten gerek özellikleri gereksede sağlamlığı ile çok taktir edilecek bir telefon şu an resimlerdeki n99i tek kamera tek sim kart ama n99i safir adıyla satılan (200 yetale:D) daha yüksek özelliklidir

N99i ÖZELLİKLERİ:
    -Network type: GSM 900/1800/1900
    -1 phone can use 2 card at same time
    -2.4 inch touch screen;Support GPRS
    -Support MP3 MP4
    -Support Language (optional)
    -2 MP digital camera
    -PDA
    -Supporr extend card
    -Support bluetooth
    (Alıntıdır.)

ayrıca sim krtsız bile televizyon izleyebilme usb şarj bu telefonun 150 milyon olmasıda ayrıntısıdır

N99i inceleme

N99i inceleme

N99i inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRapMaster_x -- 31 Ağustos 2008; 20:57:07 >

• n99i özellik olarak artık alan arkadaş kabullenmiş önersemde önermesemde alan muhakak ki memnundur.amam sağlık açısından en azından telefonun sar değeri olayı yüzünden streo bluetooth kulaklık kullanmanız tavsiyemdir.bilindiği gibi kısırlık kanser vs.tehlikesi yüksekmiş bu tellerde..amam bluetooth kulaklıkla da ne kadar korunulur orası aşikar ama yinede hafifletci bir önlem olarak.

almanıza alcaklara tavsiyenize karşı değilim.herkesin görüşüne saygılım alan alsın ama karalama olarakta algılamayın sar değeri yüzünden özellik olarak değil sağlık açısından hiç tekin bir telefon değil ben tavsiye etmem..

benim yorumum bu !

yorumumu okuyup göz yoran arkadaşlara selamlar...
  • iiiide kardeşim eğer ha kanser olacam olmayacam die düşünürsen işin yaş zaten sen öyle düşünüyosan bu telefonu almasanda manavdan aldığın hormonlu 2 kilo patateslede kısır kalabilirsin radyasyon sadece bu telefondan geliyormuş gibi davranmayalım lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: tkirdağlı

n99i özellik olarak artık alan arkadaş kabullenmiş önersemde önermesemde alan muhakak ki memnundur.amam sağlık açısından en azından telefonun sar değeri olayı yüzünden streo bluetooth kulaklık kullanmanız tavsiyemdir.bilindiği gibi kısırlık kanser vs.tehlikesi yüksekmiş bu tellerde..amam bluetooth kulaklıkla da ne kadar korunulur orası aşikar ama yinede hafifletci bir önlem olarak.

almanıza alcaklara tavsiyenize karşı değilim.herkesin görüşüne saygılım alan alsın ama karalama olarakta algılamayın sar değeri yüzünden özellik olarak değil sağlık açısından hiç tekin bir telefon değil ben tavsiye etmem..

benim yorumum bu !

yorumumu okuyup göz yoran arkadaşlara selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRapMaster_x -- 31 Ağustos 2008; 20:50:50 >

• 60 kankal tv(kontör yemeden)
    2 gb kadar destekli hafıza kartı
    çift sim kart
    çift kamera
    2 mp kamera
    çift hoperlör
    dokunmatik ekran
    kulakluksız radyo dinleyebilme(n 99i safir) anlamayanlar için
    quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ŞU ÖZELLİKLERİNİ BİR YAZARMISIN MADEM İNCELEDİN.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRapMaster_x -- 31 Ağustos 2008; 22:10:57 >
  • 1-KESİNLİKLE 60 KANAL DEĞİL.....20 KANAL HAFIZAYA ALIYOR
    2-KESİNLİKLE 3G YOK.....VAR DİYEN KESİNLİKLE YALAN SÖYLER 3G OLMASI İÇİN FREKANSININ --UMTS--YADA 2100 OLMASI GEREK İNCELE..KENDİNDE YUKARIYA YAZMIŞSIN1800-1900-900 DİYE 3G BÜYÜK BİR YALAN....
    3-İKİNCİ KAMERA TRAŞ OLMAK İÇİN KULLANILIR.
    4-SES BANGIR BANGIR KALİTE YOK EŞEKDE BAĞIRIYOR AMA KANARYA SESİ DAHA TATLI VE GÜZEL GELİYOR
    5-ADAM GİBİ VİDEO CEKEMEYEN VE OYNATAMIYAN BİR TELEFONDA VİDEO 5frs TAKILA TAKILA DOKUNMATİK BÜYÜK EKRAN OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR.
    6-KULAKLIKSIZ RADYOYU HERHALDE MAHALLEYE DİNLETİRSİN.
    7-YUKARIDA YAZDIKLARININ TAMAMI GERCEK DEĞİL ......SAMİMİ OLMADIĞINDA ...3G OLMAYAN TELEFONDA 3G VAR DEMENDEN BELLİ ARKADAŞIM.....ARTIK BU MİLLET SALAK DEĞİL KANDIRAMASSIN...BUNU İYİ BİL..
    8-GELELİM YAZMADIĞIN KAPANMAYA KAÇAK İMEİ DEN HEPSİ 3 AY İÇİNDE STOP OPERATÖR KAPATIYOR.
    9-HAFIZASI 197 K.2MP LİK RESİMLERİ AÇMIYOR.
    10-KAMERASI 2MP DEĞİL KESİNLİKLE WGA YANİ 0,3 MP DİR.
    11-YAZDIKLARIMIN AKSİNİ İSPATLAYABİLİRMİSİN BEN FORUMDAN ALINTI YAPARAK İSPATLARIM
    BAŞKA ÖZELLİĞİ VARSA YAZDA YANITLAYALIM...SEVGİLER KARDEŞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 31 Ağustos 2008; 21:55:21 >

• quote:

1-KESİNLİKLE 60 KANAL DEĞİL.....20 KANAL HAFIZAYA ALIYOR
    2-KESİNLİKLE 3G YOK.....VAR DİYEN KESİNLİKLE YALAN SÖYLER 3G OLMASI İÇİN FREKANSININ --UMTS--YADA 2100 OLMASI GEREK İNCELE..KENDİNDE YUKARIYA YAZMIŞSIN1800-1900-900 DİYE 3G BÜYÜK BİR YALAN....
    4-SES BANGIR BANGIR KALİTE YOK EŞEKDE BAĞIRIYOR AMA KANARYA SESİ DAHA TATLI VE GÜZEL GELİYOR
    5-ADAM GİBİ VİDEO CEKEMEYEN VE OYNATAMIYAN BİR TELEFONDA VİDEO 5frs TAKILA TAKILA DOKUNMATİK BÜYÜK EKRAN OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR.
    7-YUKARIDA YAZDIKLARININ TAMAMI GERCEK DEĞİL ......SAMİMİ OLMADIĞINDA ...3G OLMAYAN TELEFONDA 3G VAR DEMENDEN BELLİ ARKADAŞIM.....ARTIK BU MİLLET SALAK DEĞİL KANDIRAMASSIN...BUNU İYİ BİL..
    8-GELELİM YAZMADIĞIN KAPANMAYA KAÇAK İMEİ DEN HEPSİ 3 AY İÇİNDE STOP OPERATÖR KAPATIYOR.
    9-HAFIZASI 197 K.2MP LİK RESİMLERİ AÇMIYOR.
    10-KAMERASI 2MP DEĞİL KESİNLİKLE WGA YANİ 0,3 MP DİR.
    11-YAZDIKLARIMIN AKSİNİ İSPATLAYABİLİRMİSİN BEN FORUMDAN ALINTI YAPARAK İSPATLARIM

+1

• bence sen böyle kesin hükümler sallamadan önce benim en son yazdığım cümleye bak safir var o daha çok özellik var diyorum bunlar n 99i safirin özellikleridir ayrıca ses konusunda yazdığın o eşek lafını aynen kendisine yani sana iletiyorum ayrıca telefonun sesi n73 ten daha fazla ve daha az bozduğunu bizzat kendim karşılaştırark söylüyorum ayrıca resmi konulan telefonun özellikleri altında yazmaktadır üşenmiyorsan sözlük alıp bakarsın benim en son yazdığım özellikler n 99i safir özellikleridir
    quote:

1-KESİNLİKLE 60 KANAL DEĞİL.....20 KANAL HAFIZAYA ALIYOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung GT-S3353 video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Edifier S880DB İnceleme
    geçen yıl açıldı
    SAMSUNG E490 incelemesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN SANA EŞEK DEMEDİM TELEFONUN SESİNE DEDİM YAZIYI BİR DAHA OKU ...........SESİN BANGIR BANGIR OLMASI BAŞKA KALİTELİ VE ZARİF ÇIKMASI BAŞKA YAZIYI BİR DAHA OKU............
    AYRICA N99İ SAFİRİ İNCELEDİM O TELEFONDA KESİNLİKLE 3G YOK...İNSANLARI KANDIRMA......SEVGİLER
  • asıl sen insanları kandırıyorsun ayrıca ben eşek lafını üzerime almadım benim açtığım konuya eşek kelimesinin girmesi beni rahatsız ediyor sadece o kadar n 99i safirde çift kamera olduğuna seni inandırmak gibi bir amacım yok ne desem inanmyacaksın ayrıca n 99i ye bu kadar düşman bir tavırla yaklaşmanın altında yatan sebebi bilmiyorum ama eminim güçlü bir büyük vardır
    quote:

BEN SANA EŞEK DEMEDİM TELEFONUN SESİNE DEDİM YAZIYI BİR DAHA OKU ...........SESİN BANGIR BANGIR OLMASI BAŞKA KALİTELİ VE ZARİF ÇIKMASI BAŞKA YAZIYI BİR DAHA OKU............
    AYRICA N99İ SAFİRİ İNCELEDİM O TELEFONDA KESİNLİKLE 3G YOK...İNSANLARI KANDIRMA......SEVGİLER

• N99İ SAFİRDE EVET İKİ KAMERA VAR....AMA O KAMERA YI ANCAK KENDİ RESMİNİ ÇEKMEK VE DE TRAŞ OLMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN.
    N99i ÖZELLİKLERİ:
    -Support MP3 MP4
    -2 MP digital camera
    -PDA
    -Supporr extend card
    -Support bluetooth
    (Alıntıdır.)

SENİN YAZINDAN ALINTIDIR. BURADA FREKANS NE YAZIYOR...GSM 900/1800/1900
    ŞİMDİ EĞER 3G OLSAYDI------UMTS----YADA 2100 YAZARDI ARKADAŞIM ....3G BİR YALAN İSTERSEN BUNU
    BİR DÜZELT ÇİFT KAMERA DEMEK 3G DEMEK DEĞİLDİR......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 31 Ağustos 2008; 22:11:07 >

• işte böyle insancıl davransan bende konuda yanlış yaptığımı anlar vede değiştiririm ama senin konuya yaklaşımın yanlıştı sende kabul et değiştiriryorum sevgilerimle
    quote:

N99İ SAFİRDE EVET İKİ KAMERA VAR....AMA O KAMERA YI ANCAK KENDİ RESMİNİ ÇEKMEK VE DE TRAŞ OLMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN.
    N99i ÖZELLİKLERİ:
    -Support MP3 MP4
    -2 MP digital camera
    -PDA
    -Supporr extend card
    -Support bluetooth
    (Alıntıdır.)

SENİN YAZINDAN ALINTIDIR. BURADA FREKANS NE YAZIYOR...GSM 900/1800/1900
    ŞİMDİ EĞER 3G OLSAYDI------UMTS----YADA 2100 YAZARDI ARKADAŞIM ....3G BİR YALAN İSTERSEN BUNU
    BİR DÜZELT

• AYRICA BU MALLAR KAÇAK GELİYORLAR.BU KAÇAK PARALARININ NEREYE VE KİME GİTTİĞİ DE MECHUL KARANLIK YERLERE GİDİYOR GBİME GELİYOR.
    KAÇAK MALLARIN GELDİĞİ YERLERİ VE BÖLGELERİ İYİ BİLİYORUM.O BÖLGELERDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTIM ..BU NEDENLE DEVLETİN VE ÜLKEMİZİN VERGİ KAYBINA KARŞIYIM.GENCLERİN ELİNDEKİ PARALARI YANLIŞ BİLGİLERLE ALINMASINA KARŞIYIM..ALIŞVERİŞ SİTELERİNİN HEPSİNDE 3G VAR YAZIYOR....AMA YOK.YANLIZCA YASAL ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE 3G VAR YAZMIYOR.ZATEN BU MALLARIN TAMAMIDA G.G GİBİ SİTELERDEN VERGİSİZ VE DE KAÇAK SATILIYOR.İŞTE BUNLARI YAZMAMIN GEREKCELERİ.SEVGİLER KARDEŞİM 31 Ağustos 2008 TARİHİNDE DE ÜYE OLMUŞSUN FORUMU İYİCE İNCELEMENİ TAVSİYE EDİYORUM SANA

• EVET HAKLISIN BEN 31 AĞUSTOSTA ÜYE OLDUM AMA BU BİR KARIŞIKLIKTAN DOLAYI ESKİ HESBIMI KAYBIMDANDIR BEN 2 YILDIR DONANIM HABER HASTASIYIM FORUM KURALLARINIDA 3 KERE OKYUAN BİRİYİM BENCE SENDE BİRAZ DAHA DİNLEYEREK VE DE ANLAYARAK DAVRAN
  • 13 eylül 2016 TV li telefonlar piyasada yok ,eskileride kalmadı. Sadece TV si ve radyosu için bile bulunursa eğer alınır. Piyasadakilerin hepsi birbirlerinin aynısı android ve diğer akıllılar. ama bedava TV ve Radyosu olan akıllı kesinlikle yok. Hatta yeni akıllılarda fm radyo bile tok.Herşeyi nete ve kontöre ,paraya bağlamışlar.Elinde TVli çin malı telefonu olan kıymetini bilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.