Şimdi Ara

N99i mi n99i-2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.ben n99i ve n99i-2 arasında kaldım. Sanırım n99-2 nin kamerası daha iyi (2Mp) ama teması liste şeklinde beğenmedim. Aslında benimde pek bilgim yok. sizce hangi telefonu seçmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 132 Desibel -- 29 Haziran 2008; 20:01:46 >

• Bence ikisinide alma Sonra bozulunca çok üzülürsün. Zaten çevremizde kablosuz ağlar falan derken radyasyon zaten fazla bir de çin malı ile kendine zarar verme O paraya daha düşük özelliklerde daha kaliteli bir telefon al yada biraz daha para biriktirip daha iyi bir telefon al ama illa çin malı dersen N99i-2 daha iyi gibi
  • Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız diye bir reklam vardı bir zamanlar al onu vur ötekine derler ya......hepsi aynı bunların yüksek sar değerleri ve kaçak mal,garantisiz mal,Yarın bozulursa ne yapacaksınız.Alacaksan Day Mobile T808 bunu al Hepsi burada com da 285 YTL. garantisi var hemde bu telefondan daha iyi sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 29 Haziran 2008; 20:14:20 >
  • eğer çin malını illede alacam diyosan n95 8gb al çin mallarının içinde en iyi karizmalı olan telefonu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

eğer çin malını illede alacam diyosan n95 8gb al çin mallarının içinde en iyi karizmalı olan telefonu...

• n99i hüç güzel değil arkadasım çok kalitesiz anycool t838 al çok süper bir telefon tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: T818

n99i hüç güzel değil arkadasım çok kalitesiz anycool t838 al çok süper bir telefon tavsiye ederim

Ben, N99i2 diye adlandırılan telefonu kullandım.. İdare eder ama anlattıklarına göre t838 çok daha iyi
    Tv den kayıt özelliğide başka bir güzellik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

eğer çin malını illede alacam diyosan n95 8gb al çin mallarının içinde en iyi karizmalı olan telefonu...

neden en karizmatik olani biri bana aciklarmi??
    hatta
    karizma- karizmalı- karizmatik ne demek.
  • ayyy bu n99 denek tenekenin 2. nesli de mi çıkmışşşşş????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız diye bir reklam vardı bir zamanlar al onu vur ötekine derler ya......hepsi aynı bunların yüksek sar değerleri ve kaçak mal,garantisiz mal,Yarın bozulursa ne yapacaksınız.Alacaksan Day Mobile T808 bunu al Hepsi burada com da 285 YTL. garantisi var hemde bu telefondan daha iyi sevgiler

Teşekkürler.. day mobile T808 sağlam telefona benziyor. garantiyi veren cep group firmasınında oturduğum şehirde (ankara) teknis servisi bulunuyor.

ilgilenenlere: telefonun fiyatı yükselmiş. havele ile (en indirimlisi): 303YTL
  • Rica ederim kardeşim güle güle güvenle ve garantili olark uzun yıllar kullan..
    Hiç olmassa nerden aldığın belli sorun olduğunda adam kovalamaz.Servisine götürürsün..Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 30 Haziran 2008; 17:53:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 132 Desibel

Merhabalar.ben n99i ve n99i-2 arasında kaldım. Sanırım n99-2 nin kamerası daha iyi (2Mp) ama teması liste şeklinde beğenmedim. Aslında benimde pek bilgim yok. sizce hangi telefonu seçmeliyim?

N99i-2 nin teması liste şeklinde değil dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

N99i mi n99i-2 mi

sizin telefonun bu model mi? fotoğrafta menü açılmış ve liste şeklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 132 Desibel -- 30 Haziran 2008; 23:59:00 >
  • kardeş n80 al derim ben sana yani o telefonların garantisi yok Türkiye de bozulunca cok uzulursun yni
  • Çin malı alma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 132 Desibel

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

N99i mi n99i-2 mi

sizin telefonun bu model mi? fotoğrafta menü açılmış ve liste şeklinde..

Bana satıcımın gönderdiği telsili fotograf buydu fakat menüler bu şekilde değil.3x4 iconların sıralandığı normal bir menüye sahip.Sadece Uçak modunda kullanıldığında menü liste durumuna geçiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

karizma- karizmalı- karizmatik ne demek.

Karizma : Etkileyicilik:
    "Senin o eşsiz karizmanı kimse yakalayamadı, senin gibisi gelmedi."-

Karizmatik : Etkileyici

"Karizmalı"yı bulamadım ama galiba karizmatik denmeye çalışılmış.
  • La çin malıyla ne işiniz var az akılıı olun ya .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

La çin malıyla ne işiniz var az akılıı olun ya .

çift hatlı televizyonlu ve TV'den katıy yapan Çin malı dışında 250 YTL'ye var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

La çin malıyla ne işiniz var az akılıı olun ya .

çift hatlı televizyonlu ve TV'den katıy yapan Çin malı dışında 250 YTL'ye var mı?

+++++++++++++++++++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.