Şimdi Ara

Naçizane Sorum, Dahiyane Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarı profesyonel(ya da yarı profesyonelimsi dslr-like) fotoğraf makinası arıyorum. Aklımda üç model belirledim karar veremiyorum. Belirlediklerimi yazayım müsadenizle

Samsung WB100 modeli(A101'de haftaya 325 TL'ye satılacak) 16.2 MP

Canon Powershot SX150 14.2 MP 260-300 arası internette

Fujifilm S2980 349 TL

Biliyorum daha önce konusu çok açılmış, sorulmuş. Ama kafamda bir şey netleşmedi. Canon SX150 çok övülmüş ama iso'su ve gece çekimi kötüymüş, diğer iki modele göre daha amatör gibi duruyor, diğerleri profesyonele biraz daha benziyor,görünüş olarak. Siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? fotoğraf merakım yeni. Amatörüm, başlangıç için bu üçünden hangisi daha tatminkâr olur ? doğa, insan çekimi için.

• Ötekiler ISO'da Canon'dan daha iyi değiller, bu söylenmemiş yada okumadığınız bir bilgi diye öyle olduklarını zannetmeyin. Öyle olmadığı gibi diğer bazı yönlerden de daha kötüler. Listenizdeki 3 model arasında fiyatına göre en iyi performans gösteren model Canon Sx150 IS'tir. 255-280 TL arasındadır fiyatı da -http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-sx150-is-fiyati,567181.html
  • Fujifilm S2980 bundan uzak dur. Git parayı İddaa da Türkiye' ye yatır daha iyi.
  • O zaman yapmam gereken tek şey Canon SX 150 almak görünüşe göre. Bu markalar dışında tavsiyesi olan var mı ?
  • Wb100f foto cekmez sulu boya yapar. Okudugum kadariyla s2980'de basarili degilmis. Sx 150 tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crane61 -- 28 Mart 2013; 22:02:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SX150 IS 'i bugün aldım. İnternette daha ucuz ancak bugün buradaki bir teknoloji marketinden 329'a aldım, vade farksız 10 taksitle. İnternetten alsam elbette maddi açıdan daha uygundu ama bir kaç gün içinde önemli davetler olacağından hemen kullanmam gerekiyordu. İlerleyen zamanlarda çektiğim fotoğrafları da ekleyeceğim şu an çözmeye çalışıyorum, teknosa da nikon l310 ve fujifilm s2980 indirimdeydi ancak araştırmalarım sonucunda Canon'u tercih ettim. Yalnız şunu sormak istiyorum SX150 de panoramik çekim var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.