Şimdi Ara

Naim Supernait icin Hi-Cap upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Naim Supernait ampli icin HiCap ya da SuperCap upgrade etmeyi dusunuyorum. Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar varsa acaba hangisini tavsiye edersiniz ?

Tesekkurler

• musaudio M kullanıcısına yanıt
    Genellikle hi-cap kullanılıyor bizde onunla dinledik geceyle gündüz kadar fark oluyor gerçi ben supernait II değilde ilk modeli dinlemiştim. HI-CAP DR yerine HI-CAP II vardı sanırım. SupercapDR sanırım oldukça pahalıdır O setup yerine pre-power a grçmek daha anlamlı olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet supercap fiyat olarak çok yüksek ve genelde hicap supernait için gerekli ve yeterli görünüyor. Hicap DR siparişi verdim haftaya yorumlarımı yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Islerim yogun oldugu icin devamini yazamadim.

Naim Supernait 1 ampli icin gecen ay HiCap DR aldim ve bagladim. Normalde cok hassas bir kulaga sahip degilim ancak Hicap upgrade'i SuperNait'te cok sey degistirdi. Monitor Audio PL200 gibi guc isteyen bir hoparlor kullaniyorum. HiCap ozellikle baslarda etkisini gosterdi. Ayrica KEF LS50'ler ile de ayni fark hissedilir boyutlarda. Sahne olusumu daha detayli hissedilebiliyor HiCap sonrasi.

Firsat bulmusken yazmak istedim.
    Hayırlı olsun ..Hissedilir değişim olmasına sevindim. Güzel günlerde kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.