Şimdi Ara

Nalet Olsun EA! (yardım lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler şimdi yazmaya başlıyorm. Bir tane crysis iki almıştım orjinal sonra öğrendimki 5 aktivasyon hakkımmız var. bu hakları bilgisayardan geri kaldırabiliriz diye okumuştum oyunun kutusunnun içindeki kitapçıktan ve bi hakkımı arkadaşıma verdim. Şimdi geri almak istiyorum o hakkımı ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. arkadaşımın bilgisayarına girme şansım yok o yüzden yardım edermisiniz nasl yapcam

ya bunedir ya ubisoft kral firma bunu anladım uplay gibisi yok abe

• quote:

Orijinalden alıntı: naberfiro

Ya beyler şimdi yazmaya başlıyorm. Bir tane crysis iki almıştım orjinal sonra öğrendimki 5 aktivasyon hakkımmız var. bu hakları bilgisayardan geri kaldırabiliriz diye okumuştum oyunun kutusunnun içindeki kitapçıktan ve bi hakkımı arkadaşıma verdim. Şimdi geri almak istiyorum o hakkımı ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. arkadaşımın bilgisayarına girme şansım yok o yüzden yardım edermisiniz nasl yapcam

ya bunedir ya ubisoft kral firma bunu anladım uplay gibisi yok abe

Dostum EA'ya lanet okumana gerek yok. Her sorunun bir çözümü olduğu gibi bununda bir çözümü var elbet. Origin programını indirip Live Chat ile konuşacaksın ve 5 olan aktivasyon hakkını yükseltecekler.

Origin'den yanlızca ingilizce yardım alabilirsin. Başka dillerde yok.

• Tamam dostum bi deniyim origini indiriyorum. Bu arada EA her oyununda böyle yapıyor. Mümkün olduğu kadar az EA oyunu alıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberfiro

Tamam dostum bi deniyim origini indiriyorum. Bu arada EA her oyununda böyle yapıyor. Mümkün olduğu kadar az EA oyunu alıyorum artık

Bu aktivasyon sınırı sadece Crysis 2‘de var. Her EA oyununda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm tamam peki diğer oyunlarda nasıl bir sistem var? mesela CoD serisi?
  • elimde 150 küsür pc oyunu var ve çoğu ea gamesin.hiç birinde aktivasyon sınırı yok.demek istediğim ea games e lanet okumana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.