Şimdi Ara

Namaza başladım (her işim ters gidiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 in başından beri işlerim hep ters gidiyor ve ne yapsam elimde kalıyor. Üstüne en çok da sağlık sorunları canımı sıkıyor ve beni etkiliyor.

Midemde sorun vardı çözüldü gibi ama şimdi de nörolojik problem yaşıyorum sanırım ama tam emin değilim psikolojik de olabilir.

Son 4 senedir ne yapsam sürekli pişman oldum artık çareyi alllaha yönelmekte arıyorum ve dualar ediyorum. Namaza da başladım bu fani 3 günlük dünyada her şeyi boşa yaşıyoruz ölüm hep ensemizde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• konuyu öyle bi açmışınız ki sanki namaza başladığınız için işler ters gidiyor diye anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kabul etsin huzur islamda..

Umarım herşey istediğiniz gibi olur..

• Adamsın

• 5 vakit namaz kılmak işin dini boyutu dışında da çok şey katar psikolojik anlamda dindarım düşüncesi tanrı yanımda düşüncesi cennete gideceğim düşüncesi bilinçaltına yerleşerek motivasyonunu arttırır fizyolojik olarakta güneş doğmadan hemen önce uyanıp namaz kılmak aslında bir nevide erken kalkıp egzersiz yapmakla benzer şeyler yine fayda sağlar

Ve disiplin kazanırsın hergün 5 vakit kılmaya alıştığında

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Sizin Allah inancınız var mı?

• Başı sıkışınca dine sarılan biçok insan için bu kaçış yolu sadece geçici oluyor. İşler yoluna girdiğinde normal haline dönüyosun. O güne kadar sana bi psikolojik rahatlama, bi nefes alma alanı sağlıcaksa tabiki devam edebilirsin, zararı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

İman etmemenin ahirette mazereti ve telafisi yok o kişi tekrar dünyaya dönmek istese de mümkün olmayacak direkt cehenneme girecek

• izayoi kullanıcısına yanıt
    tamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir
  • Yok hocam işlerim hep ters gidiyor ve sürekli sağlık problemlerim çıkıyor ben de namaza başladım

Dini inancın nedir Tavukmemem

• Hersey duzeldi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

bu tür konularda bir kul olarak böyle yargılarla cümle kurmamanı tavsiye ederim eğer müslümansan çünkü kuran okuduysan bu konularla alakalı ayetler var çokta siyahla beyaz gibi net değil durum şartlar kişi vs çok fazla dış etken var yani kimin cennete kimin cehenneme gideceğinin kararını biz veremiyoruz veremeyiz vermeye kalkarsakta şirkten dinden çıkmaya kadar yolu var yani bu tür durumlar daha tanrı ile kul arasında öznel durumlar benim bir insan olarak verebileceğim tek tavsiye var olan semavi dinlerin kitaplarını okuyup kendi aklı mantığı gönlüne hangi semavi din örtüşüyorsa o inanca bağlanmak yada hiçbirisi uyuşmuyorsada bunada kendisinin karar vermesi sadece niyeti ön yargı olmadan okusun yeterli yani kuranı okuyayım diyip açık bulmak için okumak değil incili okuyayım diyip açık bulmak için okumak değil 3 adet semavi din var dünyada etkin durumda bakalım bu dinlerin temeli nedir tanrının yolladığı tanrı sözleri olan bu kitapların içeriği nedir neler anlatmış diyerek okurlarsa ön yargısız zaten kendi kararlarını kendileri verirler.

• Tanriya rest cektim, hala rezillik icindeyim.

Tanri kizip beni itin ........ne sokar dediydim.

Degisen olmadi. Demek ki tanri beni s....lemio.

• jubeii kullanıcısına yanıt

iyide var olan hangi dinde tanrı ben size refah hayatı sunuyorum dünyada bana inanırsanız diyor ki ? tanrı nın emirleri iman etmek ve iyilik üzerine onun varlığını kabul edip şükretmek ve iyi bir insan olmak üzerine kurulu dinler hiçbir dinde dünyada seçkin bir sınıf imtiyazı yok

• Öle mi.

Hak din İslam ve kitabı Kur'andır tek geçerli kitap olan Kur'an indirildikten sonra diğer kitapların hükmü ortadan kalkmıştır. Aksine iman edip etmeme konusunda ayetler nettir belirsizlik yoktur karar biz değil Allah tarafından verilmiştir bu ayetlerde sabittir. Sen dinim İslam kitabım Kur'an la ilahe illallah muhammeden rasulullah diyor musun onu söyle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.