Şimdi Ara

Namık Kemal tıp mı yoksa Trakya Uni tıp mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • namık kemal yeni bir üniversite olduğundan emin olamadım. trakyada ise dersler çok zor yatay geçiş imkansız gibisinden şeyler duyuyorum. Bu ünilerden herhangi birinde olan veya bilgi sahibi olan varsa paylasabilir mi ?

• Ikisi nde de arkadaşlarım var . Tekirdağ yeni bir bina yaptı yeni hastane . Içinde olacakmış Amfiler öyle dediler güzel bu yanı.Trakya da dediğin gibi dersler zor imiş yatay geçiş unutun dediler eğitim açısından bilmiyorum sıralaman ne senin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla0722

Ikisi nde de arkadaşlarım var . Tekirdağ yeni bir bina yaptı yeni hastane . Içinde olacakmış Amfiler öyle dediler güzel bu yanı.Trakya da dediğin gibi dersler zor imiş yatay geçiş unutun dediler eğitim açısından bilmiyorum sıralaman ne senin :)

mf-3 10500 mf-4 8200 hocam hala muhendislik dusunmekteyim fakat emin olamıyorum sizce napmalıyım ?
  • valla iyice düşün sıralaman her ikisine de yeter . Mühendislik sıralaman da iyi ama meslek tercihini sıralama dan bağımsız yap ben de tıp istiyorum 9900 siralamam ama mühendislik hiç düşünmedim rahat kafam o yüzden . Eğer tıp istiyorsan gerçekten yaz ama çevre yaz diyorsa içinden gelmiyorsa ben olsam yazmazdim. Önünde uzun zaman var düşün , benim fikrim bu yönde :)

• Sen hangi tiplari dusunuyosun

• Çanakkale falan düşünüyorum daha karar vermedim . Sen :)

• tereddutsuz trakya tıptır namık kemalde napacaksın tutuyorsa.Trakya eskı ve koklu tıp fakultelerındendır ayrca o bolgenın en buyuk hastanesı dıye bılıyorum kesınlıkle dusunme namık kemalı hatta gecen gun namık kemale bır trafık kazası vakası gelmıs trakyaya yollamıslar baya dalga gecıyordu trakya tıplılar namık kemal ve hocalarıyla falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destro3285

tereddutsuz trakya tıptır namık kemalde napacaksın tutuyorsa.Trakya eskı ve koklu tıp fakultelerındendır ayrca o bolgenın en buyuk hastanesı dıye bılıyorum kesınlıkle dusunme namık kemalı hatta gecen gun namık kemale bır trafık kazası vakası gelmıs trakyaya yollamıslar baya dalga gecıyordu trakya tıplılar namık kemal ve hocalarıyla falan.

eminmisin hocam ya şu an aklımı çeldin
  • Ludakris kullanıcısına yanıt
    evet trakya 1982 de kurulmus koklu bır okul namık kemal ise 2006 da kurulmus yenı yenı mezun veren bı unıversıte sen dusun en basıtınden bu ornek yanı ayrıca benım bıldıgım namık kemal ılk trakya catısı altında kurulup ayrıldı dıyorum.trakyada cok eskıden cerrahpaşa catısı altında kurulmuştu.
  • up
  • up
  • Up

• Up baska fikri olan

• Siralamam 7400 trakyaya gidicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.