NAMIK KEMAL ÜNİ. - ÇORLU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (NKÜ - ÇMF)
-
-
İlki benden gelsin:
Pandemi şartları altında kayıt olmuş olsam da fakültemizi canlı gözlerle görmüş bulunmaktayım Çorlu fena bir yer değil ama fakülte malesef yeterli gelmedi bana. Yani şöyle söyleyeyim bu fakülteden büyük lise ve MYO lar gördüm maalesef
-
hocam bu sene sizin fakülteye geleceğim kayıt işlemleri felan nasıl yapılır hiç bilmiyorum yardımcı olurmusun bu konuyla ilgili (çorluda yaşıyorum)
-
kayıt işlemleri hocam?
-
Namık Kemal Üniv. BM İÖ yazmayı düşünüyorum DGS'den. Gelinebilecek bir yer mi, istanbul'a yakın diye ilk tercihe yazdım ve gelme ihtimali %99, şartları çok kötüyse başka yerleri de yazabilirim. okul nasıldır, eğitim kalitesi vs? İstanbul haricinde çoğu yer tutuyor.... ona göre değiştirebilirim, cevap verirseniz sevinirim teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meatballshocam bu sene sizin fakülteye geleceğim kayıt işlemleri felan nasıl yapılır hiç bilmiyorum yardımcı olurmusun bu konuyla ilgili (çorluda yaşıyorum)
-
Aynen senin yaptığın gibi yaptım ben de İstanbul'a yakın diye yazdım. ama okul ve çorlu için bir yorum yapmam doğru olmaz pandemi yüzünden bişey anlamadım sonuçta. bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verirse güzel olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadamAynen senin yaptığın gibi yaptım ben de İstanbul'a yakın diye yazdım. ama okul ve çorlu için bir yorum yapmam doğru olmaz pandemi yüzünden bişey anlamadım sonuçta. bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verirse güzel olur.
valla ben korktum, bayağı bi araştırınca biraz aşağı çektim:)
-
Haksızsın Diyemem :)
-
Neyseki başka bir yeri kazandım :D
-
hayırlı olsun neresi ?
-
Dostum kusura bakma mesajını geç gördüm, İstanbul Topkapı da okumaya çalışıyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X