Şimdi Ara

Namık Kemal Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Namık kemal üniversitesini tercih eden var mı*

• ben tercih ettim büyük ihtimal gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt93

ben tercih ettim büyük ihtimal gidicem

hangi bölümleri yazdın. Benmde büyük ihtimal tekirdağ gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirt2000

quote:

Orijinalden alıntı: Esma21

Namık kemal üniversitesini tercih eden var mı*

ben varım inşaat ve makineyi yazdım birinci de var ikinci de,gittim gördüm de çorluyu falan sıralama 126k benim.sizin durum nasıl ?

Hocam ben işletme yazdım. sıralamam 230k. 239k ile kapatmıs. Nasıl bi şehir bilgim yok istanbula yakın diye yazdım. O gelcek gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mt93

ben tercih ettim büyük ihtimal gidicem

hangi bölümleri yazdın. Benmde büyük ihtimal tekirdağ gelcek

elohab yazdım sayısalım ben.

http://forum.donanimhaber.com/m_51874860/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63838390

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt93 -- 14 Ağustos 2012; 0:47:27 >
  • moralinizi bozmak olmasın ama çorlu 2 caddeden oluşuyor gerisi varoş tekirdağ merkezde cadde sayısı biraz daha çok olmakla birlikte sahili var yazın hareketli kışın insan yok ilk bahardada çok az insan görürsünüz kendim tekirdağlıyım az önce geldim sahilden
  • Kardeş Tekirdağ Fen Lisesi mezunuyum ve Namık Kemal Tıp yazdım. Her türlü sorunu cevaplayabilirim.
  • orluyu ortam açısından beğeniyorum açıkçası ben tekirdağımdan memnun olmadığımı söylemedim çorlu tekirdağdan büyük onu söylim nüfus olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

moralinizi bozmak olmasın ama çorlu 2 caddeden oluşuyor gerisi varoş tekirdağ merkezde cadde sayısı biraz daha çok olmakla birlikte sahili var yazın hareketli kışın insan yok ilk bahardada çok az insan görürsünüz kendim tekirdağlıyım az önce geldim sahilden

ben gittim gördüm,bi de Çorlu insanı Tekirdağda yaşayan birisi olarak sana hiç yakıştıramadım,insan hiç yaşadığın yeri karalar mı ? zaten çorlu ya yetecek puanı olan adam yine onun ayarın ilçe görünümlü bi ile gidecek.ben de gidip görmüş birisi olarak şunları söyleyebilirim ; evet tekirdağ merkzde denizi var ama çok sakin göl gibi,ama olsun deniz var işte.tekirdağ merkez zaten tam bi il.çorlu ise ondan büyük sanırsam 200bine yakın insanın yaşadığı bir yer,üni ile yurt zaten varoşların olduğu kısmın tersine düşüyor uzakta yani,villara falan yakın tarafta,son derece iyi hoşgörülü insaları var.apartta kalacaklar için zaten apartların geneli zengin kısımda sonra bi yandan küçük il olması çok güzel çünkü ne güzel dersine adapte olursun.üstelik mühendislik okuyacak birisi için ideal yer çünkü sanayi şehri.istanbula uzaklığı bir saat,istanbulda oturan birisi için bulunmaz hint kumaşı

ben çok sevdim inşallah orada okumak nasip olursa çorlu beni şaşırtmaz

oo adam etmiş seni adminler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben işletme yazdım değirmenaltında olcm. Yani merkezde. Benim merak ettigim yurt fiyatları nasıldır. İstanbula yakın oldugu icin yazdım ama bakalm
  • yok cemaat yurdu olck :D ailem sagolsun :D
  • quote:

yok cemaat yurdu olck :D ailem sagolsun :D

Yanılıyor olabilirim ama Değirmenaltı'nda iki tane kız öğrenci yurdu olması lazım. Muhtemelen bunlardan biri cemaat ve eğer öyleyse yurdunun çok iyi bir yerde olduğunu söyleyebilirim. Yani hem öğrencilerin takıldığı yerlere yakın hem okula yakın vs. Bir de yurdun ismini söyleyebilirsen yardımım dokunabilir.
  • quote:

quote:

niye cemaat yurduna gidiyosun ?

cünkü baska türlü sehir dısına göndermiyolar. Tek caremde bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfmci

quote:

Yanılıyor olabilirim ama Değirmenaltı'nda iki tane kız öğrenci yurdu olması lazım. Muhtemelen bunlardan biri cemaat ve eğer öyleyse yurdunun çok iyi bir yerde olduğunu söyleyebilirim. Yani hem öğrencilerin takıldığı yerlere yakın hem okula yakın vs. Bir de yurdun ismini söyleyebilirsen yardımım dokunabilir.

Daha belli degil. Sonuclar acıklandıgı zaman yurda yerlestircekmiş hoca kendi eliyle. Bilemiorum yani ismini. Ögrendigim zamn söylicm
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencfmci

quote:

Daha belli degil. Sonuclar acıklandıgı zaman yurda yerlestircekmiş hoca kendi eliyle. Bilemiorum yani ismini. Ögrendigim zamn söylicm

kyk yurdu karma heralde ama zaten bloklar ayrı kız erkek...bence de aile biraz haklı aslında daha önce muğlada okumuş birisi olarak söylüyorum.herkes günlük sevgili değiştiriyor,ben olsam kızım benim olduğum ilde okuyacak o kadar .

aman annemler duymasın :) valla göndermezler :))
    haklılar elbette. Allahta cemaattekiler beni seviyolar. Yurt dısına göndermk istiyorz modundalar. Biraz da bunun etkisiyle ailem tmm dedi.
    Benim öyle cok gezme tozma alısverisle aram yok. Erkek gibi derler ya aynen öyle. Sevgili desen ıyk Allah korusun :)
    Sıkıntı olmaz da . Korkum bilmedigim bi şehir nasıl yapcm die :/

• Bende en son tercihe yazdım açıkta kalma gibi bir durum olmasın diye. Bizim yazlık Tekirdağ'da kaptan sitelerinde, eğer çıkarsa yazlıkta kalacağım büyük ihtimal.
  • bende 4. tercihe yazdım tarım ekonomisi bölümü.istemeye istemeye yazdım hayırlısı olursa gideriz beaa bizim torpaklar beaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

bende 4. tercihe yazdım tarım ekonomisi bölümü.istemeye istemeye yazdım hayırlısı olursa gideriz beaa bizim torpaklar beaa

ahahahah :D kaptırmıssın sen beaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bende en son tercihe yazdım açıkta kalma gibi bir durum olmasın diye. Bizim yazlık Tekirdağ'da kaptan sitelerinde, eğer çıkarsa yazlıkta kalacağım büyük ihtimal.

hayırlısı olsun :D
  • bende ilk 2 istanbul üni yazdım 3 4 7 8 9 10 tekirdağ yazdım çok istiyorum büyük bir ihtimal olucak hayırlısıyla sonçlar açıklanır açıklanmaz ev tutmaya gideceğim :):)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.