Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşim konu benim konum ben neden çektirip gidiyorum :DD

Sizin gibi zoruna gidenler çektirsin gitsin.

Kız vermek dediğin cümleyi yorumlamayacağım insanlar orada ne demek istediğimi gayet net anlamıştır merak etme.

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Bak madem tek kız bende yok sende de var, çık kardeş bu konudan gülüp geç.

Israrla bu kadar uzattığından belli zoruna gittiği.

• Turker_Doruk kullanıcısına yanıt

21'imi dolduruyorum.

• maligezgin kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam.

• Tam tersi sizin hiç insan gibi arkadaşınız olmamış, arkadaşlık ne demek bilmiyosunuz.

Siz bir kızla eve gitmeyi seksten ibaret zannediyonuz dimi yazık.

• make up kullanıcısına yanıt

Tamam da ben seks yaptık falan mı dedim orasını anlamadım ?

İnsan gibi arkadaşlık nedir bilmez misin?

Şimdi birşey yapmasam bile bir kızla aynı evde bulunmam dini açıdan haram mı ne demek istiyosun?

• Queloon kullanıcısına yanıt

Bekar bir erkeğin evine gelen kız tavla ya da satranç oynamaya gelir(!). Çok haklısın(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Hocam birşey diyeceğim, Allah aşkına bir insan arkadaş edinip evde oturamaz mı?

Özellikle her yerin kapalı olduğu bu dönemde, her yerin virüs olduğu dönemde?

Siz hiç mi karşı cinsiyette arkadaş edinmediniz bu zamana kadar ?

• Queloon kullanıcısına yanıt

Bir otelde resepsiyonist olarak çalışıyordum. Otelde ingilizce öğretmeni bir motor karı kalıyordu. Normalde hiçbir otel kalanın yanına misafir gelmesine izin vermez ama bu motor "öğretmenim özel derslerim oluyor öğrencilerime izin verin" dediği için izin verildi. Bu motora sözde öğrenci geldi ve 15 dakika sonra odasının önünden geçerken inleme seslerini duydum ve müdüre bildirdim bir daha misafire izin vermedik. Bir erkekle bir kadının aynı odada seks dışında bir aktivite yapması çok düşük ihtimal. Kimse burda hikaye anlatmasın. Daha kaba ve anlaşılır yazmak istiyorum ama forumda ceza alırım diye kendimi tutuyorum. Gördüğüm pislikleri görseniz... Bekar birinin yanına gelen başka bekar çatır çatır s..... bunun başka izahı yok. Ben evimi bu tür birine kiraya vermek istemem sen ver. Çıplaklar kampındakiler de özgürlük diyor. Öyleyse balkonda herkes çıplak dursun nasılsa özgürlük alanı(!)

Benim gibi konuşmak sizi gerici,yobaz,çomar vb.yapmaz. Böyle konuştuğunuz için siz de ilerici,aydın,özgürlükçü olmazsınız.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Size göre tek amaç bu olabiliyor çünkü, bir erkekle bir kadın bir araya gelse sadece s***ş döner çünkü. Bunu diyen insan hayatındaki tüm kadınları bu amaç için görüyordur net.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

özel hayatım sizi ilgilendirmez beyefendi, arabistan çöllerinde değil türkiye cumhuriyeti devleti topraklarındasınız.

apartman sakinlerine gelirsek, gürültü vb. rahatsızlık verilmediği sürece onlarıda aynı şekilde ilgilendirmez.

çıplak balkonda oturmakla sokakta çıplak gezmek arasında bir fark göremiyorum şahsen, benim için rezilliktir, aynı şekilde grup olayı da iğrenç geldi.

onun haricinde parasını verdiğim eve istersem sevgilimi de çağırırım istersem arkadaşımı da, tekrar söylüyorum "SENİ İLGİLENDİRMEZ".

atıyorum evden çıkarmaya kalktın, e kiracının da yasal hakları var, bütün yasal haklarımı kullanır gerekirse şikayetçide olurum.

öyle kolay değil o işler...

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 6 Aralık 2020; 5:2:5 >

• rash.87 kullanıcısına yanıt

Toplumun genel düşünce yapısı değişmedikçe isterse yıl 6021 olsun.

• Bunlar zamanında bu işleri yapamadıklarından kuyruk acıları var, çekemiyorlar. İnadına yapın kudursunlar. Zamanında büyüklerine köle gibi biat etmeseler, bu yaşantıları tatmış olsalar kimseye karışmazlardı zaten.
  • Sonuna kadar haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Bu mesaj silindi.

Covid var yavrum kaparsınız da annenlere taşırsınız yavrum. (yaşlı teyze sesiyle)

Kapalı ortamı bundan dolayı pek tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.