Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"eve karşı cinsi sokarsanız evden çıkarsınız"

Kiraladığı 90-100 m2 evle milletin hayatına burnunu sokabilme hakkı görüyor arkadaş kendinde. Kimsenin hayatına bu kadar karışmaya hakkınız yok. Hele de "eve karşı cins sokamazsınız" lafı beni benden alıyor. Ahlak kurallarına uyuyorsa isterse 20 tane kadınla gelir o eve. Evli olanlar sevişmiyor o zaman size göre? Evi aileye verdiğinizde de evimde sevişemezsiniz mi diyeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 5 Aralık 2020; 20:42:47 >
  • Queloon kullanıcısına yanıt

Evimde sevişirken sesiniz komşuları rahatsız etmeyecek derim,müzik sesiniz komşuları rahatsız etmeyecek derim, bağırarak konuşmayın komşular rahatsız olmasın derim. Bekarlar evimi otel gibi kullanamaz. Ben kime kiraladıysam o kalacak başkası değil. Yok öyle 1 kişi diye kiralayıp evi otele çevirmek. Öyleyse 1 kişi 1000 liraya kiralasın 5 kişi yaşasın.

Bu tür şeyler sizce normalse alt katınızı ya da üst katınızı bu tür kişilere kiralayın.ailenizle otururken milletin inlemesini dinlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 5 Aralık 2020; 20:50:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Önce karşı cins gelemez dediniz şimdi sesiniz duyulmasın derim dediniz. Ayrıca bir başka konu da 1000TL versin 5 kişi kalsın yok öyle bir şey diyorsunuz :) Kişi başına 1000TL alın isterseniz? Söylediğinize bakılırsa siz evinize otel muamelesi yapıyorsunuz. Siz aylık kira bedeli 1000TL yazdıktan sonra kaç kişi kaldığının ne önemi var? Kusura bakmayın da az çekmedik sizin gibilerden. Normalde 1000TL'ye vereceği evi, "iki öğrenci kalacak ne de olsa 800-800 öderler koymaz onlara 1600'e kiralayayım" diyenleri çok gördük. 5 kişilik aile için de aynısını düşünüyor musunuz mesela? 5 kişi kalıyorsunuz diye 5 katını isteyin isterseniz?

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    haklı

rahatsızlık verilmesi konusunda haklısınız, evlerin duvarları kağıt gibi en ufak ses aşağı yukarı gidiyor hemen.

onun haricinde bu çıkarcı kafa yapınız çok yanlış, tutmam evinizi olur biter, benim haklarımı taciz etmeniz durumunda şikayetçi olurum hiç üşenmem.

şunu da unutmayın, bu forumda evindeki musluk bozulunca ev sahibine yaptırtıp parasını alan adamlar var, öyle şark kurnazlığı yapabileceğinizi zannediyorsanız vay halinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 5 Aralık 2020; 21:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRVPVNVSYON

Bu mesaj silindi.

oo 2 günlük troll hesabı :D , Kimbilir hangi abaza çomarın alt hesabı.

Birde şu like atanların nicklerini görsek de engellesek. Yönetime baskı yapalım bu özellik gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 5 Aralık 2020; 21:37:47 >
  • TRVPVNVSYON kullanıcısına yanıt

Hocam olayı bir cümleyle bitirmişsin. Helal. Maalesef bizden ileri ülkelerin biliminden çok sosyal yaşamlarını hayatımıza katmaya çalışıyoruz. Bunun sebebi islam dininden ayrışarak büyüyen boş gençlik.

• Kardeş yanlış yerlerde kendine teselli arıyorsun. Dinden tamamen uzak büyümüşsün ve başı boş hale gelmişsin ki Avrupa tarzı yaşam benim hakkım diyebiliyorsun evet hakkın tabiki ama seni eleştirenler de haklı bi yerde.Bulunduğun ülke buna müsait değil.Evet biz gericiyiz böyle yaşantılara karşı gelerek.

Af buyur. İğneyi kendinize batırın bakalım. Kız kardeşini bi eve erkeklerle girerken gördüm nasıl hoşuna gidiyor mu.

• bunlara laf anlatamazsın, muhatap olmaya bile değmez bunlarla.

Bekar kalırsa karşı cins gelemez. Bir çiftin evde seks dışında başka şey yapma ihtimali çok düşük. Evli kalırsa da saydığım rahatsızlıkları komşulara veremez.

1000 liraya evi kiralayayım 5 tane öğretmen ya da 5 tane polis kalsın aylık 200 liraya ev bulsunlar öyle mi? Evi bir kişinin kullanması mı 5 kişinin kullanması mı yıpratır? 5 kişilik aileye 1000 liraya kiralayacağıma bekara 800'e kiralarım. Ben evimi aldım bu kurallara göre kiralarım sen de ev al ister fuhuş yuvasına çevir ister tarikat evine ister 3 ailenin kalacağı eve. Özgürlük diye lanse ettiğiniz şeyleri düzgün bir apartmanda asla yapamazsınız. Hele ki o binada polis,asker,savcı,hakim vb. meslek gruplarından biri kalıyorsa sizi binadan çok kolay tahliye ettirir. Yıllar önce binada bir kadın en alt katı kiraladı ve oraya giren çoğalınca binadaki polis aynı hafta binadan onu attırdı. Kadının arkasında ev sahibi durmasına rağmen kadını attılar. Hangi ülkede yaşadığını unutma,fuhuşu aleni hâle getirme.

Yalnız yaşadığı evde kendini düzdüren **** doktoru da komşusu polise şikayet edip binadan attırdı.

Aynı şey otellerde de geçerli. Odayı kiralarsın kimlik kaydın yapılır,polise bildirilir. Odana başkasını rastgele alamazsın.Kim kalacaksa kimliğini verir. Bazı oteller evli olmayan karşı cinsleri aynı odaya almaz hatta otele de almaz. Bu konuda otele hiçbir yaptırımda bulunamazsın. Beğenmiyorsan başka otele gidersin. Bunu Alanya'da en modern görünen otellerde bile gördüm. Fuhuş amaçlı geldiğinizi anladıkları an otele almazlar. Çoğu otelde inisiyatif resepsiyonisttedir.

Yazacak çok şey var da anlamamak için diretiyorsun. Ailenin yaşadığı evde otururken alt ya da üst katta gayri-meşru ilişkilerin seks sesini dinlemekten(meşru ilişkilerinkini de dinlemek kabul edilmez) mutlu olacaksanız size kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 5 Aralık 2020; 23:4:53 >

• Kardeşim bir tavır almana gerek yoktu. Ama tavır aldıysan yazayım yüklemsiz cümle kurmuşsun gibi düşün. Paylaşmışsın ama nedeni belli değil. Ne istiyon? Sana mı hak verelim komşunu mu eleştirelim, neyi tartışacaz. Konuyu açarken güzel açsan yazarız. Eve kız attığının mı havasını atıyon? Kız mı avlamak istiyn? Ben ne kadar elitim mi demek istiyon ne yani!

Cevap atanlarda okumadan düşünce sahibi olanlar belli ki. Yani yüklem yok ama cümleyi anlamışlar, ya da kendilerince yüklemi oluşturmuşlar ve yorum yapmışlar.

Bence sen önce konu açmayı öğren sonra aç. Buraya ne yazarsan yaz sana birileri hak verecektir. Merak etme. Ne konular var cümlesiz yüklemsiz

• Şark kurnazlığıyla işimiz yok. Kira sözleşmemizi yaparız ona göre davranırız. Musluk vadesini doldurduysa yaptırırım kiracı bozduysa o yaptırır. Biz kimsenin hakkını yeme taraftarı değiliz. Evi kiralamamakta özgürsünüz zaten evim merkezi yerde olduğu için 1 haftada aklı başında memura kiraladık. Yoldan geçen ipsize zaten kiralamayız. Evi kiraya verirken söylediğimiz ilk şey "komşuları rahatsız etmeyin ". Bu hem gürültü yapmayın demek hem de genel ahlaka aykırı hareketlerde bulunmayın demek. Gürültüsü hiç olmayan bir çifte verelim,komşuları hiç rahatsız etmesin ama eve başka çiftleri getirip grup seks yapsın. Nasılsa insanların özgürlük alanı(!) Böyle saçma şeyi kabul eder misin ? Adam ya da kadın balkonda çıplak dursun nasılsa özgürlük alanı(!) Ben evimde senin özgürlük dediğin şeyi yapmana izin vermiyorum izin verenin evini tutmakta özgürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 5 Aralık 2020; 23:8:16 >

• Ne biliyon kardeşim belki eve kamyonla kız atan bir dayıydı. O da belki senin tipine bakıp şaşırarak bu tepkiyi vermiştir. Sana cvap veremiyecek kişiler üzerinden prim mi yapmaya çalışıyon.

Ben sana cevap veremiyecek kişi için bşr sürü cümle kurup sonuca bağlayamamana takıldım. Yani ne istiyon ne bekliyon forumdan onu da yaz koçum

• Kardeşim namus bekçiliği ile alakası yok, bizim de bir komşumuz var kadın doktor garsoniyer olarak kullanılıyo evi. Bazı geceler anırıyor resmen o sesleri ben dinlemek zorunda mıyım? şikayet etsen namus bekçisi derler.

Kadının umrunda değil apartmanda nasıl yaşanır nasıl yaşanmaz, çünkü orada yaşamıyor Sadece sex yapmaya geliyor gece geç saatlerde. O geliyor sonra bir erkek geliyor. Ben bunların sex seslerine uyanıyorum bazı geceler.

Çok ses yapıyorsan şikayet edebilir, hatta apartmandaki diğer komşuları da galeyana getirtip imza toplar. Sonra paket olursun

• Kardeşim millete laf yetiştirecem diye "kız versek ağzından salyalar akacak" diye 30 tane cevap atmışsın ama ilk tepkiye de katlanamıyorum demiceksin. Katlanamıyorsan kapı orda çektir git

Ayrıca kız vermek nedir ya malın mı bu? Şişme bebek mi o nasıl bir argo cümledir.

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

Bu sesleri dinlemek yerine polisi arayın. Haklılar sustukça haksızlar ben susturdum sanar. Alt katımda benzer şey oldu. Ev sahibiyle konuştum kiracıyı uyardı. Siz sustukça komşunuz azıtacak. Uyarmaktan çekinmeyin.

• deadeyess D kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar. Bende aynı soruyu sordum ama sanırım amca buna laf atınca koşa koşa gelmiş burda konu açmış çok bariz belli.

Bende dedim neden açtın konuyu yazsan cevap veririz ama tık yok.

Tek ses kız görmemiş yok ağzından salyalar akacak tipler falan. Görende tek kızı bu gördü sanar. Kız dediğini de tahmin edebiliyom. Kollar kıllı falan filan işte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Apartmanın namusu iki paralık olmuş.  

aynen hocam, o apartmanın yöneticisi olsam ve elimde bu olsa, vallahi diyorum bak basardım o daireyi Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış .

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış

"Bir çiftin evde seks dışında başka şey yapma ihtimali çok düşük."

Sen bitmişsin geçmiş olsun.

"KENDİ EVİNDE" iki tarafın rızasıyla, fuhuş değeri olmadığı sürece seks yapması da seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum orası da ayrı. Gençliğinde yaşayamadığın şeyleri gençlerin yaşadığını görünce "ben yapamadıysam onlar da yapmasın" kafasındasın herhalde. Allah kimseyi bir insanın özel yaşantısına dil uzatacak seviyede arsızlığa getirmesin. Gelmişsin fuhuş falan ileri geri konuşuyorsun. Fuhuşun kelime anlamının ne olduğunu bildiğine emin misin? Kimse sana burada para karşılığı ilişkiyi aklamıyor. O çirkin düşüncelerinizle herkesi yaftalamaktan vazgeçin.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.