Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, konu içerisinde ki mesajların tamamını okumadım, ama okuduğum kadarıyla konu başlığından hariç olmak kaydıyla ülkemizde daha vahim sorunlar var. Neyse bunlar derin meseleler, sonra çay eşliğinde uzun uzun konuşulur.

Konu özeline gelecek olursak. Ortada toplumsal bir zihniyet sorunu olduğunu görebiliriz. Etrafımızda yaşayan insanların zihniyeti o kadar kirlenmiş durumda ki, normal bir dostluk kurulamaz sanıyor ve bir araya gelmiş bütün kadınlı erkekli grupların tek amacının seks olduğunu düşünüyor.

Şimdi size şöyle bir örnek vereyim. 3 aileden oluşan bir arkadaş grubu toplamda altı kişi 3 erkek ve 3 kadın. Bunlar hafta sonu çocuklarını aile büyüklerine bırakıp kafa dinlemek ve güzel vakit geçirmek için beraber 2 günlük bir ev kiralıyor. Beraber dışarıda eğleniyor, sonra eve hep birlikte dönüyor. Sizce toplumun yüzde kaçlık kısmı bu insanların evde grup seks yaptığını düşünür? Hadi bu tatilin 2 değilde 15 gün olduğunu düşünelim. Kaçıncı gün evin kapısına dayanırlar veya bu insanları rahatsız etmeye başlarlar? Bu tip davranışlar tamamen insanın zihninin bir köşesinde sakladığı ve kendisine bile itiraf edemediği sapıkça duygulardan kaynaklanan davranışlardır. Mesela açık giyindi diye mahallesinde oturan kadınları eleştirenler veya bekar yada dul bir kadının evine erkek misafir geldiği zaman onun hakkında kötü sözler sarf edip kahvede oturup dedikodu yapan tipler bu sapık tiplerin en başında gelen ve uzanamadığı ciğere mundar diyen .........dır. (uygun kelime biraz ağır gelebilir.)

Neyse konuyu fazla uzatmadan. Herkes kendi ahlakından (namus demiyorum.) sorumludur. İnsan insanın aynasıdır. Karşımızda ki kişi hakkında yorum yaparken aslında kendi karakterimizden yola çıkar ve onunda aynı karakterde bir insan olduğunu düşünerek yorum yaparız.

Konu sahibi hocam, siz söylenen sözlere aldırış etmeyin, keyfinize bakın. Amcayı da kafaya takmayın, Elvis binayı terk edince, geriye sadece dil kalır. Dilinde kemiği yoktur.

• Nedense, internet türbanlı kapalı kızların ve amcaların ifşası ile dolu. Neye tamah edersen onla yollanırsın.  

• YahyaDereli Y kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    En mantıklı yorum. Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRVPVNVSYON

Bu mesaj silindi.

Sorun yok kabul ederler :) ben şahsen bir kızın evine günevip gitmem.

Kızlar bunları yiyordur bakma sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Sağolun hocam

Hocam adres kaydınızı o ev olarak gösterin. Sizi sadece oradan sıkıntıya sokabilirler. Resmi adresiniz orası olsun ve polis falan çağırırlarsa resmi ikemetgahim dersiniz aynen geri giderler.

• Kızlı erkekli buluşmalara karşı çıkan erkek kesin ****dir 😂😂😂

• Sevişmiyorsan sayıya destesin ya biz sevişmiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Beni mi gözetliyorsun sen dedim hayır geçerken görüyorum dedi olayı orada bilerek uzatmak istemedim işim vardı.

Ama aklımda bir dahaki sefer birşey demeye kalkarsa o zaman amca dinlemem.

Senin evini kasten gözlemesi ve bunun hakkında hesap sorar gibi çıkışlar yapması direkt olarak tacizdir. Yasal olarak bunun bir taciz olduğunu belirterek ilerleyebilirsin. Şerefsiz falan deme tabi önce tatlı konuş :)

• Kardeşim sen haklısın evsenin gürültü patırtı yapmadığın sürece çevreyi rahatsız etmeden sürece istediğinle evine girip çıkabilirsin. Apartmanda olan örümcek kafalılara bakma sen burada da onlardan var takıl sen ev senin kardeş kimseyi takma. kedi uzanamadığı ciğere mindar dermiş.
  • adam sürekli seni dikizliyorsa dava açaz misin

• Yorumların bazılarını okumayın IQ'nuz düşer..

Hatta insan, foruma kadar nasıl geldi diye düşünüyor???  

• Adam istediğiyle girer çıkar evine. Buna karışan yobazdır. Yallah Arabistana!

• Ailenin alt katında ya da üst katında senin yaptığını yapanlar otursa buna razı olur musun? Senin zoruna gitmez mi ?

• "Kızı eve götürüp birşey yapacak karakterde bir tip değilim."

Eve kız getirmene laf eden adama kızarken, düzgün bir ilişkisi olup cinsel hayatı olan insanları kötü gösteriyorsun sen de bu cümlenle. Yani ben eve kız arkadaşımla gelip bir şeyler yaşıyorsam karakterim mi bozuk oluyor?

"takıldığım kızlar düzgün insanlar, bende düzgün biriyim."

"Sizin gibiler kızları sadece o işi yapmak amacı ile eve götürdüğünüz için bütün kızları öyle zannedersiniz."

Sen de evlenmeden cinsel ilişki yaşayan her kıza ahlaksız, "düzgün" olmayan kızlar mı diyorsun yani? Adama yobaz muamelesi yaparken sen daha da yobazlaşmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 5 Aralık 2020; 20:27:22 >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Seni ilgilendirir mi alakadar eder mi?
  • radko kullanıcısına yanıt

Evet evi bana yakın olan komşumun yaptığı şeyler eder. Apartman girişine polis uyarı kağıdı astı. Binada tanımadığınız biri olursa kimsin diye sorun,gerekirse polisi arayın diye. Böyle rahat yaşamak isteyenler müstakil evde yaşayacak. Belli ki adamı rahatsız edecek bir şey yapıldı. Yönetim gerekirse kiracıyı binadan attırır ev sahibinin de evini zorla satışa çıkartır. Her şey binada yeterli imza toplanmasına bakar. Sen ailenle otururken üst katına seks amaçlı gelenlerin inlemesini dinlemekten keyif alıyorsan ya da bundan rahatsız olmuyorsan o senin bileceğin iş. Evi otel rahatlığında kullanamazsın. Genel ahlaka aykırı hareketlerde bulunamazsın. Bu tarz şeyleri normalleştirmek aydınlık bunlara karşı olan da yobaz değil. Bunlar bu kadar doğru şeylerde o kızların bekar evine gidin ailelerinin de haberi olsun. Bizim binada bir kadın evi fuhuş yerine çevirdi hemen polisle evi boşalttırdık. Yok öyle kafanıza göre aykırı şeyler yapıp adına özgürlük, çağdaşlık demek. Evimi kiraya verdiğim bekarlara da "eve karşı cinsi sokarsanız evden çıkarsınız "diye uyardım. Ben evimi millet seks amaçlı kullansın diye vermem barınma amaçlı veririm.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Konu başlığı sizi ifade ediyormuş tam olarak.
    Millet evde yiyişmeden size gelip evlilik cüzdanlarını gösterip onay aldıktan sonra yiyişçek demek vay arkadaş olaya bak dikkat edin fazla millete karışmayın bi gün öyle bi sert kapıya çarparsın ki başınız beladan kurtulmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.