O kadar hop amcaya 2 kız ortamı yok hocam, ama olsun güzel öneri :D |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (17. sayfa)
-
-
Kızlarla seviştiniz mi ? Kız kardeşin başka evde kalmasına razı isen .. ve benzeri cümle kuranlar geleceğin NAMUS DAYILARI
Size ne ya ? Milletin hayatından size ne ? Kendi mahallemde bile görüyorum. 3-4 yaşında çocuklar oyun oynuyor, kız çocukları ayrı, erkek çocuk ayrı oynaycakmış, Ayıpmış.
Çocuk ya bunlar ? Ne ayıbı, emenike yobazları. Ortaçağda bile yoktur bu kafa.
-
Bunlar aynı şeyleri kendileri yapamadıkları kızları sadece o iş için görmeleri yüzünden kız arkadaş veya sevgili yapamıyor.
Yapan görünce de çatlıyorlar.
-
Çatlamadım. Amacını merak ettim. Herkes aynı yapıyor diye kendini haklı çıkarmaya neden çalıştığını da anlamadık. Amcayla aranızdaki mevzunun burada açılmasının maksadını aynı sadelikle bir kez daha soruyorum. -
Sen foruma dün mü katıldın ? :DD
Bu konular forumda konuşulur uzun süreler tartışılır.
Fark ettiysen yaşadığım olayın şehir, ilçe, mahalle, sokak, olayı yaşadığım kişinin ismi, olaydaki arkadaşlarımın ismi hiçbirşey belli değil. Tamamen anonim şekilde bir konu yorumlanıyor.
Bu gayet normal bir durum, çatlamıyorum demişsin ama çatlıyorsun veya forumu bilmiyorsun.
Böyle bir olay başına gelmiş de olabilir o yüzden böyle diyor olabilirsin, bilemiyorum.
Açtığım konuda yanlış bir durum olsa idi Donanımhaber Adminleri bu konuyu silerdi.
Siz o güzel canınızı sıkmayın.
-
Hayrına hayır olsun. Konu sahibini savunuyorum.
-
En fazla nüfus artar annen babanla seks yapmadan mi doğdun sen? Insanların sevişmesi niye acayip geliyor, cevaplayayım hep son yüzünden, din fakir insanların afyonudur. -
Forumda hala bebeleri kuşların getirdine inanlar mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 5 Aralık 2020; 15:44:27 > -
Belli oluyor ki var
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRVPVNVSYON
Bu mesaj silindi.Bir de 66 kişi beğenmiş. Yazık valla.
Bu yorumu kimler beğendiyse beni blok'lasın, bu tür insanlarla muhatap bile olmak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O 66 kişiye kız versen ağızlarının suları akar.
Ama kendileri yapamadığı için başkalarının da yaşamasını istemiyorlar. Bu yüzden böyle yanıtlar veriyorlar.
-
Aman yanlış yönlendirme yapmayayım. Bir mesajla niyet bozulmaz tabii ki burası işin latifesi. Ama ana fikir nice namus kumkumalarının arka planda nelerin peşinde olduğuna dikkat çekmek istedim. :)
Şuraya da İlber Hocanın videosunu bırayım. Başlangıçtan 49' uncu saniyeye kadar izlenmesi yeterli.
Ev kendininmiş, karışmaya hakkı yok. Gürültü edip adamı da rahatsız etmiyormuşsun...Taviz vermeyin.
Bizim millet böyledir...1 tane daire alınca, komple Apartmanı satın aldım zanneder!
Ananın Babanın bile karışmadığı bir olayda, el oğlunun karışmaya hakkı yok.
İlk 49 saniyeyi izledim aşırı haklı.
-
Tabi ki öyle ama bazıları kendi bildiğinden şaşmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerTabi ki öyle ama bazıları kendi bildiğinden şaşmıyor.
O sana karışan adam, acaba gençliğinde nasıldı? Bir başkasına, kendisine müdahele ettirir miydi? Adamla aran iyidir, benden büyük (komşum) nasihat veriyor diyebilirsin... ama hiçbir samimiyetin yoksa, adamı da rahatsız etmiyorsan, salla gitsin.
Sen elalemin evinin evini mi gözlüyorsun lan şerefsiz, bir daha rahatsız edersen hakkında şikayetçi olurum demen gerekiyordu, bunu demediğin için adam üste çıkmış
-
Belli ki gençliğinde karı kız düşkünü olup birşey yapamamış evlenmiş bir insandı. Bir başkası ve kendisine müdahele ettirmezdi halen ben buna beni mi gözetliyorsun dediğimde kendine laf söyletmedi üstüne gittim biraz.
Aram çok iyi değil, nasihat verecek bir insan da değil direk hakarete yönelen şiddete yönelen bir tip. Yaşlılık agresifliği diyelim.
Bir daha birşey demeye kalkarsa ben ona zarf atışı yapıcam sert şekilde eğer anlamaz ise polise veya, ev sahibi ile konuşup evinden attırıcam.
-
Beni mi gözetliyorsun sen dedim hayır geçerken görüyorum dedi olayı orada bilerek uzatmak istemedim işim vardı.
Ama aklımda bir dahaki sefer birşey demeye kalkarsa o zaman amca dinlemem.
-
Başkalarıni rahatsiz etmemek, sadece gürültü etmemekle , yüksek sesle müzik çalmamakla olmuyor malesef..
Gürültü patırtı yapmamakla da alakalı olmuyor.
Doğru,sen onların kulaklarını rahatsız etmemissin ama inançlarını rahatsız etmişsin malesef.
Ülkede her şey varda şu inanç olayına saygı hala yerlesemedi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X