Hocam bir kere daha birşey demeye kalkarsa bunu biraz korkutur üstüne yürürüm, sonra zarf atarım bak amca ev sahibinle konuşur attırırım seni diye. Apartman bana karşı birşey yapmaz diye düşünüyorum zaten çoğu kişiyle aram iyidir ve bizim eski aile evimiz olduğu için herkes bizi tanır nasıl insanlar olduğumuzu bilir. |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (16. sayfa)
-
-
Teyzeden sıkılmış o amca çok belli :D
-
Çocuk musun olm sen? Konudaki adamın kızı, senin bacın mı eve attığı kız? Size ne lan hayırdır, bacısı olsa düşünürmüş, konuyla ne alaka lan? Konudaki amcayla ne alaka lan, ona mı düştü korumak? İzin verip vermemesi ailesinin durumu, koca konuda o kadar şey varken geri kafalılıktan dolayı konuda tek kıza takılıp kalmışsın. Allah bol kız versin sana bu şekilde zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidin hocam, gitmek kolay olsa 18-30 yaş arası nesil gider zaten eminim.
-
Giriş çıkışlarda sorunum olmuyor zaten kavga gürültü patırtı olmadığını, zil zurna sarhoş olup olay falan da çıkarmadığımızı söylüyorum. Bu dayının takıldığı olay yanımda karşı cins olması, yapacak birşey yok bir daha laf atmaya kalkarsa anladığı şekilde konuşurum.
-
Yorumlarda dayıyı savunanlar bile var Taşını toprağını s T.C.
-
Doğru
-
Ben bir daha birşey demeye kalkarsa sıkıştırırım bu amcayı anladığı dilden konuşurum.
Bunu yapınca zaten çok yüksek ihtimalle yelkenleri indirecektir.
-
Benim komşum sağlam dayak yedi benzer bir olay yüzünden. Eşi yardımcı komiser olan kadın öğretmen arkadaş evinde sürekli internet kesildiği için canlı dersler benim evde yapıyordu. Bir odada ben diğer odada derslerimizi yapıyoruz. Bir gün bu geri zekalı komşum arkadaşıma “bir daha bu eve girip çıkma” demiş. Neyse olayı duyunca arkadaşımla kapısına hesap sormaya gittik. Bu namussuz şerefsiz adi köpek kıza ve bana öyle şeyler dedi ki kan beynime sıçradı. “Fuhuştan polisi arayacam” felan diyor, o kadar ağır konuştu. Arkadaşımın kocası da eşini almak amacıyla tam olayın ortasında gelince olay orada patladı. Ağzını burnunu kırdı elemanın. Ben polis olan arkadaşı tutamadım. Elemanın boynunu sıkıyordu da zor elinden aldım. Eşi de önlem olarak belinden silahı aldı. Karakola gittiğimizde bu namus bekçisi takılan rahatsızın hırsızlıktan kaydı çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 5 Aralık 2020; 14:6:57 >
Ya alt tarafı arkadaş ortamı ile insan gibi binaya giriliyor ne haklı dayı, katlanamıyorum sizin gibilere.
-
Ya kardeşim bunu sadece ben mi yapıyorum, forumda yaşadığın bir olayı da anlatabilirsin.
Bunu anlatmam senin neden bu kadar zoruna gidiyor ki?
Senin gibiler böyle şeyler yapamadığınız için yaşayan kişiler de yaşamasın istiyosunuz.
Beğenmiyorsan konuyu okuma bilader, gerekirse beni blokla konularımı görme, ama bu kadar çatlama.
-
Bilader siz niye her konuyu dine çekiyorsunuz, sanane abim milletin inancından.
Müslümansam sana mı müslümanım, ateistem sana mı?
Herkesin dini kendine şunu kafanıza bir sokun.
Bana müslümanlık öğretmeye kalkma, araştırmadığımı da sanma.
Benim söylediğim şey ne sen direk konuyu dine çekiyorsun bi bitmediniz..
-
Kendisi kızları sadece o iş için görüyor bir obje olarak.
Bu yüzden kızlarla arkadaş olmak nedir bilmiyor, ve arkadaş yapamıyor.
Anlamaz o senin dediklerini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHocam bir kere daha birşey demeye kalkarsa bunu biraz korkutur üstüne yürürüm, sonra zarf atarım bak amca ev sahibinle konuşur attırırım seni diye.
Apartman bana karşı birşey yapmaz diye düşünüyorum zaten çoğu kişiyle aram iyidir ve bizim eski aile evimiz olduğu için herkes bizi tanır nasıl insanlar olduğumuzu bilir.
Hiç üstüne gitme hocam direk ev sahibiyle muhatap ol bence. Alt komşumla sıkıntı yaşadığımda muhatap olmadan direk evsahibimi aradım o muhatap oldu.
Geçmiş olsun.
Böylelerinden ne beklersin ki? Hepsi boş insan..
-
Hocam bu adamı biraz korkutmam gerek sustukça üstleniyor o yüzden.
Ev sahibi ile iletişime geçicem yakın zamanda.
-
ben evsahibini bilgilendirir polise şikayet ederdim. Kapısına polis dayanan birisi tırsar daha da insanları dikizlemez. Tabi karar sizin. Ne yaparsanız yapın ama haksız duruma düşmeyin hocam.
O çok iyi! niyetli amcanın niyetinde olsaydın da iki tane amcanın ağzına layık kişi getirip onu da çağırsaydın hiç sesi çıkmazdı.
Çok iyimser düşünmeyin.
Sağolun hocam, haksız duruma kolay düşecek pozisyondayım.
Adam yaşlı, ben gencim arkadaş ortamım ile evime giriyorum. Ne desem suçlu çıkacak pozisyona düşmem çok kolay.
Bu yüzden düşünerek hareket edicem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X