Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kere daha gözetlerken yakalarsanız polisi arayın şikayet edin. Olur da ileride apartman size karşı bir şeyler yapmaya kalkarsa elinizde koz olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcaya votkalı meyve koktylı hazırlayın ıkram edın memleketten geldı gercek lezzet dıye bıraz acı ama tum agrılara ıyı gelıyo dıyın ogun aksam teyzeyle ugrasır :D

• mcx kullanıcısına yanıt
    Evliliklerde nasıl 2 yıl sonra aktif olsun kadın rahat alışınca salıyor direk pörsüyör
  • Ülkeden gitmek için sebep konulardan biri daha, teşekkür ederim motivasyon kattınız :)

• Aile apartmanında oturuyorsan giriş çıkışlara dikkat etmek zorundasın. Bu yazılı olmayan kurallar arasındadır. Eğer çapkınlık yapmak istiyorsan ( benim gibi ) site içerisinde bir ev tutup yine aynı ortamı yapabilirsin diğer şekilde haksızsın .
  • Dünyanın her yerinde böyle toplumlar yoksullara seksi bir lüksluk olararak görüyorlar,düğün bir milyon sikik gelenek bunun için ,git yoksul mhlere en ateisti,kemalist bile bekara kiraya vermiyor,zengin mh lerde hacı amcalar bile garsiniyer yerlere düşünmeden kıraya veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası seks apartmanı değilse dayı haklı
  • Hocam belki de kızı eve atma amacın olduğu için denk gelmiyordur, arkadaşca yaklaşsan amacın o iş olmasa belki arkadaşın olurdu denedin mi hiç?

• yigitali1 Y kullanıcısına yanıt

Kardeşim bu soruları ben hep açıkladım senin gibi yazanlara git oku  

• dribblingmaster kullanıcısına yanıt

:dd

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Benlik bir sıkıntı yok, pislik çıkartan insan türü de değilim, herkes tanıyor ve anlaşıyorum apartmanla, zaten ev bizim önceden orada oturuyorduk ailecek. Bu dayıda sıkıntı var sadece

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Burada illa bir sonuç istemem mi lazım?

Konuya gayet güzel cevaplar ve öneriler geldi senin gibilerle mi uğraşayım?

İlgini çekmiyorsa hoşuna gitmiyorsa konudan çıkarsın olay biter, bu kadar çatlamasaydın iyiydi.

• Herkesin görüşü kendine, şu balıklama atlama olayı doğru burada yok bacına yapsalar falan diyenleri bir kız evine davet etsin uça uça giderler eminim. Gelmiş burda bekçilik yapıyorlar.

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Demedi  

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Dediğin o kadar doğru ki...

Yolda kız görünce ağzı açık kalıyor bu tiplerin, ama sorsan namus bekçisi hepsi. Sallayacaksın gidecek bu tipler.

Bir daha dayı tarafından rahatsız edilirsem, önce bir zarf atıcam anlamazsa apartmandan attırıcam ev sahibi ile konuşup.

• Hayır yaşlı bir amcayla yaşadığın sorunu getirip buraya yazmaktaki amacın ne onu çözemedik.
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

Sorsan bizim zamanımızda öyleydi çocuğum der. Boş iş.

• rash.87 kullanıcısına yanıt

Yaşlı adamdan çok gelen bazı yanıtlar beni şaşkına uğrattı.

Yolda kız görse ağzından salya akacaklar burada namus bekçisi olmuşlar.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Abartmaya devam ederse anladığı dilden konuşurum hocam, sağolun.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.