Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle olaylara karşı ilk tepkiniz, yüksek sesle;
    sana mı soracam lan ne yapacağımı!! olmalı
  • Bu çok sıkıntılı bir konu. Sığ görüşlerden arınmış, aydın biri olarak düşünürsek kimsenin evine giren çıkan bizi ilgilendirmez veya böyle düşünmemiz gerekir. Sonuçta kuzeni olabilir, kardeşi olabilir, normal arkadaşları da olabilir, sevgilisi olabilir, sadece cinsel ilişki yaşadığı biri de olabilir. Sonuçta tek tip bir insan tipi düşünülemez. Herkes hayatını istediği gibi yaşayabilir.

Fakat bunu farklı açılardan ele alırsak. Konu sahibini ve yaşadığı durumu tamamen konu dışında bırakarak konuşuyorum bu arada... Bunun bazı istisnai durumları var. Ben mesela karşıma kadın pazarlayan bir adamın oturmasını veya kendini pazarlayan bir kadının oturmasını istemem. Bu kadının/adamın evine giren çıkan beni ilgilendirmez diyemem. Çünkü ben şehir dışında olduğumda, işte olduğumda aklım evde kalacaktır. Eşim var, çocuklarım var. Evet, kişinin kendi evi olabilir ama bu evde her şeyi yapabileceği anlamına da gelmiyor. Bunun esnek de olsa sınırları olması gerektiği düşüncesindeyim.

• inanç meselesi evet. ama yinede hor görülmesi gereken durumdur. ahlaki dejenerasyondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin evine giren çıkandan sanane dayı, varsa rahatsız olduğun bir durum , polisi ara kontrole gelsinler, bu kadar basit bir olay..

• Savcılığa suç duyurusunda bulun beni taciz ediyor diye. Savcılığa çağırıp ifadesini alırlar bu korku da ona bir süre yeter 😀

• Bunu diyen namus bekçisi yaşlı boomerların 9-10 tane çocuğu olur genelde.Sonra ''bIzIm zAmAnImAzDa bÖyLe dEğIlDi''

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

O sınır dediğiniz şey zaten var. Adına da hukuk deniyor.

Fuhuş, tanımlanmış bir suç. Hem yapan hem de aracılık edene gayet ağır cezalar var. İnsanoğlu, birlikte yaşamanın kurallarını binlerce yıldır oluşturuyor ve geliştiriyor zaten.

Yani “kadın satamamalı” diyorsunuz ya. E tabii ki, zaten kanunlara aykırı ve tek ihbara bakar.

Bu konuda ise kanuna aykırılık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Aralık 2020; 9:6:2 >
  • Bizden ne istiyorsun ben onu anlamadım!

Anlatmışsın evet güzel sitem etmiş isyan etmişsin ok. Sonuç nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

O sınır dediğiniz şey zaten var. Adına da hukuk deniyor.

Fuhuş, tanımlanmış bir suç. Hem yapan hem de aracılık edene gayet ağır cezalar var. İnsanoğlu, birlikte yaşamanın kurallarını binlerce yıldır oluşturuyor ve geliştiriyor zaten.

Yani “kadın satamamalı” diyorsunuz ya. E tabii ki, zaten kanunlara aykırı ve tek ihbara bakar.

Bu konuda ise kanuna aykırılık yok.

Kanunlara pek vakıf değilim. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Forumda olsun, apartmanlarda olsun, bu namus bekçisi kesilenlerin alayı beleş xxx bulsa balıklama atlar.

Yengesine baldızına bıyık büken tipler bu şekilde "ben çok namusluyum" mesajı vererek kendilerini aklamaya çalışırlar hep.

Aynısı başıma geldi.

Öğrenci kiracıma laf eden eski komşum, kocası başka şehirde çalışırken kendisi eve adam alıyordu. Adam akşam geç vakit gelip sabah erkenden gidiyordu. Gece tabi ki çakkıdı çakkıdı oh oh.

"Senin de ne mal olduğunu biliyoz" demek lazım ama desem iftira atıyorum diye başım belaya girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 5 Aralık 2020; 9:15:56 >
  • Bu ne la grup mu var gencler demedi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

inanç meselesi evet. ama yinede hor görülmesi gereken durumdur. ahlaki dejenerasyondur

Müge Anlı izleyin.  

• Hocam hem oradaki dayıyı hem de burada dayının genç versiyonlarını .iktir et gitsin.Bunların yaşlısı da genci de aynı.Dışarda elalemin karısını,kızını ve kardeşini görünce ağızlarından salyalar akarak zihinlerinde türlü türlü fantaziler kurarlar ama yan yana bir kızla erkeği görünce anında 'namus' bekçisi olurlar.Kim namustan,ardan bahsediyorsa ve bunu dilinden düşürmüyorsa unutma en namussuz en arsız kişi odur.

Orası senin evin ve istediğin gibi kullanabilirsin.Kimseyi rahatsız etmiyorsan hiçbir şey yapamaz.Aksinin onun bu davranışları seni taciz etmeye girer.Eğer uslanmazsa polise şikayet et gidip bir ifade versin.Öyle insanları rahatsız etmeye hakkı yok.

• O namus bekçisi amcaya sorsanıza siz eşinizle kaç yaşında evlendiniz, ilk çocuğunuz kaç yaşında doğdu diye. Yada direk kardenişiniz ölünce hanımıyla evlenmek normal tabi diyip eve de girebilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 5 Aralık 2020; 9:24:12 >
  • Hiçbirşey olmaz gürültü patırtı yapmadığınız sürece kimseyi ilgilendirmez.Abartmaya devam ederse basına şikayet edin hocam ordanda karakola Sosyel Medya adalet birimi devreye girmeden hukuk işlemiyor bu Ükede bilirsiniz.
  • Valla ben tekme tokat girdim.

Aynı şekilde bi komşum 2-3 kez kızlarla girdiğimi görmüş bana birşey söylemedi.

4üncü seferde kuzenlerim geldi balkonda otururken kapı çalıyo ama nasıl çalmak kapıyla kavga ediyor herif.

Açtım açar açmaz burası kerhane mi lan burası bu binada aile oturuyor dedi. Anlayamadım dedim tekrar etti çenesini eline verdim gönderdim.

Karşı dairemde oturuyordu en son seni vurucam seni vurucam dedi o günden sonra bi daha görmedim.

Neyse eleman yöneticiymiş kapıcıya talimat vermiş onlara hizmet verme diye.

Apartmana çıktım herkesin çöpleri almış bizimkileri bırakmış dönmüş gidiyor, sordum hayırdır diye sen terbiyesizlik yapmışsın yöneticiye size bi daha hizmet vermicem dedi.

Dedim uyar, bana fark etmez aidat parasındanda yırtmış oluruz sıkıntı yok derken öyle şey olmazmış aidat ödemek zorundaymışım falan kapıcıyla da girdik birbirimize tekme tokat. Çözüm oldu mu dersen bi daha kimse kapıma gelemedi ben yaşantıma devam ettim.

adam gençliğinde yapamadıklarını senin yaptığını görünce delleniyor hiç birşey yapmamış olsanda bizim türk zihniyetinde 1 kız 1 erkek yanyana gelince kesin sevişir mantığı olduğu için. Sen içerde atomuda parçalasan onun gözünde her türlü sevişiyon :)

• Normal. Herif kuduruyor. Zamaninda yüzünü görmediği birini almış 60 yıldır ona atlıyor. Sen antrikot yiyon, bonfile yiyon, t-bone yiyon adam 60 yıldır suya doğranmış kuru ekmek. Fırsat versen gel amca beraber takılalım desen gelmezse adam değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amcayida ortama cagirin bidaha sikayet etmez
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.