Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam filiasyon ekibini arar ihbar ederdim hiç uğraşmam, covid-19 var. Kafam rahat ederdi. Seninle de hiç konuşmamış olurdum. Miss gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbilir kendi ne haltlar yedi ya da hep düşündü ama yiyemedi, aklına onlar geliyordur.

düşünsene yan apartmanda gençler orgy yaparken kendi evde mandalina yiyor. tabi ki buna karşı çıkacak. olay kıskançlık yani saygı, rahatsızlık verme felan hikaye. sabah akşam evde annesini, karısını döven, bütün apartmanı uyandıran birisi olsan bırak kapıda yolunu kesmeyi dışarda görse günaydın efendim der. hani saygıydı buna niye laf etmiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 5 Aralık 2020; 10:9:19 >
  • Bir dahaki sefere dayıyı tek ya da eşi ile birlikte(ortamına bağlı) çağırın oturun çay için sohbet edin. Sıkılmıştır belki adamcağız diyemiyordur.

Kızlar çay koysun kurabiye kek Vs ikram etsinler. Amca askerlik anılarını anlatsın. Gülün eğlenin.

Merak kediyi öldürmüş tatmin diriltmiş.

Dört duvar arasında olan şeyler bizim milletin ilgisini çok çeker. Halbuki hiç kimseyi alakadar etmez ne yaşandığı eğer kimseyi gürültü Vs ile rahatsız etmiyorsa yaşananlar... Yoksa sado mazo bile yapsanız sessizce bu kimseyi ilgilendirmez.

• Amcayı betimlerken şivesini ön plana çıkartman ön yargıların olduğunu gösteriyor. Kızlı erkekli yaşamaya alışmanın üstüne ayrıştırıcı düşüncelerinden de arınırsan mis olur.
    İyi eğlenceler.
  • Benim oturduğum apartmanda gelip biri bunu diyecek gerisini düşünemiyorum.
  • Bu kadar sohbetten bir konuya ulaşamadığınız belli madem siz rahatsız oldum diyorsunuz komşunuz da şikayetçi oluyorsa durumunuzu bilemiyorum tabi satın evi çıkın gidin daha tutucu olmayan komşuları olan bir daire ya da müstakil eve taşının ,bakın yanlış anlaşılmasın durumunuz müsaitse diyorum...Bu devirde böyle ne yapsanız ne etseniz mutlaka her Apartmanda böyle sakinler vardır ve olacaktır da..Bir de evi alırken biraz da komşuları analiz etme şansınız varsa edin derim...Saygılar

• İnsanlar konusunda daha az fikirler konusunda daha fazla meraklı olun....bunu diyen Marie Curie

Büyük ihtimal hemcinslerinin vaziyetini görüp akıl vermiş genelde pencerede balkonda akşama kadar diğer insanları takip eden kadın olur, senin yaşlı dayı aslında kendi boşlukta bir sosyal ortamı yok eglenemiyor gulemiyor bu diğer insanları merak etmesine sebep oluyor .....çok gıcık olurum böyle insanlara benim vaka kadın olduğu için tersledigim de olmuştur sadece insanları merak eden sürekli başka insanlardan konuşan kadınları bı kamyona yükleyip denize dokesim var o derece .....

• Hocam böyle tipler gençliğini senin gibi yaşayamadığı için kıskanıyor başkaları da yapamasın istiyor. Forumda da bunlardan yüzlerce var. Takılma buradaki asosyal ergen veletlerin laflarına. Çoğunun sevgiliyi geçtim normal kız arkadaşları bile yok. Herkes de kendileri gibi olsun istiyorlar. Yerinde olsam inadına her gün çağırırım.

Baktın sürekli böyle devam ediyor bir dahakine polisi çağır beni ve eve gelen misafirlerimi taciz ediyor de. Sen yapmazsan o seni şikayet edecek çünkü evde parayla fuhuş yaptırıyor diye bu tipler böyledir ciğerini bilirim. Benzer durumlara çok denk geldim o yüzden diyorum. Şimdiden tavrını koy. Kimse kimsenin hayatına karışamaz.

• hayatında mahkeme duvarı görmemiş tipler gene asıp kesmeye başlamış :D

• Abi çok enteresan ya, iyi ki böyle komşulara denk gelmedim şu ana kadar, çok yorardı hakkaten bu tarz profiller beni. Üniversitedeyken kız arkadaşım bi dönemin yarısından fazlası bizde kalırdı belki de, şimdi Almanya'da aynı evde beraber yaşıyoruz, 10 senedir beraberiz, 2-3 sene öncesinde bir komşum bana böyle dese ben de sallamazdım herhalde, asla anlaşılamayacak, empatisi de olamayacak bir kafa bence.

Benim de ablam var, kız kardeşim olsaydı da değişmezdi, namusun bir bekçiliği yok arkadaşlar, böyle bir dünyada asla değiliz. Herkes kendi seçimlerinden sorumlu ve bunlar aracılığıyla yaşadığı sıkıntı ve mutluluk her neyse kendi duygusu olarak bunu yaşıyor. Dış etmenler, insanlar veya başkaları buna sadece destek olabilir. Herhangi bir yakınım başka erkeğin evine gitmiş sorgulamasının empatisel bir durumu yok yani. Bu kişisel bir tercihtir, hep de böyle olacak. Ayrıca bir önemli detay daha, biz nelerin eksik veya yanlış olduğunu, yasaklanması gerektiği üzerinde baskın bir düşünce yaratırsak bireyler bunu yapmaya kendini daha çok iter, bu bilinmiş bir gerçek. Herkese yasaklı, sınırları aşan davranışlar çekici gelir. O yüzden bu tarz normları yaşamında yer eden insanlar olmamalı memlekette, bu düşüncelerin hiçbir getirisi yok, olmayacak da.

Ama herkes böyle değil aksine çok iyilerimiz var. 3 sene önce falan 3 erkek Kağıthane'de kalıyorduk, balkonda tahta döşek yapıyoruz, çekiç, çivi, testere bayağı ses çıkıyor yani. 3 saat uğraşmışız son aşamaları artık bu kadar uzayacağını bilmiyoduk, akşam saat 10 civarları. Kapı çaldı, aha dedim sıçtık. Komşu teyze geldi, ve sadece şunu dedi, arkadaşlar benim oğlum geceleri (saat gece 12den sabah 6-7 ye kadar) çalışıyor, o yüzden bu saatlerde uyuyor, sizlerden ricam şu an ses yapmasanız ben o uyandığında tekrar gelicem, 1 saat sonra falan devam edebileceğinizi söyleyeceğim dedi. Şok oldum resmen, zaten suçlu olduğumu biliyordum kendimi falan savunmayacaktım ama hiç beklemediğim bir cevap verdi. Resmen, şikayet etmedi sadece durumuna uygun bir biçime sokmak istedi çıkan gürültüyü. O zaman anladım ne güzel insan olduğunu, o günden sonra market alışverişi olsun, yiyecek destekleri olsun, hep destek olmaya çalıştım o teyzeye. Arada annemler falan eve geldiğinde onunla da çok güzel sohbet ederlerdi, ne iyi insandı. He bir de apartmanın dışındaki kedilere yem veriyor, içeri alıyor, en üst katta yangın çıkışının olduğu yerde bazen konaklatıyor diye söylenirlerdi buna(kendi kedisi vardı ama sokak kedileri için), annem de ablam da en son bizim evi kapatırken sokakta baktıkları bir yavru kediyi sahiplendiler, yanlarına aldılar hala kedi ablamlarla yani.

O yüzden, gerçekten denk gelmek lazım, iyi atılan her adımda bi keramet oluyo, senin komşunun bekçiliği namus değil, sadece kendi görgüsüzlüğü. Namusun bekçisi yok, olamaz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooof -- 5 Aralık 2020; 11:5:51 >

• "Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur."
  • TRVPVNVSYON kullanıcısına yanıt
    Bu gelecek olan aşı da kobay olarak sizin gibileri kullanmak gerek
  • Yine biz hariç herkes sevişiyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: TRVPVNVSYON

Bu mesaj silindi.
    Çok hatalı bir aynalama, birçok konuda sergileyemediğimiz dönüp kendine bakma şartını ancak konu cinsellik olunca aklımıza getiriyoruz. Hem erkeğin hem de kızın genç yaşlarda böyle şeyler yapması dünyada genel olarak iyi karşılanmaz, erken hamilelik veya ileride ortaya çıkacak cinsel hastalıklar çok pişman edebilir, mutlaka o kişilerin gelecek nesillerinde bir "yük" olacaktır. Sorun o komşunun kalıplaşmış iç karartan tarzı; vereceğiniz en güzel cevap neler neler oluyor bu ülkede, bana ses çıkarıyorsunuz ama siyasi konularda ne hatalarınız vardır, lütfen doğru muhattap seçin olmalı...

İnsanları öyle uyutuyorlar ki annem babam Survivor Türkiye'de seks yok zannediyorlar, bakın bu durum nereye giderseniz gidin kan şelalesi var anlamına gelir Bir de kimi mikroplar bu kadar gizli kapaklı işlerine rağmen iç savaş çıkartıp gözü bunları görenleri öldürmek istiyorlar, zaten bu durumda sonuç belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amcanın tek derdi seks yapıp yapmadığınız. Bir daha ki sefere "merak etme amca seks yapmadık" deyin. Buyur gel ortamımıza bak istiyorsan şeklinde teklifte bulun.  

• aga kimseye rahatsızlık vermiyorsan gelip sana kimse birşey diyemez kendi mülkiyetinde

polise şikayet et taciz ediyor de geç uğraşılmaz böyle

• Yer Gök Cinsellik diye ağlarken birilerinin cinsel hayatının aktif olmasını çekemiyoruz :))

Bırakın millet istediği gibi yaşasın evlilere ait değil bu cinsellik.

Gerçi evlilerinde ilk 2 yıl hariç pek aktifliği yok :))

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.