Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quax77

Bu mesaj silindi.
    Bugün ona karışan yarın fırsat bulunca gözünün üstünde niye kaşın var der yine karışır, içlerindeki art niyeti din ve ahlak maskesi ile saklayan tipler ama hala birsürü kişiyi kandırıyorlar görüldüğü üzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Bizim halen orta çağ kafasındaki insanlarımız böyle düşünüyor, yapacak birşey yok.

• road35 R kullanıcısına yanıt

Aynen dayının hevesi kursağında kalmış ondan böyle çatlıyor.

• tugays77 kullanıcısına yanıt

Hocam bu amcaya gel bizle otur desem kalp krizi geçirir heyecandan, aşırı geri görüşlü bir insan, nereye girdiğini şaşırır ortamdan.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt

Ben olsam bende öyle yapardım, bana bulaştı daha o apartmanda olduğum sürece kıllık yaparım o adama.

• Kocaysan döversin bunu kabul ederler, kocadır yapar derler.

Ama arkadaş olamazsın, namussuz ilan ederler.

• Müslümansan yani imanın inancın varsa yaptığının doğru yanlış olduğunu ARAŞTIR.
    Yok ben müslüman değilim dini inancım yok diyorsan HER ŞEYİ yapmak da özgür olduğunu DÜŞÜNEBİLİRSİN...
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt

Bu adamla konuşsanız 10dk sonra kanser eder o kadar kıl bir dayı.

Hiç katlanamayacağım olaylar, bir daha karışırsa zaten ben anlatıcam anlamak istediği şeyi.

• bortecoder kullanıcısına yanıt

Hocam adamın şivesini söylerken dalga amaçlı söylemedim benim ailemde de şiveli konuşanlar var.

O an gözünüzde canlansın diye şiveli konuştuğunu belirttim. Kimsenin şivesiyle dalga geçecek değilim.

Ama bu amcayı görsen kuracağı tek cümleden nasıl bir kafası olduğunu anlarsın ve söz geçiremezsin.

Sen istersen hiç birşey yapmadığını kanıtla bu dayıya yine kendi bildiğini okur, yine kendi dediğini onaylatır.

Kendi bildiğinden şaşmaz birisi. Umarım anlamışsındır.

• Black_34 kullanıcısına yanıt

Bende pişmanım sert yapmadığıma, bir daha birşey demeyi denerse o zaman düşünürüm.

• eroll E kullanıcısına yanıt

Hocam şuan öyle bir durumda değilim, olsam da evimi satıp gitmezdim sırf amca için. Bütün apartmana sorulsun benden şikayet geliyor mu diye gelmez, herkesle iyi anlaşıyorum ama bu amca bana taktı.

Gerekirse adam kiracı ev sahibi ile konuşur böyle böyle diye onu bile attırırım, kendi evimden olamam durduk yere.

• mcebi001 kullanıcısına yanıt

Evet hocam, kendimi düşünüyorum onun yerinde ve diyorum neden merak edeyim ne yaptığını, neden gençleri rahat bırakmayayım diyorum.

Bunu yapabilmek için aşırı geri kafalı olmak gerekiyor.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam. Konuya sizinki gibi güzel yanıtlar geldi, ama şaşkınım bazı yanıtlar hala o kadar saçma ki anlatamam..

Bu insanlar kızları sadece o işi yapmak için görüyorlar o yüzden asosyaller ve hiç kız arkadaşları olmamasının sebebi bu.

Ama gelde anlat işte..

Bu arada amca bir daha bana birşey yapmaya kalkarsa sakin olmayacağım güzel bir ayar çekerim.

• elweda kullanıcısına yanıt

:D

• sizin bahsettiğiniz teyze gibi olsa herkes türkiye daha iyi yerlerde olabilirdi şuan..

Bu amca gibilere ne laf geçirebilirsin, ne de söz. Duvarla konuşmakla eş değer bu insanlarla konuşmak.

• Opricnik kullanıcısına yanıt

Kızları sadece o iş için görüyorlar o yüzden ne bir arkadaşı ne bir sevgilisi oluyor.

Gel de anlat..

• malchik kullanıcısına yanıt

Koşa koşa gelir, heyecandan kalp krizi geçirir.

• ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt

Ortama gel desem heyecandan kalp krizi geçirir, tansiyonu oynar. Öyle bir insan.

• abboww kullanıcısına yanıt

En yakın zamanda bir şey demeye kalkarsa anlatıcam ona ben istediği şeyi...

• mcx kullanıcısına yanıt

Kendisi yaşayamıyor yaşayan insanı da yalancı çıkartıyor, niye çünkü kendisi yaşamadı yani kendi beceremiyosa kimse beceremez. Böyle düşünen insanlar kızları sadece o iş için görüyorlar bu yüzden ne bir kız arkadaşı ne de sevgili yapabiliyorlar

ama anlatamazsın onlara.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.