< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (15. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun.
Bizim halen orta çağ kafasındaki insanlarımız böyle düşünüyor, yapacak birşey yok.
-
Aynen dayının hevesi kursağında kalmış ondan böyle çatlıyor.
-
Hocam bu amcaya gel bizle otur desem kalp krizi geçirir heyecandan, aşırı geri görüşlü bir insan, nereye girdiğini şaşırır ortamdan.
-
Ben olsam bende öyle yapardım, bana bulaştı daha o apartmanda olduğum sürece kıllık yaparım o adama.
-
Kocaysan döversin bunu kabul ederler, kocadır yapar derler.
Ama arkadaş olamazsın, namussuz ilan ederler.
-
Müslümansan yani imanın inancın varsa yaptığının doğru yanlış olduğunu ARAŞTIR.
Yok ben müslüman değilim dini inancım yok diyorsan HER ŞEYİ yapmak da özgür olduğunu DÜŞÜNEBİLİRSİN... -
Bu adamla konuşsanız 10dk sonra kanser eder o kadar kıl bir dayı.
Hiç katlanamayacağım olaylar, bir daha karışırsa zaten ben anlatıcam anlamak istediği şeyi.
-
Hocam adamın şivesini söylerken dalga amaçlı söylemedim benim ailemde de şiveli konuşanlar var.
O an gözünüzde canlansın diye şiveli konuştuğunu belirttim. Kimsenin şivesiyle dalga geçecek değilim.
Ama bu amcayı görsen kuracağı tek cümleden nasıl bir kafası olduğunu anlarsın ve söz geçiremezsin.
Sen istersen hiç birşey yapmadığını kanıtla bu dayıya yine kendi bildiğini okur, yine kendi dediğini onaylatır.
Kendi bildiğinden şaşmaz birisi. Umarım anlamışsındır.
-
Bende pişmanım sert yapmadığıma, bir daha birşey demeyi denerse o zaman düşünürüm.
-
Hocam şuan öyle bir durumda değilim, olsam da evimi satıp gitmezdim sırf amca için. Bütün apartmana sorulsun benden şikayet geliyor mu diye gelmez, herkesle iyi anlaşıyorum ama bu amca bana taktı.
Gerekirse adam kiracı ev sahibi ile konuşur böyle böyle diye onu bile attırırım, kendi evimden olamam durduk yere.
-
Evet hocam, kendimi düşünüyorum onun yerinde ve diyorum neden merak edeyim ne yaptığını, neden gençleri rahat bırakmayayım diyorum.
Bunu yapabilmek için aşırı geri kafalı olmak gerekiyor.
-
Eyvallah hocam. Konuya sizinki gibi güzel yanıtlar geldi, ama şaşkınım bazı yanıtlar hala o kadar saçma ki anlatamam..
Bu insanlar kızları sadece o işi yapmak için görüyorlar o yüzden asosyaller ve hiç kız arkadaşları olmamasının sebebi bu.
Ama gelde anlat işte..
Bu arada amca bir daha bana birşey yapmaya kalkarsa sakin olmayacağım güzel bir ayar çekerim.
-
:D
-
sizin bahsettiğiniz teyze gibi olsa herkes türkiye daha iyi yerlerde olabilirdi şuan..
Bu amca gibilere ne laf geçirebilirsin, ne de söz. Duvarla konuşmakla eş değer bu insanlarla konuşmak.
-
Kızları sadece o iş için görüyorlar o yüzden ne bir arkadaşı ne bir sevgilisi oluyor.
Gel de anlat..
-
Koşa koşa gelir, heyecandan kalp krizi geçirir.
-
Ortama gel desem heyecandan kalp krizi geçirir, tansiyonu oynar. Öyle bir insan.
-
En yakın zamanda bir şey demeye kalkarsa anlatıcam ona ben istediği şeyi...
-
Kendisi yaşayamıyor yaşayan insanı da yalancı çıkartıyor, niye çünkü kendisi yaşamadı yani kendi beceremiyosa kimse beceremez. Böyle düşünen insanlar kızları sadece o iş için görüyorlar bu yüzden ne bir kız arkadaşı ne de sevgili yapabiliyorlar
ama anlatamazsın onlara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X