Ya neyden bahsediyorsun? Sanarsın adamın evinin içinde takılıyorum. Kendi evim istediğimle giriyorum rahatsız etmeden. Napayım şimdi adam inançlı diye evime kimse ile girmeyeyim mi saygıdan. Ben kendi evime giriyorum, rahatsız etmiyorsam kimle girdiğim onu ilgilendirmez. Biri duysa şu yanıtını sanarsın amca 5 vakit namazını kılıyor cumayı aksatmıyor zanneder. İnançmış, inançlı olan insan başka insanın evine özeline göz diker mi ? İnançlı olan insan başka milleti dikizler mi ne yapıyor evinde diye ? Size göre inanç sadece eve kimle girip çıkmak değil mi ? |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (18. sayfa)
-
-
Bu ülkede kıraathaneler kapanmadığı sürece bu cahillik sürer gider. Kıraathane gerçekten çok büyük bi engel medeniyet için. Başka hangi ülkede var bu saçma sapan kültür. Belki Araplarda vardır emin değilim. Karnı tok gözü aç herifler kıraathane önünde bütün gün onun bunun karısını kızını kesiyor. Sonra vıdı vıdı. Başkasının hayatının onları ilgilendirmedigini hala anlayamadılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: TRVPVNVSYON
Bu mesaj silindi.Bu yorumu beğenen ve destekleyen arkadaşlar beni bloklarsa sevinirim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru bana burda bacın olsa izin verecen mi diyenler elin kızını kesiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrOpen
Başkalarıni rahatsiz etmemek, sadece gürültü etmemekle , yüksek sesle müzik çalmamakla olmuyor malesef..
Gürültü patırtı yapmamakla da alakalı olmuyor.
Doğru,sen onların kulaklarını rahatsız etmemissin ama inançlarını rahatsız etmişsin malesef.
Ülkede her şey varda şu inanç olayına saygı hala yerlesemedi..Yahu madem bu kadar hassaslar, müşterek yaşam alanı "Apartmanda" ne işleri var? Gitsin müstakil bir evde, villada falan yaşasın.
Hem ayrıca herkes niye o adam gibi düşünmek zorunda? Herkesin farklı bir dünya görüşü var!
bacılarınızın namusunu korumanın yolu milleti evden atmak mı gerçekten :D nasıl bir çöplükte yaşıyoruz ya.
-
Harbi anlamıyorum bu kafadakileri.
Adam inançlıdır diyor, inançlı adam başkasının evine giren çıkanı gözetler mi? Kapı deliğinden adam ne yapıyor diye
dizikizler mi hiç ?
Bunlarda inanç Allah'a inanıyorum demekle oluyor.
Namaz yok ezan yok, kitap yok. Sorsan müslüman ama. İnanıyorum demekle inançlı olunmuyor.
-
Millet kendi kız kardeşini başka erkeğin evinde görse namus bekçisi kesilir,burada "namus iki bacak arasımı yaaa" der
-
Bunlar insan gibi arkadaşlıktan anlamaz. Kızları sadece o seks aleti olarak gördükleri için bu şeyleri onlara anlatamazsın.
Ha bacın gitmesin bir yere istiyosan öyle öğretir öyle büyütürsün.
Bacın kendi isteğiyle gidiyorsa ne yapıcan kelepçe vurup eve mi kilitleyeceksin?
-
Üstad bizde yaptık, ama belli etmedik, sordular tanıdık dedik, bazen kapıdan geri gönderdik, ters cevap vermedik ama..
Dünya görüşü ile alakalı değil bu konu.. Ya da git konuş, arkadaşlarım de, iş yapıyoruz de, sen baştan ters davranmissin.
Sen de ters davranmissin , adam da ters davranmis sonuçta. -
Benim oturduğum apartmanda da senin gibi birisi vardı. Binaya gelen giden belli değil. İti uğursuzu topluyordu. Uyuşturucu, içki her bok vardı. Ben de az uğraşmadım onunla. Sen kafama göre hem de bu korona günlerinde kim olduğu belirsiz tipleri dolduramazsın. O kadar özgürlük derdindeysen git müstakil ev al. -
Bilader ben o adamdan önce o binadaydım aile evinde bunu bil. Bütün bina beni tanır.
Yaptık ama belli etmedik diyorsun, napayım ben evin arka camından halatla yukarı mı çekeyim arkadaşları?
Dayıya ben evime gelenin kim olduğunu neden açıklamak zorundayım? Arkadaşım dedim zaten ama işe yaramadı.
Adam gözetliyor ben ne yapayım?
Tam evden çıktığım an kapısını açıp terbiyesiz diyen insan bu amca. Beni gözetlediği zaten ortada.
-
Bu cevap verdiğin daha da beter. Adam inanmıyorsan her b*ku ye özgürsün diyo ya. Ulan kendi memleketim olmasa, milliyetçi olmasam gülerdim de trajikomik.. Bu şekilde bu ülkeden bi b*K olmaz, temizlemeye önce zihniyetlerden başlamaları gerek. Sende salak salak insanlara cevap verip durma beni de tahrik ediyorsun :d
Ayrıca abartmadan az biraz atar gider yap geri çekerler kendilerini, söylemeye fırsat bırakmadı konudaki angutlar.. Sert bi dille konuş bağırmadan, baktın olmuyo o zaman abart hakkındır..
Kimse kimseyi eleştiremez durduk yere. Yaşam tarzı kişiye özel Allah bile karışmıyor. Ancak zinaya yaklaşmayın diyor tabiki. Ama insanların günah işleme özgürlüğü var ve bu bizi ilgilendirmez -
Bilader o dayı apartmanda yokken ben çocukluğumu geçirdim orada haberin olsun.
Benim getirdiğim insanların hepsi saygın kişiler, öyle itle köpekle benim de zaten işim yok anlıyor musun.
Konuya birde kavga gürültü veya alkol içip olay çıkarmadığımızı da yazdım.
Sen diğer yanıtları da okumamışsın belli. Bak, diğer komşular şikayetçi değil hatta beni sevip o dayıyı sevmezler, çünkü ters biri.
Son olarak evin tapusu kimin üzerine ?? : BENİM.
Daha ne kaldı geriye ??
-
Apartman Kültürü, biz de daha tam olarak oturmamış vaziyette. Şartlar ne olursa olsun, kimse kimseye karışamaz. Eve iti, uğursuzu mu doldurdu, gider Apartman Yönetimine şikayet edersin, en olmadı Polis çağırırsın vs (Uyuşturucudan falan bahsedildi diye diyorum)
Onun dışında bir şey demeye hakkın yok. Nasıl ki sen o adamın evine girip çıkanlara karışamıyorsan, o da sana karışamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 5 Aralık 2020; 16:56:17 >
Bazılarının yanıtları tahrik ediyor cidden .d
-
Atar yapmak lazım çünkü, tatlı dilden, güzel anlatımdan anlamıyorlar. Özellikle iyi anlasınlar diye vurgulu anlatarak nokta virgül bile koyuyorum adam demek istediğimi anlamıyor çok komik.
-
Haklısın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X