Önceki yazdıklarımı anlamadığın gibi son yazdığımı da grup seksi, fuhuşu normalleştirdiğimi düşüneceksin büyük ihtimal. Ben de çok gürültülü bir şey duyduğumda müdahele ediyorum tabi ki. Uyulması gereken ahlaki kurallar var. Ama sen diyorsun ki yok evli değilse hiçbir şekilde evime giremez, yok bir çift eve seks harici girmez. İnsanın fikri neyse zikri de o oluyor. |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (21. sayfa)
-
-
@İnspiredTiger Şuan merak ettiğim tek şey kaç yaşında olduğun?
-
Kendinizle ilgilenin andavarlar
Başkasının evini gozleyip duracaginiza iki kitap alın okuyun
Onaylayan andavarlar yapacak bir şey yok.
*Kızlı erkekli* toplulukları seks partsi zannediyor ameleler.
E hayatlarında bir kız arkadaşları olmamış ki mal gibi buyumusler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 5 Aralık 2020; 23:53:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konuyu nerenden okudun :D
Ev benim, ben gitmem kızların evine falan demişsin de ondan.
-
ikematgahım ora değil hocam, değiştirebilirim.
-
Kesin
-
Doğru
-
Dava açmaya açarım da, benim ailem bu konuları sıkıntı yaratabilir sırf arkadaşların için davalık mı oldun falan filan diyerek.
O yüzden direk dava değil de kendim halletmeye çalışıyorum.
-
Kesinlikle katılıyorum
-
Konu sahibinin hayat felsefesini savunanların ya kız kardeşi yok yada evli, diğer bir ihtimalde düzgün yaşayan kız kardeşleri var.
Çoğunluğumuz Türkiyedeki yaygın olan kültürün etkisi altında yetiştik ve o konu sahibinin tezini savunanlar da bu nedenle kendi kız kardeşleri için aynı şeyleri düşünmek bile istemiyorlar aslında
-
Ben ne yapıyormuşum arkadaş sanarsın evi geneleve çevirmişim havası yaratıyorsunuz.
Siz bilmiyor musunuz insan gibi arkadaşlık etmek nedir diye?
Sanarsın kadın pazarlıyoruz içeride dediğin cümleye bak ya.
-
Ben o kızları o gözle görmediğimi, insan gibi arkadaşım olduklarını belirtiyorum.
Asıl sen yobazlaştın, çünkü takıldığım kızlara düzgün deyince direk seks yapmıyorlar diyorum zannetmişsin. Aklına düzgün deyince seks yapmayan insanlar geliyor yani ? :D
Düzgünden kastım, bağırıp çağırmayan, olay çıkarmayan, alkol içip sağa sola saldırmayan insan demek.
Ben düzgünüm arkadaşlarımda düzgün anladın mı şimdi ?
Ama sana göre düzgün insan ilişkiye girmez evlenmeden, düzgün olmayan ise girer. Asıl bunu dediğim zaman kimin yobazlaştığı ortada bence :)
-
Bilader sen konuyu okuduğuna emin misin?
Diyorum ki sadece o amca dışında bütün bina ile aram iyi hiç bir sıkıntı yok, herkes de beni tanır.
Sen gelip yok inleme dinlemekten keyif alıyorsan sen bilirsin gibi cümleler kurmuşsun ama diyorum ki öyle olaylar yok yok.
Düzgün okuyup anlayın şu konuyu.
50 defa hiç bir rahatsızlık hiç bir şikayet gerektirecek birşey yapmadığımızı belirtiyorum hala ne anlatıyorsun.
Alıntı
metni:Belli ki adamı rahatsız edecek bir şey yapıldı. Böyle demişsiniz ama ben böyle bir olay olmadığını belirtiyorum siz hala ne diyorsunuz.
-
Bilader siz insan gibi arkadaşlık nedir bilmez misiniz ya?
Siz illa bir eve 2 kız 2 erkek girince grup yapıyorlar mı zannediyorsunuz bu nasıl bir kafa yapısı arkadaş
-
Dini olan adam başkasının ne yaptığını dikizler mi?
Başkasının özel hayatına göz diker mi?
Bana bunları cevapla ben ondan sonra ne istiyorsan cevaplarım.
Siz dini sadece böyle şeylerden ibaret mi zannediyorsunuz?
-
Haklısın haklısın da, yanıtlar o kadar deli ediyor ki beni cevap vermeden edemiyorum.
-
Hocam emin ol dediklerim çok açık ve anlaşılır şekilde.
Ve insanların anladığını görüyorum beni.
Ben sana ikidir beğenmiyorsan konudan çıkarsın olur biter diyorum. Size göre elitlik eve kız atmak mı onu da belli etmişsiniz.
Konuyu açmayı öğrenip açacakmışım lafa bak hizaya gel :D
Bilader beğenmediysen blokla beni ve konularımı görme neden bu kadar kastın anlamıyorum.
-
Sizi tabiki gözetleyemez ve hakkı yoktur da. Ama neden dine vurgu yaptım; kişi gerçekten ona yakınsa üstünde sorumluluk hissettiğinden sizin tarzınızdaki yaşantıya yaklaşamıyor yani nefsi ve manevi sorumluluğu arasında gidip geliyor aslında.
-
Bana bak bilader senin koçun falan değilim önce şu hitap şeklini kes.
Forumdan ben beklediğimi aldım sen canını sıkma.
Beni haklı görenler haklı gördüğünü belirtti, beni yanlış görenler yanlış gördüğünü belirtti, iki tarafında kararına saygı duydum.
Ama sen gelip forumdan ne bekliyon onu da yaz koçum diyemezsin.
Haklıysam haklısın dersin, haksızsam katılmıyorum sana yanlışsın dersin konudan çıkar gidersin.
Eğer konu çok zoruna gittiyse görmek de istemiyorsan beni bloklayıp geçersin bundan sonra konularımı görmezsin.
Neden bu kadar kasıyorsun.
-
Diğer komşularla aramın iyi olduğunu hiç bir şikayetin de olmadığını ayrıca erkek insanlar ile girdiğim de o dayının da şikayeti olmadığını sadece kız ile girince olduğunu defalarca belirttim.
Ses, kavga gürültü falan olmadığını da belirttim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X