Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir evde kızlı erkekli olmayı ilericilik, bu durumu yanlış görmeyi gericilik sanan bir zihniyet.

Bu duruma karşı çıkan bir amcanın makul bir motivasyonu var, onu anlamak mümkün de, bu amcanın davranışından zevk alıp kendini üstün gören bir zihniyetin motivasyonu nedir acaba. Eğer amca ona çok anlayış gösterse zoruna gider, çünkü kendini üstün görme ve amcayı aşağılama kozu elinden gidecek.

Dünyanın her yerinde en güvenilir evler aile olanlarıdır. En güvenilmezi kadınlı erkekli dairelerdir. Bir evde kızlı erkekli yatılı kalmayı hiç kimse en güvenilir ortamlardan biri olarak kabul etmez. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Aralık 2020; 4:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

sen ciddi ciddi mi yazdın bunları ironi mi anlamadım. ciddi ise durumun çok vahim. devrelerim yandı daha mantıksız bir cümle topluluğu görmemiştim.

• burası resmen 500 yıl öncesinin kafasında olan insanlarla doluymuş.

benim evimse kimseye hesap vermem. benim mülküm. komşuları ses vs. rahatsız etmedikten sonra kimse karışamaz. böyle kafalar olamaz.

• rjager kullanıcısına yanıt

bu yobazları kafana takma )

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Bu sesleri dinlemek yerine polisi arayın. Haklılar sustukça haksızlar ben susturdum sanar. Alt katımda benzer şey oldu. Ev sahibiyle konuştum kiracıyı uyardı. Siz sustukça komşunuz azıtacak. Uyarmaktan çekinmeyin.

kardeşim istanbul sözleşmesi var, kadın iftira edince kadının dediğini geçerli sayıyor kanun. bir erkek olarak bir kadın ile uğraşamam ben, beni süründürür art niyetli olarak davranıp. polise şikayet edilen bir kadın da yapar bunu yani

• Binaya girmeden önce kızlara peruk taktır erkek tiplemesi tarzında sorun çözülür yada eline bir baston ver yaşlı teyze kılığında girin içeri

• Sinirlenme hocam, he de geç, o grubun nesli tükeniyor zaten hepsi yaşlı.
  • quote:

oğlim siziğğ binayağğ girip çıkarken görüymm biliyyn mi yanliş yavrum boyle işler

quote:

Neyse amca seni rahatsız etmiyorsam gürültü patırtı olmuyorsa gerisi sizi ilgilendirmez, rahatsızlık veriyorsam kusura bakma dedim sonra gidecektim, adam bu nasıl terbiyesiz bir konuşma falan dedi

quote:

Olay fazla uzamadı ama şu adamı her apartmana girip çıkarken camda orda burda beni izlediğini gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor.

Seni taciz ediyor. Bir dahaki sefere komşunu görürsen sert çık, bu şekilde taciz etmeye hakkının olmadığını söyle. Orada bir ev sahibisin; sana rasyonal bir gerekçe (apartmana daha çok kişi sokup virüsü taşıma vs) sunmadığı sürece böyle davranıp seni rahatsız etmeye hakkı yok. Baktın kızmış olmana rağmen hala seni dikizlemeye devam ediyor, o patolojik (kızdığın halde hala camdan izliyorsa, seni kapıda bekliyorsa veya eline geçen fırsatta hala laf yetiştiriyorsa patolojik abuser'dır ciddiye almaya değmez) komşun hiç yokmuş gibi davran.

• Bu ülkede zinadan daha büyük ahlaksızlık var oda kamu malını baba malı gibi yemek rüşvet almak milletin malınj bedava yandaşa dağıtmak.

Amca adamsa gitsin bu ahlaksızlılara ses çıkarsın sonra sana gelir olay.

• bu konuya seninde kardeşin veya kızın erkekler ile aynı eve girse falan...
    cok sacma bakış açısı trvpvn..... herneysen işte :)
    sen diyelimki evlisin, yada değilsin hiç bir bayanla beraber oldunmu? eyer olduysan o bayanında bir erkek kardeşi yada anası babası oldugunu düşündünmü? böyle bakarsak olaya ozmn herkes bakire olarak evlenmeli. illa ben bakire bir bayanla evlenicem diyen bakire bir bayan bulup evlenebilir. ama illa ben bakire bir erkek ile evlenmek isterim diyen bayanlar ne olcak. onların böyle bir şansı yok denecek kadar az. cinsellik suçlama yapmak artık cok gereksiz. her şeye kuran ve dini karıştırmayın artık. yani siz dininize full baglımı yasıyorsunuz? bu zamanda cok zor. keşke öyle yaşaya bilsek ama bu devirde imkansız. ben sana hakverenlerinde seninde evlilik dışı cinsel ilişki yaşamamış olmana inanmıyorum.
  • Kardeş sen olayı anlamamışsın, böyle insanlar kendi yapamadıkları şeyleri başkalarının yapmasını kaldıramaz :) asıl mesele o

• Aklınız hep bacak arasına mı gidiyor arkadaşlar ya 2 veya 4 arkadaş aynı evde kalamaz mı cinsiyeti çok mu önemli kadınla erkek bir araya geldiği zaman ille de yatması mı gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 6 Aralık 2020; 11:38:3 >
  • Gelen cevaplardan anlıyoruz ki biz hiç level atlayamamışız. Yani hep olduğumuz yerde saymışız. Konunun altına yazılan mesajlarla, konu sahibini eleştiren amcanın zihniyetleri aynı. " Eve kız getiriyor kesin seks yapıyorlardır" klasik bir düşünce. Üniversite zamanlarımda yurtta kalırdım. Zaman zaman evi olan arkadaşlarımızın evlerine giderdik vakit geçirmek ve eğlenmek için. Gayet normal bir şekilde oturup oyun oynamak, film izlemek vs ile vakit geçirirdik. Hani zannediyorsunuz ki kızlı erkekli olan evlerde sadece seks yapılıyor. Sizin zihniyetiniz abazalıktan öteye geçemiyor. Kafalarınız tek yönlü çalıştığından başkalarını da kendiniz gibi zannediyorsunuz. Veya laf sokmak amaçlı "senin bacın olsa ve evlerde kalsa kabul eder misin?" gibi saçma bir şey atıyorsunuz ortaya. Kaldı ki ev benimse istersem 10 kız getiririm ve seks yaparım bu kimseyi ilgilendirmez kimseyi rahatsız etmediğim sürece. Ahlak bekçiliği yapmadan önce cinsel organınız yerine beyninizle düşünün. Tekrar belirtiyorum sandığınız gibi kızlı erkekli kalınan her evde seks yapılmıyor. Şu pis zihniyet ne zaman bitecek artık bilmiyorum ama daha kötüsü insanların burunlarını onları ilgilendirmeyen her işe sokmaları. Kim ne yapıyorsa sizi ilgilendirmez ve alakadar etmez.

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

O işler o kadar kolay değil. Korkmana gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.