Sen adam gibi arkadaşlık bilmiyorsun, eve giden bir insan sadece o işi mi yapabilir ? Sen böyle düşünürsen bende mağaradan mı yazıyorsun derim, kusura bakma ama diyecek başka birşey yok. |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (25. sayfa)
-
-
işte bunlar hep sex
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerikematgahım ora değil hocam, değiştirebilirim.
Bence yapın. E devletten de degistirilebilecekti artık. Uygulama başladı mı emin değilim. Bir şikayet olursa resmi ikemetgahınız o adres olması iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlerine geldiğinde namus, islam ; işlerine gelmediğinde bizim zamanımızda şöyle böyle. Sosyal medya dayıları bunlar.
Bunların kafası yanık, kafaları geçmişte kalmış.
İnsan istediğini yapar, kimseyi rahatsız etmediği sürece. -
bu insanlar zamanında özgür değildi ve seks yapamadı. olay bundan ibaret. tabi bir de gazalinin ideolojisi de var.
-
Burada "ooo sexs yapıylar" diyen tiplere kadınlar merhaba dese benle sevişmek istiyor zanneden görmemişler. Velev ki seks yaptı kime ne arkadaş? bunlar nasıl kafalar?
-
Friedrich Nietzsche: ''Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu O'dur''
-
öteki sefere amcayıda çağır her şey düzelir!!!
Bu amcayla cin bile çıkarabilirsiniz 🤣🤣
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSen adam gibi arkadaşlık bilmiyorsun, eve giden bir insan sadece o işi mi yapabilir ?
Sen böyle düşünürsen bende mağaradan mı yazıyorsun derim, kusura bakma ama diyecek başka birşey yok.
herhalde onu kestiremediği için uyarmak zorunda kalıyor. o işin olmayacağının garantisini verseniz mesela eve kamera koysanız o da bir arada bulunduğunuz süre boyunca sizi izlese sorun çözülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 6 Aralık 2020; 16:53:2 > -
İyi geçinmek lazım komşularla komşu komşuya muhtacız sizi görmesi bir açıdan güzel sürekli kontrol altındasınız başınıza bir iş gelse bilen birileri var, eski toprak yanlış anlamamak gerek kötü bir niyetleri yoktur diye düşünüyorum eskiler yenilerden daha iyi bu gerçek -
TCK nin hangi maddesine gore yanlis oldugunu soyleyebilir misiniz acaba? Karsilastirma olarak yasal yaptirimi olan bir olay sectiniz cunku.
Yada ben kafama gore istedigim insanlara uyarida bulunabiliyor muyum? Kosele ayakkabiya gicigim var da. Kosele giyen herkesi uyarmak istiyorum cunku bence YANLIS.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamer213 -- 6 Aralık 2020; 17:24:16 > -
Binaya girerken görürsen bir el salla öyle gir, günü güzelleşsin dayının 😁 -
Varsa bir rahatsızlığı kolluk kuvvetlerine bildirir. Gelirler ifadeni alırlar olur biter. Senin de üslup yanlış. O yaşta bir dayı, amca ya da dede neyse onun da yanlış(ki köy insanı o devirleri yaşamış kuşak farkını idrak edememiş birisiyle doğaldır)
Yani hiç polemiğe girmemen gerekirdi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkankrdrl -- 6 Aralık 2020; 18:10:13 >
Küçük ilde mi yaşıyorsunuz hocam :)
Hahaha eleştirenler çekemeyenler komşu dahil.
hep tv yuzunden bunlar iste
-
He de geç. Boşna canını sıkma 🤗 -
Keşke beni de birileri evime kız geldi diye azarlasa -
Ev sizinse hiçbir şey olmaz eğer bir daha ters yaparsa üstüne gidin hemen geri vites yapacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X