Akşam demek ki ortalık nasıl çatırdadıysa amca rahatsız olmuş. Hazır kısıtlamada var sabaha kadar pompa yapıyorsunuz galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (26. sayfa)
-
-
aynen dediğiniz gibi bu tipler namus namus diye gezer genç diri bir hatun gordumu hemen uçkuru çözer evinden dışarıyı ve rontlayan kimin ne yaptığını gözleyen benim gözümde sapiktir ne hayallerle yaşıyordur -
iyi sabretmişsiniz. bana öyle diyen birine ben direk dalarım. benim evime kimi getirip kimi getirmediğim sadece beni ilgilendirir. bi de böyle imalı konuşacak varya okurken bile sinirlendim...
-
Yazık kafana musti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aileler önce çocuklarını sokağa basiboş salmamayi öğrensin bence, çocuk yetiştirmeyi çocuğun eline akıllı telefon, tablet vermekten ibaret zanneden bir nesil oluştu...
Bazı insanlarla tartışmaya gerek yoktur zihniyet kötüyse ve belli yaşa geldiyse o kişi öyle hayatına devam eder.. yanlış senin yanlışın ortak alanda yaşanıyorsa apartman içi hariç gürültü patırtıda yoksa kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ayrıca bu bir tacizdir.. Genelde bu zihniyetteki insanları araştırınca sözlerinin arkasındaki kendi yaptığı gerçekler çıkacak ama hatalarını başkası üzerinde düzeltmeye çalışacaktır uzak durulması muhabbete dahi girilmemesi gereken insan tipi..
Bu zihniyet insanları salak yerine koyar davet edenide davet edilenide.. Genelde kadın kendini koruyamayacakmış gibi bir algıyla o gerekeni yapmış korumaya çalışmıştır çünkü kadın salaktır bu insanların gözümde kendi düşünemez kendi fikri yoktur kandırılabilir ama erkek kandırılamaz halbuki erkek en çok kandırılan cinsiyettir bu tipler bundan bir haberdir.. Kendi o kadar zekidir ki hayatı boyunca kandırılmamıştır.
Demem o ki fazla takmamak gerek eğer müdahale varsa seni ilgilendirmez diyip fazla uzatmadan ordan uzaklaşmak gerekir. Keza bu insanlar yüzünden aslında sosyolojik olarak bölgeler belirleniyor. Bu nedenle bilgi ve kültür açısından çok kişinin oturduğu nezih denilebilecek yerler bu insanlar yüzünden pahalı, söz konusu kişi tipinde olan insanların olduğu namusu iki bacak arasında gören zihniyetin oturduğu semtler bu nedenle ucuzdur çünki insanı ucuzdur.. Geliri ucuzdur, zihniyeti fikri ucuzdur. Ucuz yerde bilgiye ulaşmakta zordur yaşamakta.. Sen kendi ederini fikrini bilgini zikrini bildikten sonra gerisi teferuattır..
Çok takmaman dileğiyle önüne bunlardan çok çıkacak ömrünün her döneminde gençse kurtarmayı dene orta yaşlıysa anlatmayı dene eğer belli bir yaşa geldiyse he de geç yorma kendini..
-
Bi dakka bi dakka. Ev sizin anladığım kadarıyla ve atmakla mı tehtid ediyor? İyi güldüm
O evde öyle bir parti düzenlerim ki, hayatı boyunca görmediği günaha bir gecede tanık olur (:
187 TL kabahatler kanunu cezasını öder geçerim... Bana denk gelmiyor ki böyleleri güzelce bir zıplatayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Aralık 2020; 20:14:53 > -
ben adamı savunmadım ki sadece neden öyle davrandığını açıklamaya çalıştım bu tür insanlar var demek istedim.
-
Yıllar önce biz de yaşadık. Kız arkadaşları evlerine bırakıyoruz.Komşular garip garip bakıyor.Kızlar tedirgin oldu. Ben de biz gelsek de gelmesekte bu tipler size hep bu şekilde bakcak dedim.Sürekil kızları eve bırakmaya başladık.Ve her seferinde komşularada selam verdik. Fırsat bulunca sohbet bile yapmaya çalıştık. Yaşlı insanlardı. Artık bizi sorar olmuşlardı.
Güven zor kazanılır, kolay kaybedilir. Çok takmayın ama selamı da eksik etmeyin. Size gıcık olurlar en fazla. Ama bundan 20 yıl önce bu toplumda anlayış daha fazlaydı. Şimdi ne desek boş..
-
Swinger varsa bende gelirim
quote:
Orijinalden alıntı: AnadoluEfesSwinger varsa bende gelirim
Gel ama kim vurduya giderssen karışmam
-
Takmayın, gerekirse polis çağırın şikayetçi olun.
-
Kardeşim eşşeğe laf anlatamazsın, o yüzden kendini yorup canını sıkma. Amcaya da keşke direkt "hass.. len gevşek" deyip geçseydin, bu tip şeyler için can sıkmaya değmez.
-
Büyükşehirde yaşııyorum
-
Burada islam adi altinda nasihatlar verenlerin hepsinin fantazi duskunu birer tatli su muslumancigi oldugunu unutma :D
Normalde genelleme yapmam ama bu arkadaslarin cogunlugu, mustehcen icerikleri gizli gizli izler. Orada gorduklerini hayal dunyasinda kurar, yapma imkani olmayinca da yapana (ki burada sen o kisi olmuyorsun o ayri) karisirlar, nasihat verirler :D
-
Büyüyene kadar "kamıştan su geliyomu leynn" diyenler, buyudukten sonra işimize karismasida ayri bi ilginc yani :) Gürültü olmadıgı surece sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 6 Aralık 2020; 23:43:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: aenescan1994
Bu mesaj silindi.Bir kadın ve bir erkek yalnız kaldıklarında yanlarında üçüncü kişi şeytandır demiş Peygamberimiz. Tehlikeye işaret etmiş. Zina yapmayın değil zinaya yaklaşmayın diyor ayet. Senin bunlardan haberin var mı ki gelmiş benim muslumanligimi sorguluyorsun hadsiz. Çoğu kadın şikayetçi durumda erkeklerin sadık olmamasından dolayı. Çevrene bak imkanını bulan çoğu erkek karısını veya sevgilisini aldatır. Ama dinimiz birden fazla evliliğe izin verdiği için eleştirirsiniz agzinizdan salyalar akıtarak.
Senin gibi sözde medeni namus fakirleri sayesinde zina yaygınlaştı. Evlilikler azaldı boşanmalar arttı. Eşlerin aldatması ise had safhada. Hâlâ gelmiş burda kadınları yok şöyle böyle görüyorsun diye burda namuslu ayakları yapma. Evlilikler kadınları koruyan bir müessesedir. Ama senin işine gelmez bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A035AE6FDBurada islam adi altinda nasihatlar verenlerin hepsinin fantazi duskunu birer tatli su muslumancigi oldugunu unutma :D
Normalde genelleme yapmam ama bu arkadaslarin cogunlugu, mustehcen icerikleri gizli gizli izler. Orada gorduklerini hayal dunyasinda kurar, yapma imkani olmayinca da yapana (ki burada sen o kisi olmuyorsun o ayri) karisirlar, nasihat verirler :D
Senin gibi ona buna çamur atanların aslında kendi fikirlerini ve davranışlarını başkasi yapıyormuş gibi söylemeleri de yalancılık ve sahtekarlığın dik alası. Kalbin temiz olsun yeter değil mi sana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X