Benim için kendi görüşünü belirtebilirsin iyi veya kötü ne dersen saygı duyarım, iyi forumlar. |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (29. sayfa)
-
-
Birde nazik olmayın kesinlikle bu ülkede nazik olunca tepenize biniyorlar söyleyin işlerine baksınlar sizin özel hayat tarzınız onları ilgilendirmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen güçlü görüneceksin ki kimse birşey demesin, bir kere susarsan güçsüz zannedip ezmeye kalkıyorlar.
-
Onunda alt komşu su ile başladı.Sonra dedikodu yaydı apartmandakiler nereden baksan 10 yıldır filan tanıyordu. Sonra adam mahalleye öyle bir kötüledi ki yanında iki kız arkadaşı ile arkadaşı alışveriş yapmış eve gelirlerken üstüne üstlük mahallede linç edildi dayak yedi yine suçlu o oldu.. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ne olucagi nelerin geleceği hiç belli olmuyor -
Kurallara uydugunu beyan etmişsin korkulacak birşey yok merak etme köpeklerde tanımadıklarına havlarlar kafan rahat olsun iyi günler :)
-
Diyorsun ki ne olursa olsun dikkat et. Anladım sağolun.
-
Eyvallah
-
Kızlar eve evcilik oynamaya gelmiştir. Sanıldığı gibi değildir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: McCandlesss
Şu hadsizliği bir bırakın,Senden öğüt bekleyecek kadar akılsızmı karşındaki ? Müslüman veya değil,herkesin hayatına burnunuzu sokmayın.ahirette mesul olmasınmış,senin ahiretine inanıyormu bakalım adam.insanlar sizden daha az şey bildiği için yada daha az dindar olduğu için değil böyle tercih ettiği için yaşıyor hayatını.sende otur dinini yaşa istediğin gibi.Sen niye maydonoz oluyorsun? Hem diyorsun başkasına karışma hem gelmiş bana karışıyorsun. İşte hep lafta adamliginiz insanlığınız. Yürü git işine. Daha cevap vermiyorum muhatap olmuyorum senle.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8593F6DCFAdam sizin içerde sevişip sevişmediğinizi nerden bilsin?Adam sizin zina yaptığınızı düşünüyor ve bir Müslüman olarak karşı dairesinde hemen gözünün önünde bunun olması zoruna gidiyor adam dini olarak görevini yapmış uyarmış daha fazlasına da karışmaz zaten.
Hocam şimdi biz müslüman sanarak uyarıyoruz bunları ama çoğu deist. Yani adam inanmıyor kafasına göre yaşıyor. Bizde zaten din kardeşimiz bilerek uyarıyoruz. Hâlâ gelmiş sana ne vs. Kendi kız kardeşi adamlarla evlerde kalsa aynı lafı der mi 😁
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerKarışmaz demişsin en sonda ama, dayı tanıdık falan herhalde karışmayacağından eminsin.
Bakın müslüman olan insan bir başkasının kapısını gözlemez, evine girip çıkarken kapı deliğinden dikizlemez.
Adamda namaz yok, ezan yok, cuma bilmez.
Ben kendisinin az mı gördüm elinde 100'lük rakıyla içeri girdiğini ? Ben dedim mi dayı kaç yaşında adamsın yapma diye?
Herkesin günahı kendine arkadaşım bırakın herkes istediği gibi yaşasın.
Sizi sadece Müslümanlık görevi uyarır. Böylece yanı başında işlenen günaha kayıtsız kalmamış olur. Onun dışında yapacak birşey yok. Allah ıslah eylesin denir.
Hocam hicbir halt yiyemez gerekirse kavga et bir sure sonra birakacaktir pesini.
Istedigin kisiyle istedigini yaparsin evde dedigin gibi gurultu vs etmiyorsan bosver. Herseye ragmen burasi laik bir ulke bu adam cok ileri giderse tacizden dava acarim de hatta eline celp gondert.
Bu forumda seni haksiz bulanlara bakma dunyanin en ezik insanlari burada toplandigi icin karsi cinsle biseyler yasayip ortami olan herkese dusman oluyorlar kiskancliktan. Ben bir kere bir animi anlatmistim adam gelip direk kufur etti annesindan baska kadin gormeyen insanlar bunlarin cogu salla gitsin.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Hocam hicbir halt yiyemez gerekirse kavga et bir sure sonra birakacaktir pesini.
Istedigin kisiyle istedigini yaparsin evde dedigin gibi gurultu vs etmiyorsan bosver. Herseye ragmen burasi laik bir ulke bu adam cok ileri giderse tacizden dava acarim de hatta eline celp gondert.
Bu forumda seni haksiz bulanlara bakma dunyanin en ezik insanlari burada toplandigi icin karsi cinsle biseyler yasayip ortami olan herkese dusman oluyorlar kiskancliktan. Ben bir kere bir animi anlatmistim adam gelip direk kufur etti annesindan baska kadin gormeyen insanlar bunlarin cogu salla gitsin.
Bir şey soracağım. Eve götürdüğü kız senin kızkardeşin olsa yine aynı şeyi der mıydın?
Haklısın sadece böyle dese olurdu, ama her karşılaşmamızda bana bir hareket yapması olmaz. Zaten konuyu güncelledim tekrardan okursanız güzel olur.
-
Daha cevap vermiyorum hocam beni linçleyenlere zaten.
Sağolun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_oBir şey soracağım. Eve götürdüğü kız senin kızkardeşin olsa yine aynı şeyi der mıydın?
Alıntıları GösterBak kardesim yetiskin bir insana kimse karisamaz bu bir, kizkardesim yok bu iki, eve normal arkadaslariyla takilmaya da gelebilir insan kapi esiginden gecen her karsi cinse yuruyen vajina olarak bakmayin bu da 3.
Senin aile hayatin farkli olabilir eyw gelip evine girip ben sana nasil yasanacagini soylemiyorum. Bu arkadasin durumunda da hickimse gelip birine gelen misafire laf edemez.
Seni ilgilendirmez yok senin anan yok benim babam kizkardesim vs.
Yasa abi istedigin gibi sen millete ne karisiyorsun? Zor kullanma vs yoksa kime ne?
-
Biz laf olsun diye değil seni bu zina konusunda güzelce uyarmak istedik. Lafımızı ister dinlersin ister dinlemezsin. Allah kurallara uyma konusunda kişinin iradesini serbest bırakmış. Ama sonucuna da katlanacaksın kulum demiş. Kardeş evlilik sadece Allah rızası için yapılır. Biz senin iyiliğini isteyecek şekilde düşüncelerimizi söylüyoruz. Ateşle barut yan yana durur mu? Hiç kadınla erkek aynı yerde bulunabilir mi? Buna halvet denir ve üçüncüleri şeytandır. Haydi Allah'a emanet ol kardeş. Dilerim tez zamanda Allah sana hidayet nasip eylesin. Amin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BKomşun iyi yapmış, ama yöntemi biraz hatalı. İçerde seks dönmesine gerek yok, kendini olabildiğince kötü hisset.
Blok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-289234E80
Bu mesaj silindi.Blok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X