Şimdi Ara

Napmam lazım sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abilerim kardeşlerim iyi günler 197 boyunda 95 kilo %15 yag oranı olan biriyim yaşım 21 olcak 3 ay sonra 1 senedir felan spor yapmaktayım ama gecmisim cok kilolu oldugu icin (4 sene once 120 kiloydum)vücüdumun göbek kısmında ve gögüs kısmında 1 yıla yakındır spor yapmama ragmen oturunca sarkmalar var(gögüs ayakta güzel oturunca cok cirkin)her neyse vücudum parcalı degil alt gögüsüm yok karın zaten yok sadece biceps trapez ve tricepsden olusuyorum 1 ay once cardioya baslama kararı aldım ve 1 ay boyunca her vg antrenmanlarından sonra 45 dk carnitine ile spiining derslerine girip spiinning yaptım(spiininge girmeden vg sonrası wheyimi ve aminomu aldım)1ayda karın var yağlı bölgelerde gözle görülür bicimde azalma gördüm o igrenc karın bolgem kücüldü ve eridi(bu arada tatlı yemeyi cok severim) ama dun arkadaşımın 'senin kolun mu kücülmüş' demesiyle moralım inanılmaz bozuldu ve kas kaybı yasamaya basladıgımı düşündüm.Beslenmede sorun oldugunu zannetmiyorum günlük yogurt süt peynir tavuk yumurta kırmızı et vs tarzı şeyleri hergün tüketirim whey proteinde cabası...vg yapmadıgım gunlerde arada spiinnge girip spordan cıkıyorum simdi kreatin almaya yonelcem sanırım inanın napcagım hakkında hicbir fikrim yok aklım cok karısık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NeverGiveUp_ -- 20 Mart 2014; 12:22:33 >

• Sana kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kafana takma küçülme kacinilmaz ama bunu minumuma indirgemek senin elinde bcaa glutamine eksik etme gunluk 150 200gr arasi protein al ve karboyuda sifirlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.