Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dh bu kadar beğendiyse bu dizi sağlamdır. İndirelim bakalım
  • Pablo Escobarı canlandıran arkadaş çok iyi oynuyor rolünü.Şıp diye oturmuş harbiden.Birazda türke benzetmiyor değilim kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

İlk sezon yayınlanalı daha 1 ay bile olmamışken ikinci sezon ile ilgili şu an için herhangi bir haber beklemeyin. İkinci sezonun önümüzdeki yıl Temmuz, Ağustos'tan önce geleceğini sanmam. Bu kesinlikle benim tahminim, yayın tarihi netleşince zaten buraya da yazılır zaten.

Hocam True Detective ile buna başlamak arasında kaldım. Hangisini öncelikli önerirsiniz?
  • Arkadaşlar dizide cinsel sahneler çok mu? Salonda aileyle beraber izlemeyi düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Arkadaşlar dizide cinsel sahneler çok mu? Salonda aileyle beraber izlemeyi düşünüyorum da.

Arada oluyor, ama çok yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Arkadaşlar dizide cinsel sahneler çok mu? Salonda aileyle beraber izlemeyi düşünüyorum da.

Bugüne kadar 4-5 tane dizi izledim, en az cinsellik içeren TWD idi. Onun gibi mi bu da?
  • quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar 4-5 tane dizi izledim, en az cinsellik içeren TWD idi. Onun gibi mi bu da?

Ondan biraz daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

İlk sezon yayınlanalı daha 1 ay bile olmamışken ikinci sezon ile ilgili şu an için herhangi bir haber beklemeyin. İkinci sezonun önümüzdeki yıl Temmuz, Ağustos'tan önce geleceğini sanmam. Bu kesinlikle benim tahminim, yayın tarihi netleşince zaten buraya da yazılır zaten.

Hocam True Detective ile buna başlamak arasında kaldım. Hangisini öncelikli önerirsiniz?

Hangisini önce izleyeceğin önemli değil, ama illa bir öneri istiyorsan, ilk önce Narcos'a başla ardından True Detective'e geç derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Bağımlılık yaptı yahu harika.
    https://twitter.com/adriyaniliye/status/648895634553073665

Süpermiş.

• Bu kadar iyi yorumları görünce dayanamıyorum başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Pablo Escobarı canlandıran arkadaş çok iyi oynuyor rolünü.Şıp diye oturmuş harbiden.Birazda türke benzetmiyor değilim kendisini

Pablo escobarı kendisinden bile daha iyi canlandırıyor diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 8 Ekim 2015; 22:42:30 >
  • quote:

quote:

quote:

ailenle izleme bence
  • Başladık bakalım. ilk bölüm hızlı gelişti her şey, 2 den devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 7 bolumu epey sure önce izledim. Kalan bölümleri dun izledim. Çok başka bir dizi bu gerçekten.
    İkinci sezonuna daha çok var ama beklemeye değer.
    Öneririm şüphesi olan arkadaşlara.

• Son zamanlarda izlediğim en iyi iş. 10 bölümlük sezonu 2 günde bitirdim. Böyle bir dizi yok, varsa hemen söyleyin.
  • Çok hızlı gittiler 10 yıllık bir süreci 10 bölümde bitirdiler.Keşke konuyu biraz daha yayarak anlatsalardıda bizde böylesine güzel bir diziyi daha uzun süreler izleyebilseydik.Ama böyle giderse 2. sezonda bitirecekler gibi
  • Evet ya 2. sezonda neyi anlatacaklar çok merak ediyorum.Kalitesi düşmez umarım
  • İntro müziğini bilen var mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.