Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedense cem uzan gibi geldi konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başladım güzel dizi fakat konusu hızlı gidiyor gibi.. 2. sezon da nasıl olacak merak ediyorum.
  • Spoiler olabilir izlemeyenler okumasin.bence degil ama neyse

Bu 8. Bolumun hemem basindaki pablo ve kuzeni gustavo neden kaciyorlardi don atlet ile savastan cikmis gibilerdi 7. Bolumun sonunda o duruma sokucak bisery olmadi yanlis bolumu actim sandim ama dogruydu orasi kafama takildi esege telsiz baglayip gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alle33 -- 19 Ekim 2015; 21:46:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başladım diziye. Pabloya sempatim vardı zaten birde diziyi netflix yapınca Bu arada breaking badin nesini beğeniyorsunuz allah askına
  • İlk sezon bitti.
    Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama Amerika bir şeyleri düzeltmek için iç işlerine karıştığı bir başka ülkeyi de kaosa sürüklemiş.
    Bu arada başrol oyuncuları arasında Kolombiyalı olan tek isim Juan Pablo Raba sanırım. Gustavo Gaviria karakterini canlandıran kişi. Dizide bolca gördüğümüz Bogota'da doğmuş.
  • Escobar reyiz izindeyik :D

• amerikanın kokainin zararları falan şeyinde mi allasen, sadece menfaatine bakar.Amerika için o dönemler en büyük tehdit komünizm ve bu doğrultuda escobarı çok güzel kullanıyorlar.Komünist gerillaları nasıl katlettiriyorlar medellin karteline.Dizide fazla değinilmiyor mesele sadece bi kızın kaçırılması falan filan değil yani, tabi şaşmamalı buna sonuçta yapımcılar amerikalı o kadar da vuramazlar kendi hükmetlerine, vurdurtmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 21 Ekim 2015; 1:58:55 >
  • Şuan 4.bölümdeyim bitmesin diye izlemek istemiyorum muhteşem ötesi efsane yav.
  • Bitirdim böyle baba bir diziyi son zamanlarda izlediğim en iyi yapım, ikinci sezon ne zaman başlar arkadaşlar,
  • Dizide cinsellik var mı? Aile ortamında izlemeye uygun mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flugyl F kullanıcısına yanıt
    uygun değil hocam küfür ve cinsellik içeriyor
  • cinsellik az var bence yanılıyorsunuz hızlıca geçebilirsiniz kısa sahneler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

uygun değil hocam küfür ve cinsellik içeriyor

Peki teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim böyle baba bir diziyi son zamanlarda izlediğim en iyi yapım, ikinci sezon ne zaman başlar arkadaşlar,
  • Bu dizide cinsellik var diyen dizi izlememistir pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bu dizide cinsellik var diyen dizi izlememistir pek.

İkinci bölümde kısa da sürse bir seks sahnesi vardı

Shameless, Banshee falandaki cinsellikle kiyaslanamaz bile

• Cinsellik düşük seviyede, hep aynı pozisyonda sevişiyorlar. Bu arada dizideki memeleri kıyaslamadan geçmeyelim. Bence Tata Escobar (Paulina Gaitan) meminto konusunda açık ara lider
  • ben diziyi bitirmeye kıyamıyorum o kadar güzelki ama olaylar çok hızlı geçti orası kötü oldu ama gayet güzel
  • 1x6

İstihbarat alıp başkanı çıkarıyorsunuz da niye diğer insanları çıkarmıyorsunuz ? Başkanın canı canda diğerlerinin ki patlıcan mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam indirip yarın başlayacağım. Pablo Escobar deyince bile ürperesi geliyor insanın.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.