Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Obama_TR

Ikinci sezon onay almış ama ne anlatacaklar acaba gerçek hikayeye bağlı giderse burda bitmesi Lazım Olayların
    gerçek olayda hapishaneden kaçtıktan sonra Öldüğü yazıyor

Hocam 92 de ölüyor Pablo şu an yıl 89 diye biliyorum tarihler yanlış olabilir. Sizin dediğiniz gibi de olabilir belki geçmiş yılları anlatırlar baya düşük bir ihtimal de olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi fevkalade fakat ömrü az seneye diziyi bitirecekler gibi duruyor.bir ara Pablo escobarın filmi çıkacak diye aklımda kalmıştı sonra dizi oldugunu görünce çok sevindim.scarface tadında bir dizi scarface , breaking bad gibi bir sey. Bir de gerçek olayların anlatılması insanları diziye çeken unsurlar.1.sezonu izledikten sonra Kolombiya'ya gidesim geldi.O zamanlar yaşanılan kaos biraz da bizdeki gibi sağ sol davaları darbeler uyuşturucu işlerinin dönmesi Amerikalıların her olayda olduğu gibi Kolombiya'ya damlaması bizden de bir şeylerin olması diziyi bize çeken unsurlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

Dizi fevkalade fakat ömrü az seneye diziyi bitirecekler gibi duruyor.bir ara Pablo escobarın filmi çıkacak diye aklımda kalmıştı sonra dizi oldugunu görünce çok sevindim.scarface tadında bir dizi scarface , breaking bad gibi bir sey. Bir de gerçek olayların anlatılması insanları diziye çeken unsurlar.1.sezonu izledikten sonra Kolombiya'ya gidesim geldi.O zamanlar yaşanılan kaos biraz da bizdeki gibi sağ sol davaları darbeler uyuşturucu işlerinin dönmesi Amerikalıların her olayda olduğu gibi Kolombiya'ya damlaması bizden de bir şeylerin olması diziyi bize çeken unsurlardan.

44 yıllık ömrü var escobarın. bir sezon devam etmesi bile fazla. zirvede bırakmaları en iyisi. en azından güzel hatırlarız diziyi.
  • biraz bekliyorum 1-2 hafta sonra bastan izliycem muthis dizi.
  • Biraz ağırdan aldım hemen bitirmemek için ama dayanamadım Dizide konular hızlı geçiliyor tahminim 2.sezonda biter dizi fazla ömrü kalmadı.
  • Keşke çocuklugunu gençlik yıllarını filanda gösterselerdi. Direk konuya girmişler :D
  • Uzun zamandır izlediğim en kaliteli yapımlardan biriydi aktı dizi resmen nasıl bitti 10 bölüm anlamadım.
  • Harika bir dizi, belgesel tadında 10 bölüm 2 parçada bitiverdi. Ağır tavsiyedir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bölüm izledim, hayran kaldım.

pablo escobar'ı oynayan adam seneye emmy adaylığı gösterilmezse, büyük ayıp olacak.

2 veya 3.bölümden bir lafı var pablo'nun. spoiler'a almıyorum.

"ben zengin bir adam değilim. ben parası olan fakir bir adamım"

bu laf bildiğim kadarıyla gabriel marquez'e ait.
  • Agaaaa enfes bir dizi,2.bölümü deli gini izlemek istiyorum bir yandan da bitmesin istiyorum

• Pablo'yu oynayan reyiz performansi mukemmel. Mumkunse onun basrolde oynadigi ozel tim 1-2 filmleriniz izleyiniz ayrica çöp filmde de takdire sayan oyunculuk sergilemistir. Adam brezilyanin yuzaki

• arkadaşın önerisiyle başlayacağım dizi.. konusu, puanı, yorumları cidden merak ettirdi
    el patroon
  • Pablitooooo,3.bolumdeyim. Mükemmel bir dizi

bakanın öldürülmesi çok basitti yav. Komik resmen. Ölmesini istemiyordum,ama öleceğini tahmin etmek zor değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 30 Eylül 2015; 12:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Pablitooooo,3.bolumdeyim. Mükemmel bir dizi

bakanın öldürülmesi çok basitti yav. Komik resmen. Ölmesini istemiyordum,ama öleceğini tahmin etmek zor değildi.

tamamda gerçek hayattada aynen öyle oluyor :D dizi kurgulanmış bir dizi değil gerçek hayattan alınmış belgesel niteliğinde
  • İlk bölümü izledim.Çok farklı bir havası var baya hoşuma gitti.Nedense dexter daki gibi bir hava alıyorum.Sanırım ilk bölümün miami de geçmesi ve ispanyolların çok olmasından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

İlk bölümü izledim.Çok farklı bir havası var baya hoşuma gitti.Nedense dexter daki gibi bir hava alıyorum.Sanırım ilk bölümün miami de geçmesi ve ispanyolların çok olmasından dolayı.

dexter ı izleyip geldin sanırım
  • pc nin başına 2 kere geçtim 2.de bitti dizi ... keşke tüm bölümler aynı anda yayınlanmasaydı tutamadım kendimi bi anda bitti
  • Bağımlılık yaptı yahu harika.
    https://twitter.com/adriyaniliye/status/648895634553073665

• Çok yüzeysel geçiyorlar konuları. Uzun sürse diyecem de ellerinde kaynak yoktur, nasıl devam edecek. Oğlunun çıkardığı kitap var,belgesel var. Türkçe yayını bulabilirsem çok güzel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Bağımlılık yaptı yahu harika.
    https://twitter.com/adriyaniliye/status/648895634553073665

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.