Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 bölüm bitti, çok sağlam dizi, hiçbir şekilde sıkmıyorlar karakterler olağanüstü, favorim tabi ki Oberyn reyiz ile Carillo. Yalnız her bölümde baya olay oluyor, herhalde konu çok geniş olduğu için ağırdan gitmiyorlar.
  • yavaş yavaş izleyerek dün bitirdim çok kaliteli bir netflix dizisi daha oyunculuklar çok başarılıydı konu zaten ilgi çekici kesinlikle izleyin
  • yavaş yavaş izleyerek dün bitirdim çok kaliteli bir netflix dizisi daha oyunculuklar çok başarılıydı konu zaten ilgi çekici kesinlikle izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

valla bu diziden sonra true detective 2. sezonu izledim hayal kirikligina ugradim bolumleri silmedim yakinda tekrar basliycam. dizinin bi anda 10 bolum yayinlanmasi yuzunden konulari olu kaliyo netflix dizilerinin. daredevilde de oyle olmustu.

Ağzıma kürekle vuranlar olabilir, ama bence True Detective biraz abartılıyor, HBO yerine başka bir kanaldan çıkmış olsa bu kadar popüler olmazdı bence.
  • hocam 2. sezon için haklı olabilirsin ama 1.sezonda ki oyunculuklar efsaneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

valla bu diziden sonra true detective 2. sezonu izledim hayal kirikligina ugradim bolumleri silmedim yakinda tekrar basliycam. dizinin bi anda 10 bolum yayinlanmasi yuzunden konulari olu kaliyo netflix dizilerinin. daredevilde de oyle olmustu.

Ağzıma kürekle vuranlar olabilir, ama bence True Detective biraz abartılıyor, HBO yerine başka bir kanaldan çıkmış olsa bu kadar popüler olmazdı bence.

ben sadece 2. sezon icin konusuyom, yahu tamam zevklere renklere saygi duyuyoruzda kral gibi ilk sezondan sonra yemin ediyorum mahvetmisler diziyi, agzima kurekle baltayla fln vurcaklar ciksin karsima desin ki sen yalan soyluyosun 2. sezon mukemmel otesi 1. sezon kadar guzel fln. diyen varsa muhattabada almam ztn.

• Bir günde bitirdiğim diziler olmuştu ama bunu yavaş yavaş izlemeye karar verdim. 2. Bölümü yeni bitirdim dizi çok kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2. sezonu izlemedim bile daha, mesela Sherlock imdb notu:9.3 iken True Detective bir ara 9.4 falandı, bence Sherlock rahat daha kaliteli bir dizi True Detective'den.
  • ilk sezonu bitirdik bakalım..Yalnız imdb puanı bayağı yüksek geldi bana
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum ilk sezon baya iyiydi ama ikinci sezon birinci sezonun gerisinde kaldı bence ikinci sezonun en güzel yanı müzikleriydi

• Behzat Ç'den Ercüment Çözer Pablo Escobar'a benzemiyor mu beyler, ikisinin de saygısızlığa tahammülü yok.
  • Bende dedim ercüment kim meğersem nejat işlerin filmdeki adıymış diyorum yanlış resmi koymuşlar herhalde.
  • Bugün 1. sezonu bitirdim, yok böyle bir dizi. Bir Breaking Bad olsun bir Game Of Thrones olsun izlerken aynı keyfi alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi tam bir masterpiece. İkinci sezonu kaçınılmazdı.
  • Bu tarz diziler bitince ve araya girince düştüğüm boşluk tarif edilemez. Zaman çok hızlı işlemiş,Pablo başkan olma sevdası yüzünden çok şey kaybetti keşke yapmasaydı öyle bir şey. Daha yavaş ilerleseydi zaman daha geç ölümler görürdük daha iyi olurdu. Bir de bu adam hayatı boyunca sigara içmemiş diyorlardı ne iş ?

• Dizi bayagı bi akıcı . 2. sezon ne zaman gelıcekmıs herhangı bı bilgi var mı

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Az once ilk sezonu bitirdim ve soylenecek tek bir kelime var, mukemmel. Daha oncedence Pablo Escobar i arastirip hayatini az cok bilen biri olarak izleyince dahada heycanli oluyor.

Dizide gordugum dikkatsizlik sonucu yapilan bir hatayida sizinle paylasmak isterim. Pablo Escobar 1993 yilinda ölmüştür fakat 8. bolumun 43. dakikasinda ilk uretimi 1995 yılı olan Bmw e39 5 serisi görünmektedir.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Plato o plomo
  • Gerçekten kaliteli bir dizi ilk sezon bitti merakla diğer sezonu bekliyorum
  • Dizi çok iyi şimdi 1 yıl bekleyeceğiz yeni sezonun gelmesini

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.