Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kyokari12

Bugün gece 12'den sonra saat kaçta dizi Netflix'te yayına girecek bilen var mı?
    Yeni geldi, Narcos: Mexico başlığı altında. Ayrı bir dizi Narcos'tan, 4. sezon değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye farklı bir title kullandılar ki, ek olarak narcos 4.sezon da mı gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

niye farklı bir title kullandılar ki, ek olarak narcos 4.sezon da mı gelecek
    4. sezon gelmeyecek.

Şöyle düzelteyim, 4. sezon olarak bilinen Narcos: Mexico olarak adlandırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 16 Kasım 2018; 12:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

4. sezon gelmeyecek.

Şöyle düzelteyim, 4. sezon olarak bilinen Narcos: Mexico olarak adlandırıldı.

Alıntıları Göster
    benim de kafam karıştı , narcos 4.sezona eklenebilirdi bu yeni çıkanda ama onun yerine geçtiğimiz sezonlardan bağımsız ayrı bir başlık açmışlar mexico için.

yani seneye 5.sezon gelirse ne olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

benim de kafam karıştı , narcos 4.sezona eklenebilirdi bu yeni çıkanda ama onun yerine geçtiğimiz sezonlardan bağımsız ayrı bir başlık açmışlar mexico için.

yani seneye 5.sezon gelirse ne olacak ?

Alıntıları Göster
    Başka ülkeye geçtiklerinde Narcos: XYZ olur sanırım yine

imdb'de de Narcos bitmiş olarak görünüyor. 2015-2017 ve 3 sezon var, 4. sezon başlığı açılmamış. Yani bildiğimiz ilk dizi Narcos'a yeni sezonlar gelmeyecek gibi görünüyor, sadece devam ederse ayrı diziler olabilir Mexico gibi

• Ee arkadaslar sezon ortasina gelen yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kahretsin Netflix uyeligim bitti. Tüm bölümleri iyi bi altyazıyla nereden izleyebilirim? Tesekkurler, hürmetler

• Dizibox

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

Arkadaslar kahretsin Netflix uyeligim bitti. Tüm bölümleri iyi bi altyazıyla nereden izleyebilirim? Tesekkurler, hürmetler
    üyelik yenileyerek
  • Altyazi nasil? Netflix den cekilme mi?

• 4. bölüme geldim. eski sezonları aratıyor dizi. ancak yinede izlenebilir. sadece başroldeki zenci eleman bu role oturmamış, ona alışamadım gitti.
  • Bitti.

O kadar bekle sonuç hayal kırıklığı. 3.sezondan iyi olmayacağı belliydi ama bu kadar sönük olacağını tahmin etmiyordum. Çok kötü değildi ama dizinin adına ve kalitesine yakışmayan bir sezon olmuş. 3.sezonun heyecanının yanından bile geçmiyor. Tüm bölümler birbirinden standart. Bari bir bölümü çok iyi olsaydı beni tatmin etmedi bu sezon. 2 saatlik film yapsalar daha iyi olurmuş 10 bölüm yayacaklarına. Cast çok zayıf, seyirciyi şaşırtan veya heyecan uyandıracak bir olay yok sıkıcı biyografi filmleri tadında başladı ve bitti. 5.bölüm de Pablo ve Cali karteli gözüküyor bir sahneliğine oradan anlıyoruz ki 3.sezon harbi sağlammış cali karteli cast olarak mükemmel seçim. Ajan Pena'nın olmayışı büyük kan kaybı zaten. Yan karakter olarak bir Horacio ya da Pacho Herrera ayarında bir karakter yoktu. En çok Don Neto'yu beğendim çok iyi oynamış. Müzikler de fena değildi bir de Isabella, Maria, Mika ve Sofia gibi hatunlar sezonu ayakta tutmaya çalışan hatunlar olmuş.

Miguel: Beni gerçekten su aygırlarına atacak mıydın?
    Pablo: Hayır onlar da Meksika'lıları sevmez.

• Torrentten indirip turkcealtyazi veya planetdp'den altyazısını indirebilirsin.
  • Daha izlemedim sadece indirdim TV'den bakicam hocam o yüzden alt yazı olarak bir şey diyemiyorum

• İndirdim izleyeyim hemen

• Cannondale kullanıcısına yanıt
    Spoiler !!!

• Dostlar 3. sezonu izlemedim. Sizce 2. sezondan sonra tempo bariz düşüyor mu izlemeye değer mi 3. sezon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 17 Kasım 2018; 17:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Dostlar 3. sezonu izlemedim. Sizce 2. sezondan sonra tempo bariz düşüyor mu izlemeye değer mi 3. sezon?
    Dizinin en iyi sezonu 3.sezon.
  • Spoiler verenleri bloklayın geçin

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    kaçıncı bölümde çıkıyor hocam izlemeyeceğim 4. sezonu. o sahneye bakayım sadece bari. 1 bölümde mi gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 17 Kasım 2018; 20:33:27 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.