Şimdi Ara

Nargile tadı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir çok konu okudum ancak hiç birinden tam olarak bir cevap alamadım.
    Yeni nargile aldım eve, kafe tipi döküm nargile; hindistan cevizi kabuğundan köz; el fakher elma tütün aldım. Dumanda ve fokurdamada bir sıkıntı yok ancak elma tadı gelmiyor. Bu közü ilk defa kullanıyorum belkide ondandır ama tütünü az koymuş olabilir miyim ? Sıkıştırmadım ve gayet yayarak koydum tütünü, gittiğim kafede kendim bile hazırladım nargile. Folyo yerine şu demir borulu olanlardan kullanıyorum böylece daha uzun gidiyor diyorlar. Sizce bununla mı alakalı yoksa közle mi alakalı veya tütünü az mı koydum ? Lülenin içine baktım demin tütünler yanmıştı genelde. Başından beri tadı gelmiyor zaten. Ama kömür tadı almıyorum sadece boğazımı tırmalayan garip bir tadı var elmayla alakası yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

• Boğazınızı tırmalıyorsa tütünü yakıyorsunuz demektir. Nargile içerken çok uzun çekilmez, sürekli içilmez arada köz alınır dinlendirilir. Siz sürekli uzun uzun çektiyseniz tütün yanmıştır ve tadını alamazsınız. Tütünü biraz daha bol koyup yavaş içmeyi deneyin.
  • tütünü yakıyor olabilrsin. Tütün orjinal olmaya bilir. Tat istersen starbuzz dene.Ben hep derim starbuzz daha iyidir al fakherden. Cosmopolitan, Coco jumbo ve blue mist dene.
  • Nargile içerken çok uzun falan çekmediğim gibi daha en baştan doğru düzgün bir tad gelmedi. Nargileyi ilk açarken en azından tadı gelir yanarsa sonra yanar. Böyle bir şey olmadı baştan sona kadar tadı kötüydü. Tütün orjinal ona eminim. Önerilerinizi dikkate alıcam sağolun ama tütünü bol koyup yapsamda işler değişmedi...
  • canım çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

canım çekti

şu yeni kamu spotu reklam yapmışlar ya nargile nargile diye, yemin ederim onun sonunda çıkan duman yüzünden aldım evime nargile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.ariman

quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

canım çekti

şu yeni kamu spotu reklam yapmışlar ya nargile nargile diye, yemin ederim onun sonunda çıkan duman yüzünden aldım evime nargile :D

Aynen haha kafedeyiz nargile bana döndü tam o arada reklam girdi :D ne makara oluyor kapiçino sütlü falan dur şimdi ağzımın suyu aktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolanın tadı bozuldu...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tütünü koyarken fazla bastırma içeriye doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.